Jag fick problem med silverfiskar och sökte efter ngt.gift och då kom jag till Skadedjursbutiken som rekommenderade bitar av cederträ som man kunde lägga ut tex.under diskbänken. Det måste jag prova t... Voir plus
Köpte kopparnät som jag satt runt mina krukor med Dahlior, när sniglarna kommer ska dom inte få chansen att äta upp blommorna, vi har mkt sniglar, håller tummarna🌺🙏🏻🌼
Har beställt från skadedjursbutiken ett flertal ggr både för privat bruk och företag. Jag kan verkligen rekommendera dom pga tre saker, bra produkter, snabba leveranser och en superbra servi... Voir plus
Bästa servicen! Stort utbud och bra varor, ofta till mycket bra pris. Dessutom har de en otroligt bra service! Köpte en puderspridare och tappade bort munstycket vid första användningen. Vet ej om... Voir plus
Här hittar du effektiva produkter mot skadedjur och ohyra. Hos oss får du: Snabba leveranser ✅ Frakt för 39 kr ✅ 30 dagars öppet köp.
Suède
- skadedjursbutiken.se
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Snabbt och enkelt ☺️
Köpte kopparnät som jag satt runt mina…
Bästa som finns när man inte gillar…
Bästa som finns när man inte gillar kryp inne . Funkar väldigt bra
Funkar utmärkt och kan varmt…
Funkar utmärkt och kan varmt rekommendera produkten.
Bra service
Bra service, produkter, snabb leverans och tryggt att handla, jag är nöjd och kommer handla mer på skadedjursburiken.se
Har stallet fullt av råttor
Har stallet fullt av råttor. Inte en enda har lyckats fångas av de fällor jag köpte av er, trots jordnötssmör.....
snabb leverans
Bra produkt till helt okej pris.
Bra leverantör
Snabb leverans, allt enligt beskrivning. Nu hoppas jag bara att rådjuren håller med.
Snabb leverans och produkter som funkar…
Snabb leverans och produkter som funkar effektivt! Rekommenderas
Bra Företag
Ett riktigt bra företag som löser dina problem. ++++++++++ Rekommenderas Starkt
Bra utbud
Bra utbud. Väldigt snabb leverans. Musfällan jag köpte var suverän, tog musen direkt.
Elektrisk mus/råttfälla utomhus
Elektrisk mus/råttfälla utomhus. Perfekt! Fungerade direkt-det låg en död mus på plattan när maskinen pep.
Snabb leverans . Tack!
Köpte sorkskrämmare och det står att…
Köpte sorkskrämmare och det står att den ska ge ut vibrationer som skrämmer bort sork. Det tjuter ett tutande ljud var 23e sekund, vilket det inte står något om.
Good products and fast delivery
Informative and accurate product description, fast delivery of products and good quality. Will use them again.
En savoir plus sur les différents types d'avis.