Dårlig service
De brukte ca en uke på å sende strikkesettet. Tok ca to uker før jeg mottok det fra bestillingstidspunkt. Talte ikke over nøster da det ikke fulgte med noe sendeskjema, så jeg gikk bare god for at alt var tilstede. De hadde jo tross alt brukt en uke før de sendte det til meg.
Strikket prøvelapp, som anbefalt, og hadde fin strikkefasthet. Finner nå ut, etter å ha strikket neste hele genseren, at jeg mangler nøster for å fullføre. Nå er det jo helt umulig for meg å finne ut hvor mange nøster de har sendt meg, så jeg sender dem mail om at jeg ikke har nok garn. Etter å ha kjøpt en genser til over 1700 kroner, forteller hun meg at jeg nesten må handle inn disse selv da det kan være jeg som har gjort feil.
Det skjønner jeg. Jeg skjønner at jeg kan ha gjort feil - helt klart. Og ja, jeg burde talt over da jeg fikk nøstene, men hvem i all verden ljuger på seg flere nøster i en strikkepakke? Og i så fall, når de har fått nesten 2000 kroner for noe med enorm fortjeneste for dem, hvorfor i all verden dekker de ikke dette?
Jeg blir heller møtt med rosa hjerter i mailen med nedlatende tone om at dette burde jeg ha gjort noe med før.
Kjøpte ekstra nøster som nå har brukt 3 dager før de i det hele tatt får de levert til helthjem.
Aldri igjen.
7 décembre 2023