L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Anders har behandlet mig for hovedpine ifm. en hjernerystelse og jeg kan varmt anbefale ham. Han er kompetent, forklarer hvad han gør og er meget grundig med at sætte sig ind i, hvad symptomer man har... Voir plus
Jeg lider af en kronisk gigtsygdom og har prøvet mange typer behandling - også flere forskellige akupunktører. Men Anders´ behandlinger er de mest effektive jeg har prøvet. Voldsomme inflationer... Voir plus
I Shenmen Akupunktur lægger jeg meget vægt på den nære kontakt med patienten og igennem en kinesisk korrekt diagnose at give dig den bedst mulige behandling. Jeg har mere end 15 års erfaring og er uddannet i København, Kina, Tyskland, England og Israel. Mit speciale er stress, angst, søvnløshed og muskulære lidelser samt meget andet.
Jægersborggade 29, 2200, København, Danemark
Very welcoming atmosphere and truly healing approach.
Anders er vildt dygtig til at finde årsagen til en smerte eller udfordring. Han har hjulpet mig og min familie flere gange. Derudover er han utrolig sød og empatisk! Klar anbefaling herfra!
Anders er meget professionel og dygtig. Han hjælp mig med mine smerter efter tre gange behandling.
I connected with Anders for acupuncture through my health insurance, and he handled all the administrative details, which gave me real peace of mind. Booking and rescheduling were simple through the online portal, and the reminders were very helpful. Anders is highly supportive and really listens to what your mind and body need. He customises each treatment whether acupuncture, cupping, or a combination so it feels truly tailored. I always felt at ease during the sessions and left feeling cared for and balanced. I can warmly recommend Anders!
Jeg har gennem tiden prøvet 4-5 forskellige akupunktører. Anders er helt klart ham, jeg kan anbefale varmest. Han har gennem tiden hjulpet mig med mit knæ, søvnproblemer, immunforsvar, hoste, øret m.v. Han er dygtig, empatisk, rolig og behagelig, og han ved lige, hvilke knapper han skal trykke på (eller i dette tilfælde stikke i!). Dertil har han også en skøn selvironi.
Med andre ord: Akupunktøren Anders afhjælper alarmerende angst, akavede anspændtheder og afspænder arme. Altid anerkendende, aldrig arrogant – Anders’ avancerede nålearbejde med artistisk akkuratesse afbalancerer alt (bogstavrimet er med delvis hjælp fra ChatGPT)
Jeg blev hørt og det har hjulpet. Fik at vide at forventningerne var 2-4 gange.
Ser frem til næste besøg.

Réponse : Shenmen Akupunktur
Nærværende og dygtig behandler som arbejder ud fra den holistiske, kinesiske viden.

Réponse : Shenmen Akupunktur
Anders er en meget nærværende og imødekommende behandler. Jeg kom med et hold i ryggen og gik ud med en betydelig lindring. Jeg anbefaler på det varmeste Shenmen akupunktur.

Réponse : Shenmen Akupunktur
Behandling for tics i øjenlåg.
Efter et par behandler hos Anders har mit tics i øjenlåget lags sig.
Det har været forstyrrende i en årrække og jeg har haft et fantastisk forløb hos dygtige Anders, som har holdt mig informeret hele vejen og sågar fået ticsen til at forsvinde.
TAK ANDERS!

Réponse : Shenmen Akupunktur
En fantastisk behandling efter 1 gang en markant bedre i min fod. Jeg kan varmt anbefale dig at prøve, hvis du har smerter og inflammation.

Réponse : Shenmen Akupunktur
Har fået behandling hos Shenmen Akupunktur igennem mange år. Har haft flere skader og problemer som behandler Anders altid har klart at finde en løsning til. Anders er en yderst kompetent akupunktør. Ved at få behandling hos Anders, har jeg sluppet både for operation og mediciner. Hadde store smerter, nedsat følelse i mine fingre, karpralsyndrom. Det klarte Anders at hjælpe mig med.
Mine beste anbefalinger til Anders.

Réponse : Shenmen Akupunktur
Anders er en rigtig dygtig og behagelig akupunktør. Han gør meget ud af at sætte sig ind i patientens problemer og gør sit bedste for at forstå og løse dem. Kan give de varmeste anbefalinger til Shenmen Akupunktur.

Réponse : Shenmen Akupunktur
Har nu gået hos Anders siden marts måned, og kan kun komme med en kæmpe anbefaling herfra samt god service
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse : Shenmen Akupunktur
Har fået min søvn tilbage og har næsten halveret mine hedeture

Réponse : Shenmen Akupunktur
It's a very nice authentic place with calm and relaxed atmosphere. Anders is dedicated specialist and very empathetic person. I always feel good in this place and even better after the session 😁

Réponse : Shenmen Akupunktur
En savoir plus sur les différents types d'avis.