Det er de skønneste butikker at komme i, er i sær glad for Nørrebro dametøj og karneval. Yderste hjælpsomme og kompetente medarbejdere og indehavere, man altid møder ligemeget hvilken af butikkerne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fedt udvalg i begge butikker og man føler sig altid velkommen( får altid en stor krammer) Altid 3-4000 kr. fattigere når vi går derfra. Rimelige priser, kvaliteten er i top. Dygtige( alt for dygt... Voir plus
Fantastisk butik, herhjemme elsker vi både herre og dame butikkerne. Ærlig betjening og de gør alt for at skaffe en varer hjem. Altid smilende, imødekommende og inspirerende personale. Og fedt i ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
VI ER NØRREBRO - Vi bestræber os på at sprede god stil, gode oplevelser, glade kunder og en service i højeste klasse. Her hos Nørrebro i Randers leverer vi tøj, sko og accessories til hele Danmark. Vi skaber gode oplevelser, og det er vi glade for! Hos Nørrebro ved vi, hvad vores kunder vil have. Det ved vi, fordi vi lytter til vores kunder og handler ind derefter. Vi ved at vores kunder er kvalitetsbevidste og de forventer det bedste og kun det bedste, når de handler hos os - om det måtte være i butikken eller på vores webshop www.shopnorrebro.dk. For os hos Nørrebro er det vigtigt at din oplevelse er den samme, om du besøger os i butikken eller handler på webshoppen. På shopnorrebro.dk finder du altid finder det absolut lækreste udvalg af tøj, sko og accessories. Vi ved ikke alt, men når det gælder vores sortiment er vi eksperter. Du vil du altid kunne finde det nyeste indenfor fashion hos os. Vi er ofte first-movers på mange nye trends samt mærker, da vi holder godt øje med hvad der sker, samt er på de nyeste messer m.m. Vi har et utroligt stærkt samarbejde med vores nuværende brands, og får altid de nyeste varer ind som nogle af de første i Danmark. Derfor kan vi konstant tilbyde nyheder, og får hver eneste uge over 30 nye styles ind af døren! Vi holder dig og din garderobe 110% opdateret.
Houmeden 9, 8900, Randers, Danemark
Jeg var først lidt skeptisk pga. deres lidt lave kvalitets hjemmeside (må jeg anbefale, at I optimerer den, så den fremstår lidt mere sikker?), MEN de er helt reelle og har en god service! Køber helt sikkert på webshoppen igen :)
Altid 3-4000 kr. fattigere når vi går derfra.
Rimelige priser, kvaliteten er i top.
Dygtige( alt for dygtige...hehe) sælgere
Kan på det varmeste anbefale begge butikker.
Jeg er glad for at handle i Nørrebro da de altid er enorm imødekommende, hjælpsomme og ærlige. Jeg føler mig som en million når jeg forlader butikken.
P.s. det er stærkt vanedannende 😅
Så meget utrygt som under Nørrebro station.i sær ved mørke tid begyndte ned og alle øst europaer fra Romania møde i Nørrebro hallen og sidder i alle sider pladser med deres oplader og ryger inden og uden foran indgangen benytter toilet bade rummer vildt . Hvorfor kommunen ikke gøre nogen ved det?
Det er så meget utrygt især forældre med børn kommer tit ,.
Dejligt personale
Personalet er altid glad når man kommer ind i butikken
Så hjælpsomme når man skriver om hjælp til størrelsen .Desværre var jakken ikke alligevel mig.
Gik så hurtig med tilbagebetaling …
Kan klart anbefales
Første gang jeg har handlet der & bliver ikke sidste. Hurtig levering på min meget finde kjole .
God handel og mega hurtig forsendelse. Handler der gerne igen
Igår handlede min mand og jeg hos Nørrebro og sikke en service og hjælp. Kan kun varmt anbefale både herre og dame afdelingen.
5 stjerner herfra
Perfekt service hvad enten det er i butikken eller online❤️
It's the first time I ordered from this online shop and the experience was great!
They carried the item I couldn't find anywhere else and shipping was very fast. I received my order within 24 hours.
I will come back.
En butik hvor du altid for helt fantastisk service og altid bliver mødt med et smil.
Det lækreste tøj man kan ønske sig, altid sød og imødekommende personale♥️ altid hurtig og perfekt levering🥰 kan varmt anbefales♥️
Bestilte for første gang fra Webshoppen hos Nørrebro, beskeder om modtagelse og afsendelse af varen kom samme dag.
Varen modtog jeg to dage efter - god service
mvh
Birgitte
Nørrebro er en skøn butik med lækkert bl.a. tøj, sko og smykker. Det er altid en fornøjelse at komme ind og få en snak med Eva og Cecilie. Tak for jeres altid gode humør. Der er altid tid til smil og god kundeservice. 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra ❤️
Bestilte to trøjer over nettet i min normale str. som jeg bare skulle afhente i butikken, men indehaver ville foreslå den ene i et nummer mindre, og han havde helt ret. Godt set og god service, så jeg slap for en bytterunde
En savoir plus sur les différents types d'avis.