Omdat iets niet leverbaar was werd er een leuke andere oplossing bedacht en werd ook snel nageleverd. Contact verliep ook goed!
Lisez les avis des autres
Heel blij met mijn nieuwe trui! Hij werd zelfs eerder geleverd dan aangegeven, wat altijd een fijne verrassing is. De kwaliteit is hoog en absoluut de prijs waard.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin de vêtements pour enfants
- Magasin de vêtements pour bébés
- Magasin de sacs
- Magasin de vêtements pour hommes
- Magasin de vêtements imprimés
- Magasin de vêtements pour femmes
Écrit par l'entreprise
personalised clothing & accessories for everyone that ❤️ a POP of colour | printed by hand 💪 in Haarlem | every name and colour 🌈 combination possible
Coordonnées de contact
Stephensonstraat 7, 2014KB, Haarlem, Pays-Bas
- info@shop-pop.nl
- shop-pop.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fijne ervaring..
Contact verliep ook goed!
Goede kwaliteit
Levering binnen de beloofde datum. Mooie trui met opdruk geleverd. Erg blij met de trui!
Prachtige truien van goede kwaliteit
Prachtige truien van goede kwaliteit. Zacht van binnen, heerlijk.
Heel blij met mijn nieuwe trui
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf, denkt goed mee met de klant. Levert top producten van een waanzinnige kwaliteit.
Positieve ervaring!
Erg mooie sweater, goede kwaliteit, snelle levering. Niets aan op te merken, aanrader!
Fijne communicatie en goed opgelost!
Nadat ik een fout zag op de trui, hebben ze dit snel en netjes opgelost. De truien zijn heerlijk zacht en de tekst maakt het helemaal af.
Super heldere communicatie vooraf over…
Super heldere communicatie vooraf over maatvoering en verzendperiode. Fijne communicatie via whatsapp m.b.t. mijn vragen. Super toffe sweater die exact de goede maat is en mee heel veel leuke reacties oplevert van mede queenagers

Réponse de Shop POP
Originele ontwerpen met teksten goed voor hoofd en hart
Mooie truien. Goed meegedacht over ontwerp combinatie.
En op bestelling gemaakt wat goed is voor het milieu
Gave trui met prachtige opdruk
Gave trui met prachtige opdruk, krijg veel positieve reacties!
De wereld is mooier nu ik mn knaptoetjurk aankan
Mooie kwaliteit, en zoals beloofd binnen de bezorgtijd geleverd!!
Goede kwaliteit shirt, mooie opdruk.
Mijn bestelling was zoek geraakt
Mijn bestelling was zoek geraakt. Zie eerdere review van mij (Mario Verkooijen). Maar via heel fijn app contact heb ik geheel gratis een nieuwe trui ontvangen. Geweldige service dus en een hele fijne communicatie hierover. Van mij mogen ze hun naam veranderen in Top Shop-Pop bedrijf!!
Betrouwbaar bedrijf!
Ik heb nu drie truien bij jullie besteld.
Ze kwamen allemaal snel thuisbezorgd.
Netjes verpakt en mooie kwaliteit.
De kleding is heerlijk (van kleur
De kleding is heerlijk (van kleur, materiaal, gevoel van comfort) en het ziet er fantastsich uit. En dat het op bestelling geproduceerd wordt vind ik echt een pluspunt!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.