Is oké Koop vaak via showroom soms duurt de levering wat lang omdat je moet wachten tot de actie is afgelopen maar het lijkt al wel wat sneller te gaan Terugbetaling duurt ook wat langer maar dat... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Voor 3780 euro tuinmeubels besteld. Deze konden niet op de afgesproken datum geleverd worden, waardoor dit niet uitkwam met de renovatie van mijn eigendom. De bestelling geannuleerd nog voor ze uit... Voir plus
I have placed orders for more then 10 years now from this site, and never had any problems . Also not for returns. They supply quality products at reduced prices and clearly indicate delivery times. S... Voir plus
Ik ben het spuugzat! Wij zijn een goedbetalende klant van showroomprive, en bijna elke keer worden we teleurgesteld. Er word bijna altijd iets anders op gestuurd dan besteld. Gisteren kreeg ik i... Voir plus
Showroomprive biedt haar leden online sales met hoge kortingen. Je krijgt toegang tot onze sales door je gratis in te schrijven op onze website. Op deze manier krijg je toegang tot meer dan 35 sales van grote merken per week: kleding (broeken, truien, jassen, t-shirts, jurkjes), mode accessoires (zonnebrillen, stropdassen, horloges, sieraden), lederwaren (handtassen, portemonnees, etc.), cosmetica, lingerie, speelgoed en kleding voor kinderen, decoratie en woningtextiel en nog vele andere producten! Brandinvites.nl/Showroomprive.be, de beste sales outlet op internet.
ZA La Montjoie - 1 impasse du pilier, 93210, La Plaine Saint-Denis, France
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ik heb een maand geleden een bestelling geplaatst van 2x behang en behanglijm. De behanglijm kwam na een maand binnen en het behang een paar dagen later. Ten eerste: het duurt heel lang voordat de levering binnen was. De lijm was volgens de foto's, maar het behang is geen behang, maar zijn posters Op de site stond nog dat het afmetingen heeft van circa 3x2 meter, maar dat is dus niet zo. Hele slechte levering en dus niet waar voor je geld.

Réponse de Showroomprive.nl
2 maanden geleden bestelling geplaatst. Zij konden 1 item niet leveren dus het bedrag voor dat artikel zou retour worden geboekt. Een bevestiging via de mail gaf aan dat het was gebeurd. Het geld is nooit op mijn rekening teruggekomen. Contact gehad via email. Klantenservice (vaak iemand genaamd Johara) vroeg om bewijsstukken: rekeningafschriften. Ik leverde afschriften van het rekeningnummer waarmee de bestelling was betaald en een printscreen van mijn naam met al mijn rekeningen. Op de afschriften was duidelijk te zien dat het bedrag eraf was gegaan maar niets teruggeboekt was (afschrift toonde periode van 6 weken na mijn betaling). Mijn bewijs is echter om een of andere reden niet genoeg?! Nee, zij moeten echt een afschrift met rekeningnummer EN mijn naam hebben. Zij blijven volhouden dat hun bank het heeft overgemaakt. Mijn bank laat zien dat dat niet zo is. Te bizar, te slecht en vooral onlogisch. Als je geld terug boekt naar een rekening waar je geld van hebt binnengekregen dan kan het nooit fout gaan. Zij hebben op magische wijze mijn geld laten verdwijnen in.... NIETS.
Van mij mogen ze het geld houden. Ik bestel hier nooit meer!

