SEOBOB Online Marketing Bureau Avis 1

3,2

1. Service SEO

SEOBOB is het resultaatgericht online marketing bureau wat jouw website content optimaliseert met de juiste zoekwoorden. Hoger komen in Google, maar ook voor ChatGPT, Perplexity en Gemini. Zonder opstartkosten, maandelijks opzegbaar.

3,2

Moyen

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Schrijft neppe reviews bij andere…

Schrijft neppe reviews bij andere partijen

11 novembre 2025
Logo de SEOBOB Online Marketing Bureau

Réponse de SEOBOB Online Marketing Bureau

Beste Vincent,

Bedankt voor je bericht. Ik schrik eerlijk gezegd van je review, want ik herken mij hier totaal niet in. Vanuit SEOBOB schrijf of plaats ik geen neppe reviews, niet voor mijn eigen bedrijf en ook niet voor andere partijen. Ik heb bovendien geen klantrelatie met iemand op jouw naam.

Zou je alsjeblieft willen toelichten om welke review het precies gaat en waar je dit op baseert? Dan kijk ik het graag even samen met je na, want ik vind het belangrijk dat dit netjes en transparant wordt opgelost.

Bedankt! SEOBOB - Bob

17 November 2025 : Update van SEOBOB – Bob van Varik

Nadat ik deze review opnieuw heb onderzocht, is duidelijk geworden dat dit bericht niet is geschreven door een klant en niet is gebaseerd op enige dienstverlening van mijn bedrijf.

De reviewer heeft dit ook per e-mail bevestigd: het betreft een persoonlijke reactie vanwege een beoordeling die ik ruim een jaar geleden schreef over zijn eigen bedrijf.

Omdat deze review dus geen echte ervaring weerspiegelt en is geschreven met het doel mijn onderneming schade toe te brengen, heb ik hiervan een melding bij de politie gedaan en laat ik dit via mijn jurist afhandelen.

Ik hecht veel waarde aan transparantie en eerlijke beoordelingen. Iedereen die twijfel heeft, mag mij altijd rechtstreeks benaderen — ik licht dit graag persoonlijk toe.

SEOBOB – Bob van Varik