Monika Katastrophe & Unseriöser Versand Der gegebene Stern musste leider sein , da sonst keine Bewertung , aber dieser Shop verdient keinen Stern . Die Grössenangaben stimmen in keinster Weise m... Voir plus

Zelfde als de andere reviews. Mooi kleedje gezien, op eerste zicht fijne satijnen stof. Bleek uiteindelijk goedkoop polyester. Helemaal niet soepel en vloeiend zoals beschreven. Vraag om retour werd e... Voir plus

Ganz dringend Finger weg!!! Habe eine Tasche aus Leder bestellt und habe eine aus Plastik erhalten- bin seit April in Konfliktlösung (Paypal prüft) und kann nur dringend abraten! Shop zeigt sich unei... Voir plus

Wie meine Vorgänger auch, habe ich BH‘s bestellt (mit Druckknopf), die nicht mal annähernd den europäischen Größen entsprechen. Rücknahme? Fehlanzeige. Ich werde jetzt den Anwalt einschalten, da BH‘s... Voir plus

1,3

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

1,3

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Minderwertige Ware zum überzogenen Preis

Habe einen BH gekauft, der schon beim anprobieren bei einer Naht riss. Sie wollten, obwohl in der Webseite zugesagt, den Artikel nicht wandeln. Briefen sich immerwieder darauf das sie Hygieneartikel nicht retounieren. BH's sind Gebrauchsartikel und zählen nicht dazu. Es dauerte 4 Wochen, 6 E-Mails und die Unterstützung von Paypal bis ich mein Geld, für die wirklich minderwertige Ware, erstattet bekommen habe.

29 avril 2023

Bloß da nicht bestellen

Bloß da nicht bestellen. Haben die Lieferung nach einem Monat endlich bekommen und sind leider sehr enttäuscht. Haben den BH sogar in 2 Nummern grösser bestellt und trotzdem fällt dieser viel zu klein aus. Aus angeblich hygienischen Gründen können wir es nicht mehr zurück geben.
Macht nicht den selben Fehler. Bestellt da nicht.. Und lest vorher genau allea durch.

24 avril 2023

Buitengewoon slecht

Buitengewoon slecht. Geen geld terug en terwijl het artikel niet is wat het moet zijn. Allemaal smoesjes.
Slecht bedrijf.

24 mars 2023

Ik heb een nu gekocht waar de voorkant…

Ik heb een nu gekocht waar de voorkant er netjes uitzag maar de achterkant een heel dun stukje stof was: uitgeknipt en geen naden aan gemaakt.
Het artikel mocht niet geretourneerd worden. Alleen een tegoed bon voor de helft van de prijs

15 avril 2023

Hygiëne artikel niet terug te sturen

Pakket met drie bh's besteld, maat Xl, terwijl ik normaal L heb. Toch veel te klein! Duurde drie weken voor ik de bestelling ontving.
Terugsturen kan niet, het is een hygiëne artikel. Ik heb twee zakjes totaal niet aangeraakt of geopend, maar dat maakt niks uit. Kijk sowieso goed naar de voorwaarden voor je bestelt, terugsturen kost altijd geld!! Ik zal hier niets meer bestellen!!

14 avril 2023

Al vanaf januari bezig met een…

Al vanaf januari bezig met een bestelling
Elke keer hebben ze een ander verhaal .
Problemen met verzenden
En dan minstens 5 keer dat het verzonden is en over 2 dagen aankomt
En dan dat het aangeboden is naar niemand thuis
Flauwe kul
Gewoon oplichters
Nooit wat bij bestellen

13 avril 2023

Wat een oplichters!

Wat een oplichters!! Je denkt een leren tas te bestellen bij een Nederlands bedrijf, krijg je een nep rode plastic tas uit Hongkong! Wil je retourneren, word je aan het lijntje gehouden en geven ze niet thuis. Mensen let op, trap er niet in!!

7 avril 2023

Tooka while, but good product

I ordered aquarel paint on the january 6th, I got o
it February 18th, so that took a while. Contact with customer service via email was helpful the first time, but the second time I got afraid that this was not a real shop. However, in the end I got my painting set and it is very good, small but bright colors that stick very well to the waterbrush. You do need a lot of paper to clean the brush between colors!

6 janvier 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit