Skærsliberen kom til tiden og var meget professionel. Jeg havde nogle gamle knive og en stofsaks som jeg fik slebet. Skærsliberen sørgede for at tjekke slibevinkel, og fik både rettet beskadiget spids... Voir plus

Jeg fik slebet knive, sakse, manuel hækklipper...alt er blevet som nyt. De klipper som helt nye igen :). Magen til hjælpsomme menneske der kom ud, er svær at beskrive. De bedste anbefalinger herfra.

Jeg har/er mega tilfreds med min oplevelse af skærsliberen.dk og giver gerne mine bedste anbefalinger. Hjemmesiden fungerede perfekt og hurtigt, men endnu bedre var Kurt, der kom hjem til mig o... Voir plus

Alle mine fine køkkenknive blev skarpe og helt som nye igen. Selvom de havde været i opvaskeren blev de knivskarpe! Endda et gammelt sløvt arvestykke fra min mormor fik en slibning og kan nu bruges... Voir plus

1. Service d'affûtage
  2. Magasin de matériel de cuisine
  3. Fabrication de couteaux
  4. Magasin de couteaux
  5. Marché en ligne
  6. Plateforme de collaboration en ligne

Écrit par l'entreprise

“HVER GANG DU BESTILLER KNIVSLIBNING TAGER DU AKTIVT ET VALG OM EN GRØNNERE TILVÆRELSE OG GØR OP MED BRUG-OG-SMID-UD KULTUREN. OG DET ER VI GLADE FOR!”

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

194 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Absolut en fin oplevelse med Dmitri

Absolut en fin oplevelse med Dmitri. Kom på aftalte tidspunkt og med super skarpe knive og et “Take care! Mind your fingers - they are sharp!” Og det må man sige, at de er :-)

13 février 2022

Samlet vurdering af bookning og resultat.

Jeg bookede en tid på hjemmesiden og blev straks kontaktet om flytning af tiden. Jeg fastholdt og så kunne det ikke lade sig gøre. Svært at forstå at der så er et bookingsystem.

Havde i første omgang givet en stjerne, men blev hurtigt efter min anmeldelse kontaktet, og det lykkedes at få den tid som jeg havde booket i første omgang. Der blev aftalt en dato, men der kom ingen. Ny kontakt og aftale om nu dato en uge efter.

Så langt så godt
På den nu 4. aftalte dato kom der en og sleb min knive. Ti forskellige. Fem Globalknive, 2 japanske og tre gamle slagterknive. Resultatet indfriede langt fra mine forventninger. Slibningen var ikke lavet præcist nok. Flere Globalknive blev slebet langt op over skæret og op på selve bladet. To dyre japanske knive, som kun skal slibes på den ene side, blev slebet på begge sider. Knivene bærer præg af, at de kun er slebet på et bånd og ikke afsluttet på en sten. Jeg har fået refunderet pengene, men flere af knivene er mere eller mindre ødelagte. Det var helt igennem en meget dårlig oplevelse. Jeg kan derfor ikke anbefale det til nogen.
Efter denne oplevelse gav jeg en stjerne.

Efter anmeldelsen på kontaktede Skærslipperen mig og indvilgede i at erstatte de to japanske knive, der efter min opfattelse var ødelagte. De tilbød også at forsøge at rette op på de slibninger der var lavet på 5 globalknive. Jeg takkede dog nej da knivene skulle til Aarhus og jeg skulle undvære dem. Fin service at erstatte de ødelagte knive, men de ændrer ikke ved at håndværket langt fra indfriede mine (og heller ikke Skærslipperen.dk) forventninger. Alt i alt vil jeg svinge mig op på 2 stjerner. Den anden stjerne kom kun med fordi jeg fik tilsendt to nye japanske knive.

11 février 2022

Knivskarpt

Dejligt nemt at få slebet sine knive og køkkensakse, når Skærsliberen.dk sørger for dette på egen matrikel.
Prisen er fair -skærsliberen høflig.

2 février 2022

Flot arbejde

Det var fint arbejde - de kom præcist og udførte arbejdet tilfredsstillende. Ingen besvær for kunden

21 janvier 2022

Anbefalelsesværdig!!

Jeg er MEGET tilfreds og vil helt klart benytte mig af jeres service igen næste gang knivene trænger til slibning.
Jeg har allerede anbefalet jer til de nærmeste venner og familie.
Det har været en fornøjelse at skære med knivene igen efter slibningen 😄

14 janvier 2022

Igen er jeg super tilfreds 👍 10 knive

Igen er jeg super tilfreds 👍 10 knive, der er som nye igen 😉 jeg havde slidt dem det sidste halve år, bla med partering af to halve tyrekalv 😉 så jeg vil helt klart anbefale jer, især fordi det er nemt og man skal ikke undvære sine knive i en uge som når man aflevere dem fx hos slagteren eller kop & kande 👍 så jeg ofte gerne pengene et par gange om året 😉

8 janvier 2022

Mit første besøg af en skærsliber :-).

Mit første besøg af en skærsliber :-).
Jamen det var jo fantastisk, jeg er vildt begejstret.
Det var den sødeste mand der kom. Jeg havde et par naboer, som spurgte om han kunne slibe deres knive, selvom de ikke havde bestilt tid - det var et ja selvfølgelig med et stort smil.
Det er ikke sidste gang jeg har bestilt sådan et besøg.
Mine bedste anbefalinger gives her.

3 janvier 2022

God og hurtig service

God og hurtig service

Thomas sleb vores 8 køkkenknive barberbladsskarpe på 20 minutter, helt klart også dem vi bruger næste gang :)

28 décembre 2021

Virkelig godt

De sender en mail når de er i dit område så du bare kan melde dig til og De kommer til døren, og er man ikke hjemme, lægger man blot knivene og betaler på mobilepay, nemmere bliver det ikke.
De laver et ordenligt håndværk og man får virkelig skarpe knive.
Så alt i alt en virkelig god oplevelse.

15 décembre 2021

Genialt, hurtigt, venligt.

Super! Genialt koncept. Bestilte tid på hjemmesiden kl 10, fik afhentet knive kl 11, de var retur kl 14 tip tip skarpe.
Meget venlig og professionel service af Andrew. Kæmpe anbefaling.

23 novembre 2021

Skærsliber vis FB annonce

Så en annonce på FB og tænkte hvorfor ikke, lidt betænkelig er man vel altid sende sine knive afsted til nogen man ikke kender men må sige det er blevet gjort til skamme 😀
E-mail bekræftigelse, afhentning på aftalt tidspunkt, kl 17, de kunne desværre ikke levere tilbage samme dag (grundet travlhed) men dagen efter ville jeg have dem retur - lige modtaget, til aftalt tid og super skarpe knive - klar anbefaling herfra, nemmere og hurtigere bliver det ikke afhentning og aflevering ved hoveddøren 😊

28 octobre 2021

Klart en anbefaling herfra

Klart en anbefaling herfra. Nem booking. Kom til tiden og har nu 6 super skarpe knive. Nemt, god pris og vil klart bruge det igen når behovet opstår

19 octobre 2021

Skarpe knive, nem bookning 👍

Magnus der kom hjem til mig og sleb knivene på stedet gjorde et rigtig fint stykke arbejde!
Det var supernemt at booke tid på hjemmesiden og fin pris.
Jeg anbefaler gerne at bruge skærsliberen 👍
Tine/ Randers NØ

1 octobre 2021