Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch beddengoed, zowel de tencel sateen als de silky smooth. Vooral de silky smooth is hemels, zo heerlijk zacht! Mijn vriend was erg sceptisch en verklaarde me voor gek dat ik veel geld uitgaf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer klantvriendelijke service, denken goed mee. Daarna komt het fijnste; het allerzachtste beddengoed dat je ooit ervaren hebt. Op tijd je bed uit is niet vanzelfsprekend door het heerlijke beddengoe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds mijn nieuwe Sjumo set (Tencel Sateen) heb ik nooit meer mijn oude beddengoed gebruikt. Ben altijd kritisch geweest betreft beddengoed. Ik bestelde mijn beddengoed uit VS voor de allerzachtste e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de linge de maison
  2. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Dit is echt geweldig

Dit is echt geweldig, wat een super zachte dekbedovertrekken en hoeslaken. Je wilt nooit meer anders. Ze blijven ook mooi en zacht na menig wasbeurt. Een aanrader dus

18 avril 2026

Réponse : SJUMO

Wat goed om te lezen Maarten, hier doen we het voor. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Ik ben fan van Sjumo!

Ik ben fan van Sjumo! We hebben het Poespas x Sjumo dekbedovertrek nu een tijdje in gebruik in de stof Silky smooth. De stof voelt alsof je wordt geknuffeld, maar is ook ademend. Het slaapmasker kregen we er toen bij en is een nieuwe favoriet van mijn vriend, dus hoe fijn dat ze deze nu ook los verkopen. Absoluut de investering in je nachtrust waard!

18 avril 2026

Réponse : SJUMO

Wat goed om te lezen, Laura! En zo fijn dat het slaapmasker ook zo goed bevalt. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Heerlijk zacht!

Heerlijk zacht!
Gelijk een tweede besteld. De kussenslopen waren niet meegeleverd maar na een berichtje had ik deze de volgende dag al in huis. Uitstekende service!

Réponse : SJUMO

Bedankt voor je review en wat leuk om te lezen dat je meteen een tweede set hebt besteld! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zo’n fijn beddengoed slaapt heerlijk

Zo’n fijn beddengoed slaapt heerlijk, geen woord aan gelogen. Wassen en weer opmaken. Wacht op mogelijke terugkomst Poespas overtrek in maat 220x240… helaas uitverkocht🥲

Réponse : SJUMO

Wat goed om te lezen, Nicole! De Poespas editie is limited en komt helaas niet meer terug. Heb je onze dubbelzijdige collectie al gezien? Zonder hartjes weliswaar, maar verder nagenoeg gelijk. Bedankt voor het delen van je review en slaap zacht!

Heerlijk!

Het was snel binnen. De eerste nacht al heerlijk geslapen. Ik had het niet te warm of koud terwijl ik dat normaal wel altijd heb. Super fijne stof een luxe uitstraling echt helemaal fan!

Réponse : SJUMO

Wat fijn om te lezen, Britt! Dankjewel voor het delen en slaap zacht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerst getest, nu helemaal om: aanrader!

Eerst begonnen met alleen een hoeslaken van Sjumo om het uit te proberen. Wat een succes! Het is superzacht, blijft uitstekend in vorm en we slapen heerlijk. Inmiddels hebben we ook een complete bundel en het ziet er prachtig uit. Het is elke avond weer een feestje om naar bed te gaan; zo comfortabel. We zijn er ontzettend blij mee

Réponse : SJUMO

Wat heerlijk om te lezen, Susanne. Bedankt voor je vertrouwen en fijn dat het hoeslaken je heeft overtuigd om een complete bundel aan te schaffen. Bedankt voor je review en slaap zacht!

Fijn beddengoed

Fijn beddengoed, kleur is precies zoals de foto’s op de website.
1 kussensloop na 1x wassen naad los … zeer goed opgelost door de klantenservice binnen een paar dagen een nieuwe in de brievenbus

15 décembre 2025

Réponse : SJUMO

Zo fijn om te lezen, Corine! Dat had ook niet mogen gebeuren, dus fijn dat het goed is opgelost. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk beddengoed in mooie kleuren

Heerlijk beddengoed in mooie kleuren. Zowel de silky smooth als de tencel sateen slapen geweldig. Ook na meerdere keren wassen blijven de kleuren goed. Kortom;slaapt dus echt zoals beloofd wordt!

Réponse : SJUMO

Wat goed om te lezen, Marlies! Zo fijn dat beide collecties zo goed bevallen. Bedankt voor je uitgebreide review en slaap zacht!

Hartstikke fijn beddengoed

Hartstikke fijn beddengoed. Mijn dochter slaapt er ook beter en dieper door. Er is een groot nadeel: dat is ‘s ochtends opstaan.

