À propos de l'entreprise

1. Ludothèque
  2. Magasin pour enfants

Écrit par l'entreprise

Skabeo.dk er et dansk brand, der tror på, at børn lærer bedst gennem leg. Vores mission er at skabe legetøj, der kombinerer sjov og læring – så børn udvikler sig, mens de leger. Hos Skabeo finder du legetøj, der styrker børns kreativitet, motorik, koncentration og nysgerrighed. Vi forener STEM-læring (Science, Technology, Engineering & Math) med Montessori-principperne, så hvert produkt inspirerer til selvstændig udforskning og fantasifuld leg – helt uden skærme. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, sikkerhed og funktionalitet. Alle produkter er nøje udvalgt, fri for skarpe kanter og lavet af børnevenlige materialer, så du trygt kan lade dit barn udfolde sig. Skabeo er for forældre, der ønsker mere end bare legetøj – det er et værktøj til læring, udvikling og sund leg. Vi tilbyder hurtig levering, dansk kundeservice og 30 dages tilfredshedsgaranti, fordi vi står 100 % inde for vores produkter.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god kundeservice

Varen jeg bestilte kom hurtigt efter 2 dage. Pænt pakket ind og med vingummibamser som ekstra godter. En pose for hver vare jeg købte.
Varen var ikke det jeg forventede.
Men efter venlig og hurtig kommunikation fandt vi en løsning som jeg er yderst tilfreds med.

24 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk legetøj med læring i…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk legetøj med læring i fokus!
Jeg er virkelig imponeret over Skabeo. Legetøjet er både underholdende og lærerigt, og mine børn har brugt det hver dag siden vi modtog det. Jeg elsker, at produkterne kombinerer leg med udvikling – især kreativitet og motorik.

Kvaliteten er virkelig god, og det kan mærkes, at der er tænkt over materialer og sikkerhed. Det føles som legetøj, der holder længe.

En stor bonus er, at mine børn faktisk vælger Skabeos legetøj frem for skærmen, fordi det fanger deres interesse meget bedre. Det har været en kæmpe gevinst derhjemme.

Leveringen var hurtig, og kundeservicen er lige så god som folk beskriver. Alt i alt en super positiv oplevelse – kan varmt anbefales!

2 novembre 2025

Jeg er meget tilfreds!

Mine 3 børn kan hygge sig med det i flere timer. Det kan klart anbefales, både til de små og lidt større. De er ihvertfald super glade for det og servicen har også været i top 🙏
Der er gået lidt konkurrence i det herhjemme og vi måtte købe et sæt til 😂 da de var så vilde med det.

28 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Som forældre er det vigtigt at vælge…

Som forældre er det vigtigt at vælge legetøj der er sikkert og sjovt for din baby, så vil jeg 100% anbefale dette. Jeg har haft en fantastisk oplevelse med det her babylejetøj. Deres produkter er høj kvalitet, sikre og designet til at hjælpe med babyers udvikling. De har et stort udvalg af produkterne. legetøjet er god materiale og er meget holdbart.

25 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Har givet Skabeo DIY Værktøjssæt til…

Har givet Skabeo DIY Værktøjssæt til min lille niece i gave, og hun er helt besat af den🤩 Derudover svarede Skabeo super hurtigt, da jeg havde spørgsmål angående levering, idet jeg skulle bruge produktet hurtigt inden hendes fødselsdag. Alt i alt har det været en helt fantastisk oplevelse at handle hos Skabeo - varm anbefaling herfra!

19 novembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus