Jeg min mand og vores 2 årige søn havde glædet os til kinesisk buffe,men ender alle tre med den værste mad forgiftning jeg har oplevet. Buffen er direkte uhygiejnisk,halv tom og sushien er lunken og t... Voir plus

Er kommet i restauranten i 15 år, altid perfekt med maden og rengøring, også bekræftet af de seneste 4 fødevare-smileys. Der er et meget stort antal retter, inkl. sushi, lammekød, oksekød, and, svi... Voir plus

Hold jer væk - nøj hvor er det ringe. Kør på den anden kinesiske i Slagelse, niveauet er 600% højere. Supperne smagte forfærdeligt, de friture-stegte ting var usmagelige.. Vi kommer der al... Voir plus

1,7

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

52 avis

Vi skulle holde min datters 10 års…

Vi skulle holde min datters 10 års fødselsdag og havde bestilt 16 kuverter ud af huset herfra. Da vi stod hernede og skulle afhente det 30 min inden gæsternes ankomst, så var her ingen. Jeg ringede til dem og damen der tog telefonen lød meget forvirret, hun sagde hun var nød til at ringe tilbage til mig om et øjeblik. Det gjorde hun, og fortalte hendes chef var ude og rejse og måtte have glemt at give beskeden videre, så de havde ikke lavet vores bestilling. Hun tilbød at komme ned i butikken og lave det, men det kunne vi ikke vente på.. Så vi måtte køre ned og bestille pizza i stedet.

14 février 2026

Hold jer væk

Hold jer væk - nøj hvor er det ringe.

Kør på den anden kinesiske i Slagelse, niveauet er 600% højere.

Supperne smagte forfærdeligt, de friture-stegte ting var usmagelige..

Vi kommer der aldrig igen - og kom kun fordi den anden i Slagelse DESVÆRRE har lukket om tirsdagen.

Så skuffet over noget kan være så dårligt.

12 août 2025

Suppen var forfærdelig

Suppen var forfærdelig. Den ene smagte en blanding af syrligt og sødt og den anden var helt uden smag og meget tyk.
Resten af buffeten var heller ikke værd at skrive hjem om. Desværre er maden kun blevet værre og værre for hver gang vi har været der. Ikke et sted vi vil besøge igen og vil på ingen måde anbefale denne restaurant til andre.

12 août 2025

Alt for dyrt.

Det eneste gode jeg har at sige er at softice var kold.

1300kr for buffet til 3 voksne og 3 børn under 11. 40kr for en lille sodavand. Koldt kød og dårlig suppe.

Sidste gang vi spiser der.

2 août 2025

Fantastisk gennem 15 år

Der er et meget stort antal retter, inkl. sushi, lammekød, oksekød, and, svinekød, og mange forskellige grøntsager. Fordelen er, at alle kan finde noget, de kan lide, også børnene.
Buffeten er klart at anbefale, der følger både the/kaffe, is, kage og frugt med.

28 décembre 2024

Rigtig flinkt personale

Rigtig flinkt personale, alle var smilende hele tiden. Rigtig dejlig mad. Der blev fyldt op hele tiden, overhovedet ikke noget at brokke sig over.

9 juin 2024

Kvaliteten, pris og service

Mega skuffende både i forhold til kvaliteten og udvalget af buffet,og prisen på sodavand er bare tordnet i vejret - Så bed dem om at oplyse prisen inden i bestiller!!!! I kan f.eks. få mange liter cola for den pris
Vi har spist der masse af gange og det har været vores foretrukne, men kvalitet og pris har været dalende. Denne gang den 10. marts var under al kritik - kvalitet og pris er ikke i orden - til samme pris kan jeg få både 2 retter menu (skaldyr, steak m/pommes, dagens grøntsager og vin på en Restaurant i Slagelse.
Så hvis Shangrila ikke bliver bedre, så er det ikke der vi skal spise fremover

10 mars 2024

Virkelig elendig sushi/mad.

Vi har bestilt bord til kl 17.
3 af vores gæster når at få lidt sushi og derefter er der ikke mere.
De fortalte, at det absolut ikke smagte friskt.
Meget af maden var virkelig tørt.
To af vores gæster nåede at få et lille stykke kage. Der blev ikke fyldt op.
Aldrig mere vil jeg bruge penge der.
Pinligt overfor mine gæster.

9 mars 2024

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Min kæreste og jeg skulle fejre vores års-dag og have bestilt bord i god tid. Da vi kommer bliver vi sat ved et firmands bord ved siden af et andet par hvilket i sig selv er akavet og virkelig dårlig service. Ydermere griner tjeneren over at vi brokker os, eftersom vi spørger om de kunne lave en løsning evt. med at rykke nogle andre borde. Dette kunne dog ikke lade sig gøre og den eneste løsning, der var, var at vi skulle finde et andet spisested. Virkelig dårlig oplevelse. Aldrig om vi kommer igen!

