1. Agence d'excursions en bateau
  3. Société d'événementiel
  4. Organisateur d'événements
  5. Service de location de péniche
  6. Courtier en bateaux

Fortuna Yachts Singapore is a premier provider of luxury yacht rentals and private yacht charters in Singapore, offering unforgettable experiences on the water for every occasion. Whether you’re planning a romantic sunset cruise, a birthday celebration, a corporate event, or a weekend getaway, our fleet of modern, well-maintained yachts provides the perfect setting for a memorable experience. Strategically located at the heart of Singapore’s stunning marina, Fortuna Yachts Singapore specializes in customizable yacht charter packages tailored to suit your needs. Our services include private boat rentals, island-hopping adventures, sunset dinner cruises, and full-day yacht charters to nearby islands such as Lazarus, St. John’s, and Pulau Hantu. Our experienced crew is dedicated to delivering five-star service, ensuring that every charter is safe, seamless, and enjoyable. Each yacht comes fully equipped with spacious decks, comfortable interiors, sound systems, and water toys, providing everything you need for an exceptional day at sea. With a strong commitment to excellence, customer satisfaction, and competitive pricing, Fortuna Yachts Singapore is your trusted partner for the best yacht rental experience in Singapore. Whether you're a local looking for a unique staycation or a tourist seeking a luxury experience, we make your dream voyage a reality. Book your yacht today and discover why Fortuna Yachts Singapore is one of Singapore’s top-rated yacht charter companies. Experience luxury, freedom, and the beauty of Singapore’s southern islands like never before.

Aucun avis

Cette entreprise n'a pas encore reçu d'avis.