Nogle fantastiske timer før vi skulle se matador i teatret lige over for. Sublim oplevelse med autentisk italiensk mad i smukke omgivelser. Et imponerende vinkort hvor jeg kom til kort og efte... Voir plus
Eine tolle italienische Pizzaria
Eine wahre italienische Pizzaria. Leckerer fluffiger krosser Pizzeteig mit ausgewogenem Belag. Die Einrichtung des Lokals ist stilvoll, ansprechend und gemütlich. Die Weinkarte reichhaltig. Das Preis/Leistungs-Verhältnis passt. Der Service ist ausgesprochen freundlich und entgegenkommend.
Ich war dort mit meiner Frau zum Mittagessen und
bin sehr zufrieden. Das Lokal kann ich ohne Einschränkung weiter empfehlen.
Fantastisk restaurant
Super lækkert mad. Meget venlig betjening helt i top.
Super mad
Til vores fest fik vi mad fra Silvio’s - det var fantastisk og levede fuldt op til både vores og vore gæsters forventning. Kan helt klart anbefales.
Helt fantastisk mad 👏🏻👏🏻
En splendid oplevelse
Min datter og svigersøn, barnebarnet og jeg har netop haft en herlig oplevelse hos Silvios. Vi nød meget den italienske, enkelt tilberedte men yderst velsmagende menu, som hhv. bestod af pasta og pizza. En af os havde fået et glas vin, som ikke smagte tilfredsstillende. Det blev straks og med et stort og venlig smil skiftet ud med et andet. Tak for en dejlig aften med en omhyggelig betjening. Aase BL
FANTASICO
Nogle fantastiske timer før vi skulle se matador i teatret lige over for.
Sublim oplevelse med autentisk italiensk mad i smukke omgivelser. Et imponerende vinkort hvor jeg kom til kort og efterspurgte hjælp fra tjener.
Fik anvist vin der matchede maden perfekt og i mellemklassen i prisleje.
Generelt suveræn betjening. Vi kommer snart igen og kører de 50 km for en unik oplevelse..
Det bedste spisested i Holstebro!
Det bedste spisested i Holstebro!
I Køkkenet står fatter Silvio selv, og der bliver ikke gået på kompromis med noget! Maden er altid helt fantastisk og betjeningen er hyggelig, kompetent og venlig. Der er rent, priserne er fair og kvaliteten er uovertruffen.
5 fortjente stjerner!
Vi har besøgt Silvios i dag
Vi har besøgt Silvios i dag. Vi fik nogle fantastiske pizza. Personalet var super søde, og var opmærksomme på os. Vi synes at Silvio er et fantastisk sted.
No Quality sandwich bar
Just today visited this god awful sandwich bar.
Food that looked like it had been made weeks/days before .
Soulless and dirty .
Please don’t eat here !
Det er tredje gang vi er hos Silvio…
Det er tredje gang vi er hos Silvio Holstebro, fantastisk betjening super okse mørbrad og den er bare mør, med pebersovs og gemyse, og den er perfekt hver gang, og dessert oste anretning, forskellig is og kage, fine vine med mm, vi kommer snart igen.
Dejlig oplevelse rigtig god mad og vin
Dejlig oplevelse rigtig god mad og vin.
Dejligt opmærksomt personale.
Kommer gerne tilbage.
To forskellige lige dårlige pizza
Vi fik to forskellige pizza. Smagen var total neutral. Ovenpå var der grå væske. Undrede os over hvor det kom fra. Den ene var med salsicciapølse og kartoffel, som nærmest var rå. Den anden oksemørbrad og små runde mozzarella oste, som smagte gærede. Pizzabunden var som sej som tyggegummi. Selv om vi sendte dem tilbage efter kun at have smagt på dem, skulle vi betale fuld pris. Vi besøger de andre italienske restauranter i Holstebro fremover: Sprød og Cooks.
Vores yndlingsrestaurent
Vores yndlingsrestaurent, SILVIOS, i Holstebro lever op til alle stjerner❤️
Altid superlækker mad og hyggelig og professionel betjening.
Italiensk, når det er bedst👌👌👌
Fantastisk sted
Utrolig lækker mad og super god service. Hyggeligt sted. Kommer helt sikker igen. 👍👍
Var ikke tilfreds med maden
Var ikke tilfreds med maden, pris og menuen hænger ikke sammen med hvad man får serveret.
Fantastisk lækker Italiensk mad
Fantastisk lækker Italiensk mad - og perfekt betjening. Absolut et genbesøg værd.
Italiensk i topklasse
Vi har igen igen været på DK’s bedste Italienske resturent….. Silvios.
Denne gang havde vi sønne og svigerdatter med som også syntes det er et helt fantastisk sted…. Service og mad er i top og man går der fra med smil på læben og noget at snakke om. Vi tager gerne turen fra Aalborg til Silvio’s igen. Stedet er tilgængeligt i kørestol.
Øv øv i har alt for få hænge øreringe i…
Øv øv i har alt for få hænge øreringe i guldbelagt 🙏☹️
Fantastisk service!
Har lige modtaget de fineste armbåndsæsker til mine sølvarmbånd jeg skal give i gave - der blev sendt en ekstra æske med oveni de 6 jeg havde bestilt - helt fantastisk!
Silvio har været så hjælpsomme - kontaktet mig efter en bemærkning fra mig ved min bestilling om at det var vigtigt låget kunne låget over et 3 cm bredt armbånd -og virkelig forsøgt at hjælpe mig med at afklare om æskerne også var høje nok - og det var de.
Simpelthen sådan en sjælden set fin betjening. Kan kun anbefale at handle med dem.
Jytte Mariussen
Fantastisk italiensk mad
Fantastisk italiensk mad, utrolig venligt og imødekommende personale, fornuftige priser. Kan helt klart anbefales.