Konge oplevelse og services Havde problem med at booke soundboks men teamet stod bare klar med det samme og hjalp. Samme med problemer med ud skiftning af batterier og aflevering af soundboks får... Voir plus

Jeg lånte soundboksen i 3 dage, men pga problemer med aflevering fik vi to dage mere med i prisen, p1sse fedt.!!! Kanon fyr vi lånte den af. Dejligt med fleksibilitet 💪🏽

Vi var uheldige og fik stjålet vores soundbokse til Jelling festival. Men fik en helt vild god service, en kæmpe stor hjælp og virkelig fair behandling.

God service god energi imødekommende og god lyd🔥 Eneseste der har dårligt var at vi fik stjålet et batteri hvor de var mega flinke og snak saglig og forstående.

1. Service de location de matériel de soirée

Fest- og serviceudlejning

4,9

Aucune trace de demande d’avis

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Vi havde lejet en soundboks lidt dårlig…

Vi havde lejet en soundboks lidt dårlig info om hvor man kunne hente den, da vi hentede den fik vi afvide vi havde 4 gratis swappes men det havde vi ikke

23 mai 2026
Logo de Shareboks

Réponse de Shareboks

Hej Marcus,

Tak for at dele din oplevelse. Vi er kede af, at du har haft en 1-stjernet oplevelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores lejere.

Vi har forsøgt at række ud til dig for at blive klogere på din oplevelse omkring leveringen. Vi bestræber os på at kommunikere dette tydeligt både i bekræftelsesmailen og i den sms-påmindelse, der sendes op til festivalen, så den del vil vi meget gerne blive klogere på.

Vedrørende de "4 gratis swaps" kan vi se i vores mailkorrespondance med dig, at du har hæftet dig ved formuleringen "1x Gen. 4 batteri (kan swappes)" på vores hjemmeside. Du har forstået dette som, at lejen inkluderer 4 gratis swaps på festivalpladsen.

Formuleringen har til formål at oplyse, at vi udlejer et Generation 4-batteri, som er kompatibelt med GetVolts swap-system inde på festivalen. Ældre batterigenerationer kan ikke benyttes i dette system. At batteriet "kan swappes" betyder altså ikke, at swaps er inkluderet i lejeprisen eller at det skulle være gratis. Det har det aldrig været.

Når det er sagt, tager vi naturligvis din feedback til os og vil se på, om vi kan gøre kommunikationen endnu tydeligere fremadrettet.

Med venlig hilsen,
Christian / Shareboks

P1sse fin fyr!

3 juin 2026

Fantastisk

Fantastisk service, brugt de sidste 2 år jeg har været afsted på jelling, aldrig problemer med hverken boks eller batteri

21 mai 2026

Klasse lån

Spillede godt, intet at klage over helt fint lyd god Bluetooth.
Lånte en Soundbox 4

24 mai 2026