Réponse de Showroomprive.nl
sidetable besteld deze is kapot bij levering (overigens leek het een goede deal maar het product was van zeer goedkope kwaliteit!) contact opgenomen over de retourzending, geen probleem maar omdat het een groot pakket is moet ik de retourkosten (€ 14,90) zelf eerst voorschieten maar zeggenze als ik het verzendbewijs naar ze mail wordt het binnen 5 dagen terug betaald.
Dit gedaan op 27 mei jl. en het is nu 19 juni....bijna 24 dagen later en nog steeds niets.
In de tussentijd misschien wel 5 à 6 keer aan de telefoon gehangen met klantenservicemedewerkers die alleen maar kunnen antwoorden..."dat is niet de procedure"...en ook 9 mails verzonden met verschillende malen alle gegevens die ze nodig hebben (naam, IBAN, Swift etc.)
Klantenservice medewerkers zijn niet bereid die extra stap te maken die soms nodig is als de procedures niet werken.....Richard Branson zei eens..procedures mogen nooit de reden zijn voor slechte klantenservice..Showroomprive daar kunnen jullie nog iets van leren!
Ik werk zelf in de online business en mijn vrouw is al jaren een klantenservice medewerker voor hetzelfde bedrijf als waar ik werk dus ik mag hopen dat ik in ieder geval een klein beetje weet waar ik over praat. Ik weet hoe moeilijk en veeleisend klanten kunnen zijn maar Showroomprive jullie zouden misschien eens een paar professionals moeten inhuren om jullie klantenservice te reorganiseren getuige de andere reviews die ik hier lees en de score die jullie hier krijgen is dat echt nodig.
Ik heb vandaag 19 juni mijn laatste mail aan Showroomprive gestuurd maar kan wel vertellen dat ik klaar ben met ze het gaat eigenlijk niet eens meer om het geld maar meer om het principe..Ik heb ze 1 ster gegeven maar eigenlijk verdienen ze die niet eens.

Réponse de Showroomprive.nl
Bij Showroomprive heb ik 2 keer iets besteld. De 1e keer iets heel moois een sieraad , waar ik heel erg blij mee ben .
Mooie prijs en goed verzonden! Ik ken trouwens de site via een vriendin. Zij had een hele mooie tas gekocht van leer ! Dus opzich is het een fijne site met leuke aanbiedingen .
De tweede keer bestellen was helaas een teleurstelling . Te enthousiast nog door de vorige bestelling kleding van een merk dat ik niet kende besteld, maar zag er mooi uit op de foto. In maart besteld.
Heb tot eind april moeten wachten tot ik een heel klein pakketje kreeg , waarvan onmogelijk een aantal jurken die ik besteld had in konden zitten .
Dit was helaas wel het geval , alleen t was echt gemaakt van een filterdun stofje . Heel goedkoopachtig . Maar het waren echt de jurkjes !
Het was mij erg tegen gevallen en 1 jurkje zat er niet bij, wel een hele roze die ik niet besteld had . Ik heb die niet eens meer open gemaakt , en netjes in de verpakking teruggestuurd. Ik heb gewoon retourrecht gelukkig .
Helaas moest ik 6,95 verzendkosten zelf betalen . Dat is wel jammer als je kleding besteld met retourrecht .
Het was inmiddels eind mei en ik had mijn geld nog steeds niet ontvangen.
Ik een mail gestuurd , die gelukkig wel beantwoord wordt, maar met de vraag of ik het verzendbewijs kan mailen . Ik vind dat best wel een slechte service . Gelukkig had ik het nog en was mijn pakket al bijna een maand geleden verstuurd en kon ik Zelf checken of het ontvangen was .
Beetje jammer , volgende keer denk ik wel na voordat ik iets bestel .
Dus 1 tip:
Let goed op de datum van levering en de kosten die daarbij komen!!
Na ontvangst van mijn bestelling bleek de aangenaaide kralen kapot te zijn. Hierop heb ik direct via de app een mail gestuurd. Aangezien ik hierop geen reactie kreeg heb ik een week later opnieuw een mail gestuurd. Opnieuw geen reactie. Paar dagen later weer gemaild. Weer geen reactie. Tenslotte via de Facebook pagina een bericht gestuurd of ze svp mijn mail kunnen antwoorden, krijg je als reactie dat de 14 dagen retourrecht zijn verlopen!!! Lekkere klantenservice :-(. Vervelend dat er ook geen klantenservice is die telefonisch bereikbaar is.
2 maanden moeten wachten op mijn bestelling om vervolgens goedkoop namaak troep te ontvangen en dan zijn de verzend/retourskosten ook nog voor eigen rekening en die zijn hoog. Nooit meer!

Hoi,
Prima webshop leuke spannende aanbiedingen, maar het duurt meestal wel lang voordat het bij je binnenkomt... Maar het komt wel.
goede kwaliteit van spullen , goedkoop en een goede en betrouwbare levering.
Geen service. Levertijden worden meestal niet nagekomen. Regelmatig verkeerd product ontvangen. Ondeskundige klantenservice en is zelfs geen sprake meer van klantonvriendelijk. Ze zijn gewoon onbeschoft.

