À propos de l'entreprise

1. Épicerie italienne

Informations provenant de diverses sources externes

De lekkerste pizza's bak je natuurlijk zelf. italieplein helpt je op weg met blogs, tips, recepten en pizza-producten.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 3 sur 5 étoiles

Bezorging door DHL

Oven en andere producten besteld, op de uiteindelijke levering is niets aan te merken en deze is ook erg goed verpakt. De levering was een regelrechte ramp, afspraken DHL werden niet nagekomen tijdslot van levering was elke keer een volledige dag. Reactie van Italiëplein dat het vervelend was maar dat ik het ook bij het servicepunt kon ophalen aangezien het makkelijk in een auto paste. Dus men gaat er van uit dat je in bezit ben van een auto. Uit eindelijk het zelf op moeten halen maar wel bij een distributiepunt wat zich op 12 kilometer afstand van oorspronkelijke leverplaats bevond en zeer veel vrij moeten nemen.
Jammer genoeg kan je niet zelf klagen bij DHL.

29 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima winkel voor fervente pizzabakkers

Ik heb al enkele bestellingen geplaatst bij Italieplein, uiteenlopend van pizzameel en blikken tomaten tot een heuse pizzaoven met toebehoren. De producten zijn goed, de prijzen zijn concurrerend en bestellingen verlopen gesmeerd. Italieplein is meer dan een webshop, met hun uitgebreide en degelijke tips helpen ze de fervente pizzaiolo om met veel plezier goede pizza's te bakken.

24 février 2026

Ik vind Italieplein geweldig

Ik vind Italieplein geweldig. Ik heb al heel wat gekocht en het wordt ongelooflijk snel en keurig geleverd. Ik ben trouwens ongelooflijk tevreden van de EffeUno P134HA EVO. Is misschien wat duurder, maar wat een ongelooflijk goed toestel.

15 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Bestel hier altijd

Bestel hier altijd. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en dat proef je. De mozerella cubetta zijn geweldig! Daarnaast de buffelo mozzerella is ook geweldig!

Bezorging is altijd wat minder. Vaak komen de dozen half beschadigd binnen en hoop je dat alles nog heel is. Maar dat ligt bij Trunkers en niet Italieplein, maar dat maakt de gehele ervaring wel ietsjes minder. Ik blijf hier altijd bestellen!

14 novembre 2025

Zeer beroerde service

In 2 maand tijd diverse manko's aan de geleverde oven. Dat kan natuurlijk. Nadat ik drie maand heb gewacht op reparatie, hebben ze zonder enig overleg de oven beschadigd naar mij teruggestuurd. In een 'N.B.' onderaan de e-mail vermeld, dat dat toch wel 'heel jammer voor mij is'. Nog nooit zoiets meegemaakt, koop hier niks wat kapot kan gaan!

21 novembre 2025

Zeer slechte afhandeling

Hier een bestelling gedaan , verkeerde product ontvangen kan altijd gebeuren. Toen heb ik contact opgenomen met hun moet je het verkeerde product aanmelding voor retour via de site . Heel sport zit niks in de doos 📦. Daarna 4 dagen gewacht tot ik een reactie kreeg met een retour label van hun . Nadat ik zelf weer contact had gezocht , weer een week veder krijg ik dood leuk te horen dat het product niet meer leverbaar. Wat ik wilde geld terug of weer het product wat ik niet wilde hebben het zelfde ding dus . Nu na 26 dagen later heb ik mij geld terug op me rekening, ik bestel hier noooit meer wat , wat een flut bedrijf , ik zou voor een ander be de oud zoeken 👀

29 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Naast echt goede kwaliteitsproducten ook een geweldige service!!!

Wat een geweldige service! Naast de prachtige kwaliteitsproducten die Stefan en Elkin verkopen met hun Italiëplein, zijn ze ook nog eens super klantgericht. Nadat een bestelling van ons door PostNL kwijt is gemaakt, kwamen ze zelf met het initiatief om de bestelling gewoon opnieuw kosteloos te versturen. Echt top! Na dik anderhalve week kwam de eerste bestelling tóch boven water, dus heb ik ze gelijk gebeld om dat te zeggen. De nieuwe bestelling was al onderweg, dus die nemen we ook gewoon af waarna ze zelf voorstelden om dan wel een korting te geven. Had niet gehoeven natuurlijk, wel erg tof!

Erg fijne communicatie zo, ze denken mee en doen niet moeilijk hoe of wat. TOP!!! Ciao mannen, ga zo door!

10 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel hier niet want je krijgt niets geleverd

Bizarre ervaring met Italië Plein. We hadden pellets gekocht voor onze pizzaoven. Zou binnen 48 uur geleverd worden, maar niets ontvangen. Toen maar zelf contact gezocht en de pellets waren plotseling uitverkocht. Een andere, vrijwel exact dezelfde, variant was er nog wel, dus ze boden aan om die te sturen. Daarmee akkoord gegaan maar weer niets verstuurd. Nogmaals contact gezocht en nu waren de andere pellets ook plotseling uitverkocht. Dit terwijl ze op de website nog gewoon te bestellen waren. Toen maar geld teruggevraagd, kregen we in eerste instantie de verzendkosten niet terug. Al met al hebben wij ons pizzafeestje moeten cancellen en eindigen we terug bij af. Het kan natuurlijk zo zijn dat iets uitverkocht is, maar biedt dan een gedegen oplossing én zorg dat het op je website niet te bestellen is. Dit was echt waardeloos.

15 août 2024

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie! Er was iets mis met de levering (gebroken marmeren plaat) en dit hebben ze super opgelost.

14 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een top service en bedrijf.

Wat een top service en bedrijf.
Uiterst snelle levering.
Met 1 van de zakken was iets misgegaan, na mailen werd direct een nieuwe gestuurd.
Aan deze goede service kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Top-top-top

15 avril 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus