Er god kvalitet. Bestilte en ROSA kortholder men får en som mere er brun. Er ingen slike farger man kan velge fra av kortholderne så er rett ordre, men fargen på bildene er ikke rett i det hele tatt!
Har beställt flera korthållare och passfodral hos Sign of Sweden och alla produkter har varit så fina. Har beställt i olika färger, både till mig själv och som present till familj och vänner. Är super... Voir plus
Smidig beställning, supersnabb leverans och fina produkter! Blev en väldigt uppskattad present!! Produkterna kom i fina tygpåsar och det enda som egentligen skulle förhöja upplevelsen ytterligare, ä... Voir plus
Beställer ofta presenter i form av korthållare med gravyr för att sedan addera några presentkort i kortfickorna. Snygg och personlig present till födelsedagar eller student. Har alltid fått allt i tid... Voir plus
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Er god kvalitet
Har dårlig opplevelse med produkter og…
Har dårlig opplevelse med produkter og customer service. Får ikke hjelp eller refusjon for feil produkter. Ville ikke bestille igjen fra denne nettside. Scam.
Tvärkass kvalitet
Jättefin plånbok, men kvaliteten var tyvärr kass. 6 månader efter köp och materialet är helt uppslitet på flera ställen. Gravyren är nästan helt bortsliten den med. Synd med så otroligt dålig kvalitet, för produkterna i sig är fina! Men skulle inte rekommendera att köpa din plånbok härifrån.
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt, kraftigt överprisat, ingen återkoppling från kundtjänst. Avråder starkt att köpa.
Pretty bad quality products
Pretty bad quality products. Glued on fake leather casing that comes loose fast. Quality of letters is also not great and rubs off in a couple of months.
Pretty products though and quite cheap.
Tack vad snabb leveransen var
Tack vad snabb leveransen var, och otroligt fin produkt!
Horrible quality to a ridiculous price
Horrible quality to a ridiculous price. Looks nothing like the picture, DONT BUY

Réponse de Signofsweden
I orderd a laptopcase on the 18th of…
I orderd a laptopcase on the 18th of December and I did not received my package yet…
We are the 6th of January?? They say fast delivery…
They also do not answer on my emails..
The track and trace does not work!!!

Réponse de Signofsweden
Very good service and products!
Snygg korthållare
Snygg korthållare med personlig gravyr. Robust och kompakt men tillräckligt med plats för alla kort. Snabb och effektiv leverans.
Fantastiska korthållare
Fantastiska korthållare, så fina att ge bort tex i present, personliga med namn och jätte bra kvalitet. Har köpt och gett i present flera gånger och alltid uppskattat.
Snabb och enastående kundservice!
Levererades fort och både passfodralet…
Levererades fort och både passfodralet och korthållare var super fint!
Beställde en necessär och är så nöjd
Beställde en necessär och är så nöjd! Superbra kvalité, snygg och snabb leverans.

Réponse de Signofsweden
Jättefint passfodral och matchande…
Jättefint passfodral och matchande adresslapp. Det gick supersnabbt dessutom!