Réponse de Showroomprive.nl
goede prijs kwaliteit maar erg beperkte mogelijkheden qua zoeken op website, combineren van bestellingen en annuleringen
Al een jaar of twee ben ik nu een goede klant van Showroomprive.nl. Ik heb ze al aan meerdere mensen aanbevolen, en zeker twee van mijn vriendinnen bestellen er nu ook.
Hoewel ik best een paar rare dingen heb meegemaakt in deze twee jaar (o.a. kapotte flesjes nagellak, verkeerde artikel, opeens een babyjurkje meegestuurd dat ik niet had besteld) liggen deze veelal op logistiek gebied. Ze vallen in het niet bij de talloze leuke, aparte, opvallende en wat dies meer zij - artikelen die ik inmiddels heb aangeschaft. Ik ben altijd zeer beleefd te woord gestaan als er dingen misgingen, kreeg netjes op tijd dingen terugbetaald enz. En als je de tijd neemt om goed te shoppen vind je regelmatig hele goede deals.
Van boekensteunen in de vorm van één ijsbeer (kop en bips, erg leuk), een schoolbord-sticker in de vorm van een appel voor op mijn vaders (mijn vader is vergeetachtig dus prachtige vondst!) koelkast, tot aan beeldige kaarsen die ik niet zo gauw in een winkel zou weten te vinden. Veel leuke en sterk afgeprijsde kleding en schoenen - mijn kledingkast puilt uit, de kortingen zijn vrijwel altijd vanaf 50% en dit komt eigenlijk zelden voor, meestal zijn de kortingen 60% tot 80% of zelfs iets meer.
Hoewel bepaalde artikelen steeds terugkomen, zoals parfums, zonnebrillen, sportkleding, Ipad accessoires en dergelijke, als je, zoals ik reeds opmerkte, goed kan shoppen (dus vaak even door alle aanbiedingen lopen en kijken wat er van je gading tussen zit) kun je echt fantastische dingen vinden. Ik ben groot fan.
Eén punt van kritiek: tot nu toe arriveren artikelen verhoudingsgewijs veel te vaak te laat. Ik denk dat uit tien bestellingen er drie qua beloofde bezorgtijd niet kloppen. Ik neem dat voor lief, maar pas op met het bestellen voor verjaardagen of feestdagen, neem de tijd ruim! Om teleurstellingen te voorkomen.
Ik koop regelmatig wat via showroomprive, waarbij ik bijna nooit een tegenvaller heb wanneer ik het product ontvang.
Soms duurt het wat lang voordat je je bestelling in huis hebt, maar dit staat van te voren goed aangegeven.
Wat in mijn ogen wel zou mogen veranderen/verbeteren zijn de verzendkosten. Deze zijn erg hoog, en ook bij retourneren van producten ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het pakket.
Je kunt producten zonder problemen retour zenden, maar dit kost je wel 2x verzendkosten.
Ik zou gemakkelijker (en misschien zelfs vaker) wat bestellen wanneer de verzendkosten lager zouden zijn
De juiste artikelen worden altijd geleverd en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Eind maart zou mijn i-Phone geleverd worden. Deze is niet geleverd.
Het is nu begin mei, en ondanks een gestart onderzoek en toezeggingen dat er contact met mij opgenomen zou worden hoor ik niets Erg vervelend

Update 23/6/2015
Showroomprivé had beloofd een onderzoek te starten naar de Diesel schoenen en zou mij hiervan op de hoogte houden. Grote verrassing.. weer een belofte verbroken. Ik heb nooit meer iets gehoord. De beste man Olaf zei me toen dit probleem erg serieus te nemen, niet dus. Ik heb hem een email gestuurd om mijn verbazing te uiten dat ik nog steeds niets had vernomen. Een klantenservice medewerker informeert mij direct met de melding dat alle klanten geïnformeerd zijn en dat er een oplossing is bedacht. Er werd niet gezegd wat voor oplossing en er werd niet gezegd wat er uit het onderzoek naar voren is gekomen. Gelooft u het nog allemaal? Ik niet. Dus als u Diesel schoenen bij Showroomprivé heeft gekocht, maar nooit iets gehoord heeft over dat u een namaakproduct draagt, bel de politie en koop gewoon niets meer bij deze oplichters. Wat een schaamteloos bedrijf!
Update 21/5/2015
In de reactie hieronder van Showroomprive.nl verklaren ze dat ze direct het geld terug hebben gestort. Tot op heden nog steeds niets ontvangen! Mijn review is geplaatst nadat de klantenservice bleef volhouden dat ze geen namaak producten verkopen. Er is inderdaad naderhand telefonisch contact geweest. Ben benieuwd hoe Showroomprive.nl dit gaat oplossen. Diesel heeft duidelijk bevestigd dat de schoenen namaak zijn. Verkoop van namaakproducten en dan ook liegen over een zogenaamde terugbetaling.
Op 23 maart heb ik 4 paar schoenen van het merk Diesel besteld, eind april zijn ze bezorgd. Al direct had ik erg mijn twijfels of de schoenen nep waren. Ten eerste waren de schoenen minimaal 2 maten kleiner dan de Europese maten zouden moeten zijn. Er zaten enorm veel stikfouten op, verkeerd geprinte/geplakte logo's, beschadigingen en als ik het model type op google opzocht kreeg ik enkel een aantal Tsjechische en Roemeense websites. Ik heb direct met Showroomprivé contact opgenomen en ze garandeerde mij dat de schoenen echt waren. Ik heb direct ook contact opgenomen met de afdeling 'Brandprotection' bij Diesel. Na een aantal dagen kreeg ik bericht van Diesel dat de schoenen inderdaad NAMAAK zijn. Ik ga aangifte doen en instanties benaderen. Diesel gaat er ook werk van maken. Ongelooflijk dat een bedrijf (wat best populair is in Nederland) het lef heeft mensen zo op te lichten. Het zijn gewoon criminelen!!

Réponse de Showroomprive.nl
Had via Showroomprivé.nl een dekbedovertrek besteld.
Krijg ruim een maand nadien op 06 maart te horen dat de
leverancier de overtrek niet kan leveren en mijn geld terug
gestort zal worden. Tot op heden 21 maart nog niets gezien.
Heb voor het eerst (en voor het laatst) een tas via hun site besteld, echt een slechte kwaliteit ,de originele prijs was 250 euro zeggen ze, maar daar heb ik zeeeeeer grote twijfels over.....de naden waren scheef, zeer slecht afgewerkt (lijkt wel Chinese kwaliteit al stond er made in Italy...?) en de maat was ook helemaal verkeerd dan wat bij de beschrijving stond vermeld.
Ga de tas zsm terug sturen, hopeijk krijg ik mijn geld ook snel terug!
ik heb veel besteld en bijna altijd op tijd gekregen en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ik heb ondertussen ook al een pakje teruggestuurd en heb ook heel mooi mijn geld teruggestort gekregen. Minpuntje is wel dat je de verzendkosten moet betalen. 1 Pakketje was verloren gegaan maar ook daar kan ik niet klagen van de klantvriendelijkheid, en heb een waardebon van 5 euro verkregen. Ik had een pakketje ontvangen, waar de maten totaal verkeerd waren (helemaal niet zoals ik besteld had), heb ze gebeld (telefoonnummer staat bovenaan de site) en ze zullen me binnen de 48 uur een retourlabel emailen zodat ik geen verzendkosten moet betalen. Dus ik persoonlijk kan op het moment helemaal niet klagen van de klantvriendelijkheid.
Ik heb al veel leuke dingen gekocht, die (bijna altijd) op tijd werden bezorgd, soms zelfs heel snel. Reken wel altijd op de uiterste bezorgdatum. Vorige maand kwam een pakket maar niet aan, ik stuurde een mail en ze zouden het uitzoeken. Vandaag kreeg ik een bijzonder onbeleefde mail waaruit ik kon opmaken dat het pakket zoek was geraakt; ze wisten blijkbaar ook niet meer naar waar het verstuurd moest worden. Ik werd aangemaand snel te reageren of ze konden het pakket niet "opnieuw" opsturen. En dat allemaal terwijl de fout bij hen ligt!
Dus: veel goede ervaringen, maar wannneer het fout loopt zeer rommelig en onbeschoft.
Twee watersporthorloges gekocht, helaas ontvangen met lege batterijen. Om de garantie te behouden (waterdichtheid tot 100 meter) moeten de batterijen vervangen worden door de producent (kosten: 50 euro). Showroomprivé wil niet de kosten voor haar rekening nemen. Overigens een weinig transparant bedrijf. Erg moeilijk om contactgegevens van de klantenservice te vinden.
En savoir plus sur les différents types d'avis.