Geweldige ervaring! De service was vriendelijk en professioneel. Mijn bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit was zelfs beter dan verwacht. Ik ben erg tevreden en zal hier zeker opnieuw bestelle... Voir plus
L'entreprise a répondu
Shopped By Nour weet mij elke keer weer positief te verrassen. Hij regelt consequent trainingspakken waar ik al lange tijd naar op zoek ben en die elders lastig te vinden zijn. De service is persoonli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Shopped By Nour weet echt hoe service hoort te zijn. Vanaf het eerste contact verloopt alles soepel, professioneel en duidelijk. Je merkt meteen dat kwaliteit en klanttevredenheid hier centraal staa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wat een bijzondere ervaring bij Shopped by Nour. Vanaf het eerste moment voel je dat dit geen gewone shop is, maar een plek waar exclusiviteit en persoonlijke aandacht echt centraal staan. Nour n... Voir plus
L'entreprise a répondu
ShoppedByNour is een bedrijf uit Den Haag dat exclusieve producten inkoopt en verkoopt. Alle producten worden met de hand gecontroleerd op echtheid, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Wij bieden een service waarmee je eenvoudig en snel de nieuwste exclusieve productreleases kunt bemachtigen. Persoonlijke levering is ook mogelijk! Het enige wat je hoeft te doen, is mij een bericht sturen via mijn socials met je productverzoek – ik doe mijn best om het voor je te regelen. We verzenden wereldwijd, dus plaats je bestelling en voor je het weet gaat de deurbel! Welkom bij ShoppedByNour – jouw toegang tot exclusieve producten. Gevestigd in Den Haag, gespecialiseerd in het kopen en verkopen van unieke en gewilde items. Alle producten worden handmatig gecontroleerd op echtheid – zodat jij altijd zeker bent van kwaliteit. Op zoek naar een specifieke release? Stuur me simpelweg een bericht via mijn socials met jouw verzoek, en ik regel de rest. Snelle service, persoonlijke levering mogelijk én wereldwijde verzending. Wacht niet te lang… voor je het weet, staat de postbode voor de deur!
Gevers Deynootplein 193, 2586CT, Den Haag, Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
Top service gehad van nour al jaren lang de beste!

Réponse de Shopped By Nour
Vriendelijke heer, die graag mee kijkt naar wat past. Hele mooie artikelen, zeker om nogmaals naar terug te gaan.

Réponse de Shopped By Nour
Het was een goeie ervaring om er te shoppen snelle reactie snelle survice en goeie service.

Réponse de Shopped By Nour
Ik ben heel tevreden over mijn bezoek aan Shopped By Nour Alles was perfect ik hoef niet veel te praten je weet waar je moet zijn voor je frisse outfits schoenen jassen etc 💯💪🏼 👌🏻 ik ben super frisss gezet check me broeder Z.S.M

Réponse de Shopped By Nour
Vanaf het moment dat ik binnen stapte bij Shopped By Nour ben ik vriendelijk en warm ontvangen💯 ik was opzoek naar een Yeezy schoen die wel in de winkel aanwezig was, maar helaas niet in de maat die ik zocht, dat was geen probleem, want binnen een paar dagen was het geregeld en had hij wel de juiste maat voor mij🤩 super snel service, goede communicatie, en top kwaliteit. Nogmaals bedankt🤲🏾❤️👊🏾

Réponse de Shopped By Nour
had door verkeerde communicatie vanaf mij kant een andere trainingspak ontvangen, deze is zonder enige moeite omgewisseld naar welke ik wel in gedachte had, mooi voorbeeld van Geweldige klantenservice 👌🏼

Réponse de Shopped By Nour
Ik had een speciale aanvraag gelijk geregeld, top service 👌

Réponse de Shopped By Nour
Top service, geeft goed advies en altijd vriendelijk en niet te vergeten koffie staat altijd klaar.👌👌

Goede gozer al 3x langsgeweest nu altijd tevreden

Réponse de Shopped By Nour
Altijd met de nieuwste trends, een vriendelijke medewerker die meedenkend is

Réponse de Shopped By Nour
Top service van onze broeder dacht zorgvuldig met je mee waardoor het voelde alsof ik me heel erg op me gemak voelde hier kwaliteit en service is hier top prijzen ook een en al top

Réponse de Shopped By Nour
Zeer behulpzaam en snel geholpen met mijn spullen!

Réponse de Shopped By Nour
Dacht goed mee met de keuze die ik moest maken en service meegenomen tot aan mijn deur, topper!

Réponse de Shopped By Nour
En savoir plus sur les différents types d'avis.