9 mars 2024

Ubehøvlet mandlig ejer

Vi har igennem tiden haft besøgt Shangrila nogle gange, og hver gang har vi oplevet, at blive mødt af en meget uhøflig og utiltalende mandlig ejer.
Det sidste besøg var i lørdags den 2. marts 2024, hvor det viste sig at kaffeautomaten ikke virkede. Jeg forsøgte at trække to forskellige slags kaffe, som begge viste sig ikke at kunne drikkes. Den mandlige ejer blev temmelig irriteret og vred, over at der var blevet trukket flere gange og han snakkede både grimt og ubehøvlet til en. Der kom ikke nogen forklaring eller beklagelse på hvorfor kaffeautomaten ikke virkede, og der blev ikke stillet en anden mulighed til rådighed, selv om buffeten er incl. kaffe.
Det er en sådan tilgang til deres kunder jeg har mødt hver gang, og selv om det var meget længe siden vi sidst havde været der, så er det fortsat den samme behandling og dårlige service man bliver mødt af. Nu er det i hvert fald slut, vi kommer der ikke mere.

2 mars 2024

Langt hår i maden

Langt hår i maden. Desværre ikke første gang. Da jeg spørger efter kompensation bliver jeg bare viftet af og det var ejeren der fik håret. Kommer der aldrig mere

11 novembre 2023

Kunne jeg give det her sted mindre en…

Kunne jeg give det her sted mindre en en stjerne ville jeg gøre det. Fik kræftig tynd mave. Og kvalme og mave kramper om natten og om morgenen efter at have spist der inde. Sætter aldrig mine ben der mere.🤢🤢🤢🤢😡😡😡😡😡 Og vil på det kraftigste fraråde folk at gå der ind. Forstår ikke fødevarestyrrelsen ikke har lukkede det sted for det er jo direkte farligt at gå der ind at spise. Er glad for min søn på 4 kun spiste pomfritter den aften.

10 novembre 2023

Havde her i aften en rigtig dårlig oplevelse

Havde her i aften en rigtig dårlig oplevelse på Shangrila.
Havde her kun været tale om en enkelt forseelse, så er jeg ikke den som gider at klage, men:
-da vi bestilte (buffet, cola&øl, da bestilte vi også en kande vand til bordet. Denne kande vand bliver fuldstændig glemt af servitricen
-under hele besøget/vores måltid blev der ikke ryddet af ved bordet. Vi sad 4 mand ved bordet tæt ved baren, så vi var ikke just til at overse. Grundet pladsmangel ved bordet valgte jeg selv at gå op med tallerkener 2 gange (den ene gang endda med kontakt til anden
servitrice)
-2 af os ønskede dessert og vi bestiller derfor 2 gange is med frisk frugt (dette med en ekstra pris på 49kr pr person). Da desserten så kommer viser det sig at den udelukkende består af 2 små kugler is på hver tallerken overdækket med dåseflødeskum og den friske frugt bestod af kedelig melon og dåsefersken som servitricen havde hentet oppe i buffeten.....altså en pris på 98 kroner for 4 små klatter is.
Og....som om det ikke var nok...så sidder en af os i skrivende stund på toilettet med diarré og ut sidder selv med begyndende mavekneb....så samlet sluttede vi lige af med 2 gange madforgiftning.

14 septembre 2023

Dyrt vand,eller dyrt glas ?

Jeg kommer jævnligt på restauranten,og er meget glad for deres mad,og den gode betjening. Men denne oplevelse trækker en del ned. Plejer at drikke vand til min mad, og får gerne en kande. På denne dag,ville mit barnebarn også gerne have vand,jeg bad dog om et glas mere,men samme mængde vand som vanligt. Da jeg får regningen er der noteret 2x vand til 50 kr.. Var det glasset værd? Utrolig dårlig service,når jeg tænker på at jeg jo ikke fik mere vand !!

20 mai 2023

Ejeren er tydeligvis ikke glad for…

Ejeren er tydeligvis ikke glad for børn.
Du skal dokumentere dine børns alder hver gang du spiser der, ellers får en 7-9årig lov at betale som en voksen.
Ejer skælder både gæster og ansatte ud uden hensyntagen til omgivelserne.

1 février 2023

Ekstrem sur tjener

Ekstrem sur tjener. Han stod decideret og råbte os op i hovedet, så det endte med at vi gik, uden at spise vores serveret mad. Ikke sted jeg vil anbefale, hvis man skal haven en hyggelig aften.

15 février 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit