Bra produkt
Bra produkt. Cancellerade genast en felbeställning som jag hade gjort. Bra kundcervice!
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bestilte asymmetrisk overdel i BLÅ og fikk turkis. Ikke var det samme fasong som den det var avbildet på annonsen i orange. Prøvd å få returadresse eller få pengene tilbake. Ikke stol på shopcenteri retur og tilbakebetaling polystyren.

Réponse : Shopcenteri
kartongen hade bra tyngd men öppnade utan problem, ingen bucklig kant, ställde den direkt i hallen och det blev inte rörigt alls
De måste vara en produkt som fungerar annars är det bara skräp, den ligger i bilen och skräpar,

Réponse : Shopcenteri
Mycket lättare att sätt i säkerhetsbältet. Rekommenderar
Bare en stor skuffelse, trusene jeg kjøpte passet ikke til en 12 åring engang. Jeg er en voksen mann og fikk de ikke over kneet. Stoffet var flott og deilig , men kunne like gidt kjøpt dem selv i Kina. Beklager

Réponse : Shopcenteri
Fungerar inte, dåligt köp fungerar inte ingen manual på svenska, ett skitköp. KB
Long delivery time , was expecting the product to have longer batteri time . The combe does not get as hot as expected . Difficult to get thick hair straight .

Réponse : Shopcenteri
Fast shipping good quality and its work as should work
Har gjort en beställning men har inte fått något. Försöker kontakta företaget men får inget svar.

Réponse : Shopcenteri
Oseriös företag. Sorgligt att sådana företag tillåter vara på sajt och sälja överhuvudtaget. Nej köp inget därifrån. Bara bortkastade pengar. jag köpte Professionell ejektor för hartslaser, lim och andra saker som inte lever upp till vad jag såg på hemsida och grejerna kom utan bruksanvisning eller manual.

Réponse : Shopcenteri
Köpte två smidiga svets skärmar som är helt obrukbara 😥🤔verkar vara skidglasögon . Där blir det inga fler inköp.!!!!!!

Réponse : Shopcenteri
Inte ens en stjärna vill jag ge.
Köpte 2 byxor vilka var för stora. För att skicka dem tillbaka måste jag betala 622749 SEK. Vilka idioter.
Jag ska ta kontakt med Klarna för att se vad de kan göra.
Inte ens en stjärna vill jag ge. Sorgligt att sådana företag får sälja överhuvudtaget
Köpte en blus som var så smal så den gick inte att knäppa ändå tog jag till i storlek. Lång som en klänning och kvalitén? Nej köp inget därifrån. Bara bortkastade pengar