Beställde och betalade produkterna med leveranslöfte inom 3 dagar. Dagarna och veckorna gick utan återkoppling. När jag själv hörde av mig när varorna skulle levereras fick jag besked att de var restn... Voir plus
Min set trimmer fungerade över förväntan. Jag använde stålborsten för att ta bort allt ogräs mellan gångplattorna. Det fungerade utmärkt och batterierna höll länge. Kändes ändå dags att vila när batte... Voir plus
Trots att del av leveransen tog längre tid på grund brister i lager ser jag att ni har snabb leveranstid och bra information angående restleverans. I stort är jag nöjd som kund.
SETrimmer är en skandinavisk e-handelsverksamhet som säljer verktyg, maskiner och tillbehör. Alla kan handla hos oss, och som kund får du ta del av: Låga priser – kanske Sveriges billigaste. Fri frakt – vid köp över 799 SEK. Hög kvalitet – kanske Sveriges bästa. Snabb leverans – 1-3 dagars leveranstid. Svensk kundtjänst. Mission och vision: SETrimmer strävar efter att leverera produkter av hög kvalitet till marknadens bästa priser med kort leveranstid och Sveriges bästa kundservice. Vi gör detta genom att eliminera onödiga mellanhänder genom att köpa direkt från tillverkaren och sälja direkt till konsumenten. Alla onödiga led i försörjningskedjan har skurits bort, vilket också gör oss flexibla för våra kunders förslag och önskemål. Till skillnad från många andra webbutiker har vi vårt eget lager i Skandinavien, vilket gör att vi alltid kan garantera snabb leverans (1-3 dagars leveranstid). På SETrimmer värdesätter vi god, svensk och personlig service. Lämna gärna en ärlig recension på Trustpilot.
Demande des avis aux clients
A répondu à 86 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det var Husqvarnas goda rykte och att…
Det var Husqvarnas goda rykte och att jag hat möjlighet till service i närområdet

Snabb leverans, bra kvalitet
Snabb leverans, bra pris och bra kvalitet på trimmern. Går som en klocka

Réponse de SETrimmer
Grästrimmern var kraftlös och fastnade…
Grästrimmern var kraftlös och fastnade i gräset. Även med klinga var problemet detsamma – den orkade inte och fastnade hela tiden. Tanken med hjul var bra, men de gick inte att justera så att man kunde komma nära väggar.

Réponse de SETrimmer
Jag är väldigt nöjd med produkterna jag köpt
Jag är väldigt nöjd med de plastborstar jag köpte från SETRrimmer för några veckor sedan. De passade perfekt till min ogräsrensare (eldriven) som var av ett annat märke. Dessutom var de betydligt billigare än liknande produkter på andra ställen. Jag fick också jättefint bemötande av den unga tjejen när jag ringde företaget för råd om produkten. Mycket positiva upplevelser.

Réponse de SETrimmer
Bra pris på produkten remmar kunde ha…
Bra pris på produkten remmar kunde ha bättre glidstop lossnar lite för lätt men som ersättning för selen som följde med trimmer från biltema så mycket bättre

Das Gerät ist super
Das Gerät ist super, funktioniert wie beschrieben. ich bin sehr zufrieden damit. Die Lieferung war schnell und problemlos, die Beratung freundlich.

Réponse de SETrimmer
Bra pris och rabatt, fri frakt.
Mycket bra pris, rabatt för köp av flera, fri frakt.

Réponse de SETrimmer
This electric trimmer is not a good…
This electric trimmer is not a good tool. Speed cannot be adjusted according to needs. Either full speed which overheats the machine and tools, or dead stop. Impossible and impractical. Disappointing to say the least.

Réponse de SETrimmer
Snabb leverans och snabb återkopplingen…
Snabb leverans och snabb återkopplingen och lösning min fråga.

Réponse de SETrimmer
Passande urval av kvalitetsprodukt till…
Passande urval av kvalitetsprodukt till bra pris och snabb leverans

Stålborstar till röjsåg, 200 mm x 3
Beställningen kom inom rimlig tid. Produkten håller vad det utlovas och dessutom, bäst av allt: priset. Kanonpris för tre stålborstar 200 mm till röjsågen. Mycket nöjd!

Réponse de SETrimmer
Snabb lev av SETrimmer,sen att PostNord…
Snabb lev av SETrimmer,sen att PostNord slarvade hör ju inte hit.kanon bra slipplattor till vinkelslipen.bättre än förväntat

Utmärkt service
Utmärkt service. Köpte slipskivor för till vinkelslip. Självklar produkt. Sparar tid och jobb.