Posterboyz Studio Avis

4,8

Contact gehad omdat mijn levering niet compleet was aangekomen. Snelle, fijne reactie! Mijn ongeduld.....de bestelling was in 2 delen verzonden, zelf niet goed gezien. Super blij met mijn bestellingen... Voir plus

Fijne mogelijkheid gehad om het album leren leven al voor de tweede persing te bestellen. LP's worden goed verpakt. Fijne ervaring.

Snelle levering goede kwaliteit en goede klantenservice. Toen ik net had besteld zag ik dat de maat verkeerd was bericht gestuurd en binnen een half uur was het geregeld 👍👍

Zoals gewoonlijk top service, geweldige kwaliteit, goede prijs en, suuuuuuuper snel geleverd. Beter dan dit kan je niet krijgen super bedankt! 🙏🤩

1. Magasin de vêtements

Official home of PosterBoyz Exclusive Merchandise 🚀 Co-owned by @fresku040

4,8

Demande des avis aux clients

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Goede service

Goede communicatie. Bestelling goed verpakt en snel verzonden na release. Kortom goede service!

12 février 2025

In september ‘24 een bestelling…

In september ‘24 een bestelling geplaatst.
Er waren problemen met het drukken van de LP waardoor de release datum steeds verder opschoof.
Onvoldoende communicatie vanuit Posterboyz over de status. Zelf meerdere mails moeten sturen over waar de bestelling bleef, was netjes geweest als jullie zelf hadden gecommuniceerd.

Verzending via DHL was top!

11 février 2025

Réponse de Posterboyz Studio

Hi Ralf, Dat is vervelend om te horen. We hebben meerdere keren gecommuniceerd via de nieuwsbrief en blog, en we hebben ook altijd netjes gereageerd op je e-mails. Jammer!

Heel snel

Hele snelle en duidelijke levering.

9 décembre 2024

Thanks!

Prima!

Helemaal blij met mijn bestelling. Een vraag via de website werd netjes beantwoord. Netjes ingepakt. Heel blij mee.

11 novembre 2024

Réponse de Posterboyz Studio

Dat is fijn om te horen! Dankjewel

Prima shop

Prima shop, pakketje is netjes aangekomen. Wel 4 sterren omdat ze DPD gebruiken, wat een stuk minder snel, betrouwbaar en flexibel is dan de concurrentie.

9 novembre 2024

Réponse de Posterboyz Studio

Hi Alfred, bedankt voor je feedback! Kun je aangeven welke logistieke dienst jouw voorkeur heeft? Dan onderzoeken we graag de mogelijkheid om die toe te voegen.

Fresku thanks voor je toffe album

Fresku thanks voor je toffe album. Dat heb je ook gebundeld en dat is een cadeau. Je ziet hoeveel energie er in zit en de tekst in bundel vorm is iets wat ik koester in mijn boeken kast.

God is met ons.

11 novembre 2024

Réponse de Posterboyz Studio

We waardering dit! Heel erg bedankt Piet!

Helemaal gucci!

Goed op de hoogte gehouden over de bestelling. De truien zijn geweldig!

30 septembre 2024

Heel erg bedankt Romi!

Netjes

Snelle verzending en netjes verpakt in een koker met nog een beschermlaag aan binnenkant van poster.

30 novembre 2023

Dankjewel Diego!