15 septembre 2025

Réponse : SJUMO

Wat fijn om te lezen, Caroline! Ha en dat nadeel zien we als een heel groot compliment. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Geweldig beddengoed

Wat een heerlijk beddengoed! Super zacht. Wassen en gelijk weer op het bed. Vond de prijs wat hoog, maar zou het zo weer kopen! Love it!

Réponse : SJUMO

Wat goed om dit te lezen! Bedankt voor het delen, hier doen we het voor. Slaap zacht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt het allerlekkerste dekbed ever

Echt het allerlekkerste dekbed ever!
Zalig zacht (we hebben de Silky Smooth) en we slapen er veel beter onder; echt waar!
Daarnaast zit ik midden in de overgang waardoor ik veel zweet en hierdoor in het verleden vaker nat van het zweet wakker werd. Dat is met het dekbed van SJUMO verleden tijd. Een aanrader dus mensen!

Réponse : SJUMO

Bedankt voor je review, Petra! Nooit meer een nat bed door het vochtabsorberende vermogen. Zo fijn om te lezen dat je dit ook zo ervaart. Nogmaals bedankt en slaap zacht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Beste investering dit jaar!

Wij zijn de gelukkige bezitters van het plaid en een silky smooth dekbedovertrek.
Heerlijk zacht, slaapt heerlijk en last but not least, nooit meer strijken ❤️.

Réponse : SJUMO

Bedankt voor je review Tamara! Nooit meer strijken klinkt sowieso als een droom ha. Heel fijn om te lezen dat zowel de plaid als onze Silky Smooth zo goed bevallen. Geniet ervan en slaap zacht!

Noté 5 sur 5 étoiles

De fijnste badjas die ik ooit gehad heb

Ik ben echt super tevreden over de badjas van Sjumo. Vanaf het moment dat ik hem aantrok, voelde hij meteen heerlijk comfortabel. De stof is van hoge kwaliteit en voelt ontzettend zacht aan op de huid, bijna alsof je jezelf in een warme deken wikkelt.

Wat me vooral opviel is hoe mooi de stof eruitziet. Hij heeft een luxe uitstraling en blijft ook na meerdere wasbeurten netjes. De pasvorm is ook top: ruim genoeg om lekker in weg te kruipen, maar niet zo groot dat hij slordig zit.

Dit is echt zo’n badjas die je niet meer uit wilt doen, perfect voor relaxte ochtenden of avonden op de bank. Absoluut een aanrader als je houdt van comfort en kwaliteit!

18 mars 2026

Réponse : SJUMO

Wat goed om te lezen, Nick! Bedankt voor je uitgebreide review, zo fijn dat onze badjas zo in de smaak valt. Geniet ervan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren binnen gekregen en gelijk…

Gisteren binnen gekregen en gelijk gewassen en was super snel droog en op ons bed gedaan! Slaapt heerlijk lekker zacht en was oprecht in diepere slaap als anders. Dus na 1 nacht was ik al we blij! Mijn kinderen waren erg jaloers dat papa en mama zo’n zacht bed hadden!

Réponse : SJUMO

Bedankt voor het delen Marie-José! Die jaloerse kinderen zijn heel erg herkenbaar ha. Geniet er lekker van en slaap zacht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zo zacht en goede service

Ik heb sinds een paar maanden Sjumo en mijn zoon ook en ik ben zo blij dat ik deze heb gekocht. Het blijft mooi en is superzacht! En kreukvrij waardoor het er mooi uit ziet en ze hebben mooie kleuren. Daarnaast vind ik de service erg goed, want ik had een draad wat verder ging en het wordt meteen geregeld en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd! Je merkt echt dat ze ervoor je zijn.

Réponse : SJUMO

Hier doen we het voor! Bedankt voor je uitgebreide review. Zo fijn om te lezen dat zowel onze producten als de service zo goed bevallen. Nogmaals bedankt en slaap zacht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk zacht fantastisch beddengoed!

Heerlijk zacht, fantastisch beddengoed! Snel droog en niet strijken! Ik wil niks anders meer op bed!

Réponse : SJUMO

Dat lezen we graag, Patricia! Heel erg bedankt voor het delen van je review en slaap zacht!

Fantastisch

Geweldig, dit product, het belangrijkste wat je in huis kunt hebben. Geslapen als een Os, en !!! Uitgerust opgestaan. En de prijs is dit product zeker waard.

Réponse : SJUMO

Wat fijn om te lezen, Loek! Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch anders kunnen wij niet…

Fantastisch anders kunnen wij niet zeggen. Ons hele gezin slaapt er inmiddels onder en niemand wil meer anders. Helemaal omdat de kinderen kampen met eczeem vond ik spannend maar het is extreem zacht ademt en dat maakt het zo fijn.

Réponse : SJUMO

Zo fijn om dit te lezen! Ik kan me voorstellen dat het spannend is met kids met eczeem, maar ons beddengoed is hypoallergeen dus inderdaad heel zacht voor je huid. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus