SkandiaMäklarna Kävlinge De är professionella bedragare och bedragare. Jag råder ingen att köpa från dem. De lägger bara upp falska bud för att blåsa upp priserna, och det hände mig.

Jättedåliga. vann en budgivning och ansökte till banken efter det ringer mäklare Erik och säger att han fick ytterligare ett bud. När han ringer och säger budgivningen har avslutat och allting är... Voir plus

1. Argent & assurance

Informations provenant de diverses sources externes

Ska du sälja, värdera eller köpa bostad? Kontakta våra fastighetsmäklare idag och få en kostnadsfri värdering av din bostad. Välkommen till SkandiaMäklarna!

2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

32 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Sämsta Tänkbara otrevliga ock inte…

Sämsta Tänkbara otrevliga ock inte seriösa Ystad ock Sjöbo specifikt ock fotoshoppa öppna spisen i Kristianstad och skulle se på. Hus i rynge skolväg men fick ett arrogant bemötande så vi valde bort detta hus
Ock jag avstår hus där Skandia Mäklarna finns med då det mest blir problem

Samma för några år sedan innan Höör av en kvinnlig mäklare som lämnade väldigt mycket I övrigt att önska Och va oseriös angående en vatten läcka ock
Senast en manlig mäklare grinig på rynge skolväg utanför Ystad
Vi avstår Grinigt bemötande. Så aldrig mer Skandia Mäklarna.
Egen dålig erfarenhet av vid vårt köp av bostad med så de bolaget går bort fullständigt

20 mars 2026
Avis spontané

Hade en mycket duktig mäklare

Hade en mycket duktig mäklare som heter Erik Wärme som jag varmt kan rekommendera. Erik är professionell och driven, och arbetar engagerat. Det har varit lätt att få kontakt med honom genom hela processen och fastighetsaffären gick snabbt och vi fick ett mycket bra slutpris på vår fritidsstuga.

1 avril 2026

Försäljning gick bra

Försäljning gick bra. Duktig säljare Örnklint, i Falun.
Fick mer än väntat för bostaden.
Jag vimsade lite själv gällande bostadens ägande, men allt blev bra tillslut.
Bra tillgänglighet trots högtider.

23 décembre 2025
Avis spontané

Min cancersjuka mamma och hennes…

Min cancersjuka mamma och hennes dementa make skulle värdera sitt hus. Det fanns inget prat om att sälja huset endast att två det värderat de hade tagit in två andra mäklare och fått uppdraget utfört utan kostnad. Min mammas make ringer till SkandiaMäklarna och uppger att han vill värdera sin bostadsrätt (bor i villa) verkligen kommer ut och börja att ta bilder på huset, legitimation och etc. Sedan kräver han en kostnad på 3500 kr vilket min mamma förklarat det de inte intresserad av. De vill endast ha en muntlig värdering. Enligt mäklaren Måns har min mamma och hennes make ringt till honom och via högtalare bekräftat att de vill ha en skriftlig värdering och har fått information om att denna kostar 3500 kr. Det märk det här är att när mäklarfirma kontaktades befann sig min mamma på cellgiftsbehandling och strålning på annan ort. Då man ifrågasatte om inte mäklaren tyckte att det var märkligt att han kommer till en villa. När man har sagt att det är en bostadsrätt som ska säljas, säger märlar att detta har han inte alls reflekterat över. Dock säger min mamma att vi besöket säger han, men det här är ju ingen bostadsrätt. Jag som dotter ringer till denna mäklare som motarbetar mig och uppenbart ljuger med rätt upp i ansiktet. Jag får prata med hans chef och de tar ett streck över det hela min känsla blir att man ser en chans att sälja ett hus som är värt väldigt mycket pengar och försöker lura min mamma och hennes man. Mycket fult spel

10 novembre 2025
Avis spontané

Skandiamäklarna ringer gång på gång och…

Skandiamäklarna ringer gång på gång och skickar sms för att försöka se om jag kan sälja. Lägg en lapp i brevlådan om ni vill att jag ska fastna för ert företag. Ring inte och stör mig när jag jobbar och skicka sms. Ska förövrigt inte sälja på minst 20 år.. på detta sätt får ni inte mig att välja er som en seriös mäklarfirma.
Skickar med smset jag fick:
Hejsan!

Jag har försökt nå dig då vi senaste tiden varit i kontakt med spekulanter som visat intresse kring området där du bor idag.

Vi har därmed blivit ombedda att kolla över den framtida boendesituationen bland de boende i närheten.

Det är ett långskott från min sida men tänkte egentligen bara höra om det är så att du har eller har haft några flyttankar 1 år framöver?

Mvh Viggo Lindevall

Grymt duktig🌟

Född till mäklare 🌟

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

1000 tack för hjälpen med min bostads försäljning 🌟

Gick som smör i solsken 🌟

Imponerande 🌟

Kommer rekommendera
dej🌟

5 septembre 2025

Karlstad

Karlstad.
Urdåligt, se upp. Skriv inte på husaffären om inte båda både köpare och säljare är på plats samtidigt!

3 septembre 2025
Avis spontané

"Mäklare" (telefonsäljare??) från Skandiamäklarna ringer…

"Mäklare" från Skandiamäklarna ringer och vill "boka tid för värdering", hänt två gånger på kort tid. Nu är det liksom så att vårt hus inte ska säljas, så vart dom fått våra uppgifter från kan man undra. Idag ringde "Mustafa mäklare från Malmö. Vi bor i Stockholm...

3 juillet 2025

Riktigt oseriös mäklare

Kristian Horvath är riktig oseriös mäklare vid Skandiamäklarna i Norrköping. Går inte att lite på överhuvudtaget. Ljuger för spekulanter och talar inte om hela sanningen. Samt håller inte sitt ord vid affärer.

11 mars 2025
Avis spontané

Skandiamäklarna Tyresö under all kritik…

Skandiamäklarna Tyresö under all kritik skulle aldrig rekommendera efter att vi blev lurade av en säljare och det visade sig att mäklaren visste om problematiken och att det varit en rättslig tvist 3 år tidigare med samma säljare som lutade en annan familj med samma objekt.

17 mai 2024

Jättedåliga

När han ringer och säger budgivningen har avslutat och allting är klart då ska han inte säga igen att han fått ytterligare ett bud det känns jätte oseriös mäklare jag rekommenderar absolut inte dem. (köp inga fastigheter eller lägenheter av detta bolaget väldigt oseriösa)

19 octobre 2024

Avoid

I am appalled by SkandiaMäklarna and their unethical use of hidden bids. This shady practice exploits buyers and lacks any transparency. Their manipulation of the market is unacceptable. I urge everyone to avoid SkandiaMäklarna until they adopt fair and open bidding processes. Don't support agents who undermine honest buyers with dishonest tactics.

11 septembre 2024

Henrik Åsund

Köpte Hus i Stenungsund med mäklaren Henrik Åsund, en skicklig mäklare som är kunnig och trevlig. Han svarar alltid och har alltid ett fint bemötande. Vi är väldigt nöjda med honom.

11 août 2024
Avis spontané

Blev uppringd och utlovad fri värdering…

Blev uppringd och utlovad fri värdering av Gustavsbergskontoret, mäklare som inte kommer vid bokad tid eller meddelar... respektlöst att ödsla någons tid
ska jag sälja ringer jag INTE dom!!

29 avril 2024