Virkelig god bilduft. Jeg synes alle de bildufte der findes på markedet kan blive lidt for syntetiske/kraftige. Men den fra serazh giver en dejlig balanceret duft, kan virkelig anbefales

Jeg købte en bilduft, og man kan tydeligt dufte, at kvaliteten er bedre og mere luksuriøs end almindelige bildofte. Leveringen var også hurtig, så jeg er meget tilfreds med købet

Sindssyg bilduft! Jeg var træt af Rituals, så da jeg fandt SerazH, så prøvede jeg det, og deres bilduft giver meget mere duft i bilen, end den jeg havde fra Rituals! Kan kun anbefales.

4,7

Jeg har nu prøvet flere parfumer fra…

Jeg har nu prøvet flere parfumer fra Serazh og kan varmt anbefale dem. Servicen er virkelig god og parfumerne er høj kvalitet til en rigtig fin pris. Jeg har også købt en bilduft med indgravering som gave, der var både flot og leveret til tiden - mange tak! Alt i alt har jeg haft rigtig gode oplevelser med Serazh. Jeg kan varmt anbefale. Vil bestemt købe derfra igen.

17 mars 2026

Jeg købte en bilduft

18 mars 2026

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Serazh parfume. Duften er virkelig lækker og holder længe på huden, hvilket jeg sætter stor pris på. Kvaliteten føles høj, og man får virkelig noget for pengene. Leveringen var også hurtig og problemfri. Jeg kan klart anbefale det til andre, der er på udkig efter en god og holdbar parfume.

Virkelig god bilduft

Den virker

Jeg er ikke den store parfume specialist. Så derfor tænkte jeg at finde noget billigere alternativ. Men wow jeg har aldrig fået så meget ros for at jeg dufter så godt. Billigt ja, men kvaliteten er der 👍

1 mars 2026

Sindssyg bilduft

Kan kun anbefales.

13 février 2026

Fantastisk service og produkt!

Før jeg fandt dette firma, var det endnu ikke lykkedes mig at finde en bilparfume der passede til fars bil. Efter at have kontaktet dem for at høre om deres passede til hans bil, sendte de kvit og frit begge slags de har på hjemmesiden, så jeg kunne forsøge mig frem. Fuldstændig fantastisk service, jeg er så positivt overrasket! Og så passer de endda til bilen, så både min far og jeg er meget glade og er fremtidige kunder hos Serazh 😍😍

27 janvier 2026