Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Zitten echt lekker zacht en comfortabel. Pasvorm blijft goed, zelfs na maanden dragen 👍 Maar duurzaamheid is matig, er ontstaan sneller gaten dan bij goedkopere C&A-sokken. Kort: supercomfortabel,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende sokken, erg comfortabel en voorzien van handige kleurmarkeringen. Gebruik deze sokken al enkele jaren. Ik heb ondertussen mijn 3e set van 7 paar aangeschaft en gebruik ze dagelijks. Sokken... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op jullie eerste mail reageerde ik dat ik de kleur niet mooi vind. Ik kreeg gelijkeen Mail van Sandra, u kunt ruilen. Geen probleem. Inmiddels alles retour gezonden. Ik wacht op nieuwe zending met sn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Top product, snel geleverd en mooi ingepakt. Ik ben een grote fan van deze sokken. Ze zitten comfortabel, zien er mooi uit en gaan ook nog eens lang mee. Aanrader!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour hommes

Informations provenant de diverses sources externes

SevenSocks biedt kwaliteitssokken voor een vaste en eerlijke prijs van €39. Eenvoudig besteld en gemakkelijk bezorgt in een pakket dat door de brievenbus past. Ma — Vrij voor 15:00 besteld, de volgende dag bij jou op de deurmat.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Top!

Goede kwaliteit sokken, leuke kleuren, snel geleverd, goede prijs. Wat kan ik nog meer zeggen ;)

3 septembre 2024

Réponse de Sevensocks

Hi Hedde, bedankt voor het geven van de 5-sterren en voor je mooie review. Veel plezier met jouw bestelling!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ben erg blij met de producten

Ben erg blij met de producten Heb deze al vaker gehad. Gaan erg lang mee en blijven ook mooi. Enige wat ik jammer vindt is wanneer je net als ik nu 2 setjes besteld dat het geen brievenbuspakje meer is.

2 septembre 2024

Réponse de Sevensocks

Dank voor je mooie review Hans! Fijn om te horen dat je vaker bij SevenSocks een bestelling hebt geplaatst. Heel veel plezier met jouw bestelling. Mocht je in de toekomst de dozen afzonderlijk van elkaar willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling nog steeds niet bezorgd door…

Bestelling nog steeds niet bezorgd door Post.nl. Mijn ongenoegen al kenbaar gemaakt. Geen reactie. Bepaald niet klantvriendelijk.
Vandaag 4 september ben ik gebeld en Sandra die mij te woord stond gaat het per ongaande oplossen. Zodra de bestelling is ontvangen zal ik mijn review in positieve zin herzien.
Mijn vraagpunt is vandaag tot volle tevredenheid afgewikkeld. Vandaag alles in goede orde ontvangen.👍👍. Met dank aan uw medewerker Sandra.

27 août 2024

Hi Ton,
Wat fijn te horen dat wij het netjes hebben opgelost en dat je nu de bestelling goed hebt ontvangen! Mocht je dit nogmaals in de toekomst ervaren, neem dan gerust telefonisch contact met ons op zodat wij dit voor je zullen uitzoeken en oplossen. Heel veel draag plezier toegewenst names het hele team van SevenSocks.

Fijne sokken

Fijne sokken.

27 août 2024

Réponse de Sevensocks

Hi Judith, dank voor het geven van de review! Veel plezier ermee!

Top!

Mooi sokken, snel bezorgd en goede kwaliteit.

16 août 2024

Réponse de Sevensocks

Hi Jiri! Bedankt voor het geven van de 5 sterren en je leuke review! Veel plezier met het dragen van de sokken!

Top geleverd!!

9 août 2024

Hi Jaap! Bedankt voor je review! Veel plezier ermee

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste keer hebben we de sokken helaas niet ontvangen. Wordt zeer snel op mail gereageerd en na nog een dagje wachten ook direct nogmaals sokken opgestuurd. Top service!

25 juillet 2024

Réponse de Sevensocks

Dank voor je leuke review! Fijn te horen dat we het netjes hebben opgelost. Service staat voorop bij ons en wij lossen het altijd netjes op. Heel veel plezier met de sokken toegewenst!

Super Sneakersocken

Super Sneakersocken, schnelle Lieferung. Hoffentlich bald auch in bunt erhältlich.

16 juillet 2024

Réponse de Sevensocks

Viel Spaß mit deinen neuen Socken Anne!

Bequem & Schick

Wow, ich bin begeistert! Toller Service, super schnelle Lieferung und vor allem eine beeindruckende Qualität. Die Socken sehen nicht nur super aus, sondern sind auch mega bequem. Tolle Geschenkidee!

13 juillet 2024

Réponse de Sevensocks

Danke für deine Bewertung! Viel Spaß mit deinen neuen Socken.

Geweldige sokken

Geweldige sokken, snel geleverd!

10 juillet 2024

Réponse de Sevensocks

Hi Sebastiaan, bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is! Veel plezier met de bestelling!

Heel fijne sokken

Heel fijne sokken, goede kwaliteit

7 juillet 2024

Réponse de Sevensocks

Hi Sjoerd! Dank voor je review en wij wensen je veel plezier met het dragen van de sokken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne sokken voor een mooie prijs

Fijne sokken voor een mooie prijs. Levering was snel en ook heel fijn dat het via de brievenbus komt.

6 juillet 2024

Réponse de Sevensocks

Hi Wouter, bedankt voor het geven van de review en de 5 sterren! Fijn te horen dat de bestelling naar wens is. Veel draag plezier toegewenst!

Noté 2 sur 5 étoiles

levering zou volgende dag zijn werd een…

levering zou volgende dag zijn werd een week

25 juin 2024

Réponse de Sevensocks

Hi Tom, Dank voor je bericht.

Vervelend om te horen dat je zo lang op je pakket hebt gewacht! Onze excuses hiervoor. Wij hebben je zojuist een mail gestuurd met een tegemoetkoming en wij hebben direct een klacht indiend bij onze postvervoerder. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Mocht je dit in de toekomst nogmaals ervaren, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet, Team SevenSocks

Noté 5 sur 5 étoiles

Al jaren m’n favoriete sokken

Al jaren m’n favoriete sokken, mooi materialen. comfortabel

2 juin 2024

Réponse de Sevensocks

Bedankt voor je leuke review! veel plezier met de sokken. groeten, Team SevenSocks

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

7 mai 2024

Réponse de Sevensocks

Bedankt voor de leuke review! veel plezier met de sokken. groeten, team SevenSocks

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Goede service

30 mai 2024

Réponse de Sevensocks

Hi Maarten! Veel plezier met jouw bestelling! Laat ons weten of wij nog iets voor je kunnen betekenen in de toekomst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Al jaren fan van sevensocks

Mooi materiaal, snelle bezorging en prijs kwaliteit goed.

12 mai 2024

Réponse de Sevensocks

Leuk om te horen dat je al een tijdje klant bij ons bent Richard! Veel plezier met de sokken!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus