Fantastisk oplevelse hos Shooting Tiger! Min veninde og jeg havde en super fed dag hos Shooting Tiger. Alt var professionelt og sikkert, men samtidig virkelig sjovt og afslappet. Kæmpe tak til instr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Shooting Tiger er en virkelig fed og professionel oplevelse. Fra start føler man sig tryg, da sikkerheden er i top, og instruktørerne er både kompetente, rolige og gode til at forklar, også hvis man... Voir plus
Min mor, lillebror og jeg var ude og skyde med håndvåben. Det var en helt fantastisk oplevelse, virkelig i trygge rammer og med den bedste form for introduktion til hvordan det hele fungerede. Enormt... Voir plus
Vi har holdt et firma arrangement for 8 personer, hvor Shooting Tiger lejende op med forskellige håndvåben og rifler, dygtige instruktører, som var meget nøjsomme omkring sikkerhed. Der var en lill... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Vi har holdt et firma arrangement for 8…
Der var en lille konkurrence og med præmier, helt igennem en god dag som vi i A.R. snedker service ApS ikke glemmer 👍🏼
Tak til jer 🤩🤩🤩🤩🤩

Privat skydning oplevelse
Vi bookede en privat session skydning med håndvåben og det var en oplevelse vi sent vil glemme! Fantastisk instruktør, der var top styr på sikkerhed såvel som undervisning undervejs, og det var enormt spændende og sjovt at prøve. Kæmpe anbefaling herfra - og kæmpe anbefaling som en date oplevelse for to :D Tak til Shooting Tiger!

Réponse de Shootingtiger
Det var en mega god oplevelse og kan…
Det var en mega god oplevelse og kan virkelig anbefales! Vi var der ude med kollegaerne til team building, som var en god mulighed for at lave noget anderledes og det gav i den grad folk noget at snakke om efterfølgende! Alle derude var rare og søde og tog godt i mod os + så var Sikkerheden helt i orden. Alt i alt et perfekt arrangement. Men husk varmt tøj, da det kan være koldt i vintermånederne.

Réponse de Shootingtiger
Tak for et godt arrangement
Tak for et godt arrangement. Alle var glade og vi fik god respons fra deltagerne.

Super fed oplevelse
Super søde mennesker derude, virkelig god instruktør. Man bliver helt klart klogere på alt der omhandler våben og sikkerhed. Virkelige tålmodige og flinke mennesker, bliver ikke sidste gang☺️

Fødselsdagsarrangement
Vi valgte at afholde et fødselsdagsarrangement hos Tiger Shooting. Jeg kan med sikkerhed sige, at det var oplevelsen værd. Det var en lærerig samt hyggelig oplevelse. Det bliver ikke vores sidste besøg.

Hold min 40 års fødselsdag
Hold min 40 års fødselsdag
Superarrangement
Og en super god underviser
Som bare kunne det hele
Kan varm anbefale

12/10
den instruktør vi fik er europamester i hurtigt skydning og det kan mærkes at han I DEN GRAD har styr på sine våben, det var VIRKERKELIG imponerende.
Det var et privilige at få lov til at få vejledning, og undervisning af ham.
Det var en meget meget god oplevelse.
Og Susanne, den søde kvinde der planlagde skydningen var virkelig hjælpsom og professionel.
12/10 kan stærkt anbefales!

Réponse de Shootingtiger
Jeg kan kun anbefale Shooting Tiger til…
Jeg kan kun anbefale Shooting Tiger til alle, der er interesserede i en unik skydeoplevelse. Fra start til slut var servicen helt i top – personalet var både imødekommende og professionelle, og vi følte os virkelig trygge og velkomne. Vi prøvede både pistol og riffel, og instruktørerne var meget dygtige til at forklare teknikker og sikre, at vi havde en sikker og sjov oplevelse. Alt i alt en spændende og lærerig dag med masser af action! Vi kommer helt sikkert igen!

L’expérience Trustpilot