1. Entreprise de logiciels
  2. Fournisseur de logiciels

ShowCaller: De Nieuwe Standaard in Live Productie & Crew Management In de dynamische wereld van live-evenementen, broadcasting en theater is precisie alles. ShowCaller is de ultieme alles-in-één tool voor showcallers, productieteams en technici die streven naar een vlekkeloze uitvoering. Ons platform vervangt de verouderde papieren scripts door een krachtige, digitale omgeving waarin real-time synchronisatie centraal staat. Dankzij onze architectuur op basis van Firebase WebSockets is elke wijziging in het draaiboek direct zichtbaar voor de gehele crew, zonder vertraging. Onze innovatieve draaiboek app biedt meer dan alleen een tekstueel overzicht. Met geavanceerde functies zoals het Audio Patch Plan en automatische continuity tracking behoudt u volledige controle over microfoonwissels en technische cues. Voor de regie biedt de naadloze integratie met Bitfocus Companion (via de betrouwbare HTTP API op poort 8000) de mogelijkheid om hardware direct vanuit de rundown aan te sturen. Communicatie is de ruggengraat van elke productie. Daarom beschikt ShowCaller over een uniek Nudge-systeem en een dedicated Cast Portal, waarmee u castleden en crewleden gericht kunt notificeren zonder het intercomverkeer te overbelasten. Wij begrijpen de realiteit van de evenementenbranche; onze unieke '6AM Rule' voor creditbeheer zorgt ervoor dat nachtshows eerlijk worden belast binnen één operationele dag. Of u nu een corporate event, een grootschalig concert of een complexe live-uitzending beheert, ShowCaller biedt de stabiliteit en flexibiliteit die u nodig heeft. Van freelancer planning en call sheets tot real-time show control: wij zijn uw partner in professioneel event management. Ontdek de kracht van ShowCaller en til uw live producties naar een hoger niveau. Start vandaag nog gratis op showcaller.online.

3,7

Moyen