Mycket professionellt och pålitligt…
Mycket professionellt och pålitligt företag. Bra kommunikation, hög servicegrad och smidigt samarbete. Rekommenderas varmt.

Réponse de Serviceformedlingen Norr AB
Serviceförmedlingen Norr AB är en lokal service- och flyttfirma med bas i Skellefteå och Bureå, och sedan 2026 även i Åkersberga och Roslagen. Med över 15 års erfarenhet hjälper vi privatpersoner och företag med flytthjälp, flyttstädning, lokalvård, dödsbotömning, magasinering, fastighetsservice och IT-support — allt hos en och samma leverantör. Vi arbetar alltid med egen fast anställd personal, aldrig underleverantörer. Vi har yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen, är ID06-anslutna och fullt försäkrade med transportansvars- och allriskförsäkring. Du får nöjd-kund-garanti och städgaranti på allt vi utför, och RUT-avdraget dras direkt på fakturan. Kontakta oss för en kostnadsfri offert — vi återkommer snabbt.
Brogatan 29, 93162, Skellefteå, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis

Réponse de Serviceformedlingen Norr AB
Great team and excellent support! Very professional, helpful. Highly recommended!

Réponse de Serviceformedlingen Norr AB
I always get help really quickly when needed, and since he is very skilled, he also solves the problems in a good way and with a smile🙂

Réponse de Serviceformedlingen Norr AB
Great service with professional staffs. I can only recommend!!
Jag har fått bra upplevelse från serviceformedlingen Norr AB, deras service var utmärkt allt ifrån flyttstädning samt flytt i sin helhet. Rekommenderar alla dagar i veckan för profession städning.
⭐⭐⭐⭐⭐
Stort tack för ett professionellt och smidigt arbete! Jag kan absolut rekommendera företaget till andra som behöver hjälp med flytt och städ.
Billigt och bra!
Fick både hjälp med flyttstäd och flytthjälp till nya lägenheten, gick otroligt snabbt och är supernöjd med resultaten!
Blev riktigt nöjd med flyttstädningen blev rent och fint som jag ville ha det 👍

Réponse de Serviceformedlingen Norr AB
De städade min lägenhet för någon vecka sedan och jobbet de utförde var helt suverän! De kom åt ställen i lägenheten som i normala fall är väldigt svårt att komma åt och rengöra. Hela lägenheten kändes fräsch och ny efter städningen. Rekommenderar de starkt!