2,7

Bas

Aucune trace de demande d’avis

Hold dere unna!Bestilte to par tights…

Hold dere unna!Bestilte to par tights og den ene var alt for stor-størrelse var feil det som er oppgitt på nettsiden i nettbutikken.
Dette er netthandel fra mars.
Snakket med flere på kundeservice og de krevde bilde og alle mulig detaljer.
Alt blir sendt.
De har godtatt return,så var det bare å sendte tights.
Elendig lang prosess med og de svarer ikke konkret på mail.
Hold dere unna!Skal aldri handle noe som helst på lululemon.
Svært skuffet.

30 mars 2025

Order cancelled continually

I had my order cancelled 4 different times past the date they should have been delivered. If the item isn't in stock and you'll cancel my order, then why in the world won't you say that before I try to order it.
I tried this with several items I had wanted, I've just gotta find a different retailer.

10 mars 2025

Fake quality promise

I absolutely love the products and I thought it was so great that there is a quality promise - but turns out it is completely fake and misleading.
After reading about it I had additional questions and reached out to customer service who informed me that their quality promise only applies to unworn, unwashed products with the tag still on.

12 décembre 2024

Dårlig kundeservice

Havde købt en produkt som jeg troede var et andet, som jeg ville returnere. Jeg kontakter deres kundeservice og får svar tilbage at jeg vil modtage en returlabel i en anden mail, så jeg kunne sende produktet retur. Denne samtale tager et par dage og man får langsomt svar. Jeg modtager aldrig en returlabel og kontakter dem igen men får samme svar. Nu ligger jeg inde med et produkt, og har ikke fået mine penge retur og det synes jeg er virkelig ringe.
Jeg handler ikke online hos dem mere, men fremadrettet kun i fysiske butikker når jeg kommer til udlandet, da der ikke findes en butik eller forhandler af mærket i Danmark.

4 novembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit