Virkelig en kæmpe anbefaling netop komme igang med sin hobby shop og så står mennesker bag siden altid klar til hjælpe For mig det været drøm længe for wepshop men jeg vidste man ikke måtte vis ikk... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har oprettet en webshop hos shup og jeg oplever, at det er meget nemt at arbejde i deres styresystem. Det bedste er nok den hurtige support, når der er noget, jeg har været usikker på eller h... Voir plus

Shup er det dejligt enkle danske web shop alternativ til alle som ikke ønsker selv at rode med f.eks. Woocommerce. Selve enkeltheden er styrken, synes jeg. Sammenholdt med super let integration med D... Voir plus

Du kan få din online shop hos Shup.dk Bag selve redigerings arbejdet er den online platform let og ligetil. Det kræver ingen efteruddannelse, og der er altid hjælp og vejledning at få ho... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Entreprise de logiciels
  2. Grossiste en céramiques
  3. Boutique de logiciels
  4. Fournisseur de logiciels

Écrit par l'entreprise

SHUP er verdens nemmeste og hurtigste webshop system. Start din egen professionelle webshop på bare 10 min - uanset om du har tekniske kompetencer eller ej. SHUP er webshop for Instagrammers, håndværkere, kunsthåndværkere, iværksætter og selvstændige. Start med at sælge online i dag. Med SHUP, kan du bruge tiden på det du elsker...

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

51 avis

Aucune trace de demande d’avis

Fantastisk

Super let at opsætte med dine egne produkter, alt er lavet på forhånd, fakturas, forsendelses aftaler, osv. Fantastisk kundeservice og altid med hurtigt svar.

10 mai 2022

Hej Pia. Tak for de 5 stjerner :D

Er man it-mongol som jeg

Er man it-mongol som jeg, og har man ingen forstand på opsætning af en webshop, så er shup.dk svaret.

Man har super og kvalificeret support i ryggen, hurtig svar og hjælp.

Vælg shup.dk og du er hjulpet godt på vej.

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 mai 2022

Réponse de SHUP ApS

Wow, tak for det da! Den direkte kontakt til vores brugere, er vigtig for os, og det er derfor mega fedt at det bliver værdsat. Tak!!!

Du kan få din online shop hos Shup.dk

Du kan få din online shop hos Shup.dk
Bag selve redigerings arbejdet er den online platform let og ligetil.

Det kræver ingen efteruddannelse, og der er altid hjælp og vejledning at få hos teamet hos Shup.

De er meget imødekommende og hjælpsomme.
Derudover leverer de service varen udover alle grænser.

Jeg videregiver mine varmeste anbefalinger.

Shup er en sjældenhed.

😊🍀⭐️🍀

7 mai 2022

Réponse de SHUP ApS

Hej Catherine. Tak anbefalingen. Det betyder alt for os at hjælpe vores brugere godt i gang - og så er det jo bare mega fedt når det resulterer i sådan en flot anbefaling. TAK!

SHUP.DK får bedste anbefaling af mig

Jeg har aldrig før prøvet at lave en webshop. På SHUP.DK er det utroligt nemt og intuitivt. Det er altid nemt at komme i kontakt med kundeservice til SHUP.DK, og de hjælper hurtigt og kommer også ind i mellem med feedback til det, man har lavet.

11 avril 2022

Super nem og brugbar

Super nem og brugbar .
Det tager meget kort tid at ligge et produkt op og måden at bruge siden er meget bred .
Jeg sælger både weekend kurser , events og keramik .
Keramoda.dk

Simpelthen fantastisk!

Simpelthen fantastisk!

Produktet er fantastisk med en billig løsning, ingen binding, hurtig opstart, gode funktioner og let at sætte sig ind i.

Jeg havde brug for at få flyttet et domæne, og få en webshop op inden for ca. en dag. Under 24 timer senere var det klaret med god kundeservice fra kompetente Kristian.

Tak!

Man vil ikke fortryde at have sin webshop her.

25 janvier 2022

Så bliver der vist ikke nemmere

Så bliver det vist ikke nemmere at lave en webshop. Shup er seriøst nemt at komme i gang med og man behøver ikke at vide noget om at lave hjemmesider på forhånd.