Utelukkende positiv opplevelse. Rulleskøytene og beskyttelses utstyr ble raskt levert og av kjempegod kvalitet. Hvis jeg lignende utstyr er heg ganske sikker på at jeg bruker skate pro igjen👍👍
L'entreprise a répondu
Jeg var noe skeptisk til å handle fra SkatePro i utgangspunktet når jeg leste at alt ble sendt fra sentrallager i utlandet, spesielt når man bestiller før jul. Men SkatePro leverte som annonsert, pa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kjøpte rullesko til datteren min på ti år, kostet ca 900 kr. Festene til hjulene ble slitt ut etter bare to ukers bruk. De nekter oss reklamasjon. Skatepro sin endelige avgjørelse er at skoene... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har handlet mange ganger fra skatepro. Alltid fornøyd med varene og kvaliteten på varene. Dem har også veldig hyggelig, rask og god kundeservice dersom det skulle være noe! Også fornøyd med leveri... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de SkatePro
Rask levering, akkurat det jeg hadde ønsket å finne. Enkelt å kjøpe på nettbutikken. Grei priser.

Réponse de SkatePro
For 1349 kr. var sparkesykkelen bra👍 Litt skranglete, og noen skruer er rust på. Ellers alt fungerer fint, og trilla fint.

Réponse de SkatePro
ubrukt skateboard levert med sprekker i mellomlagene og en knekklinje langs tuppen av brettet

Réponse de SkatePro
Bra produktbeskrivelse! og sendingen kom relativt kjapt etter bestilling selv med helg i mellom!

Réponse de SkatePro
Størrelsen Passet perfekt, og skateboardet var kjempebra til den prisen!

Pris, levering og kvalitet 100%
Vil absolutt anbefale det for andre også.

Réponse de SkatePro
Kjøpte et par is-skøyter. Alt så bra ut og størrelsen passet. Men når jeg forsøkte de på is så var det noe gale nede i den ene skoen. Noe som smalt opp i foten hver gabg jeg tok et *steg*. Siden de var brukt ville de ikke refundere kjøpet.

Réponse de SkatePro
Mottok pakken etter ca. en uke, men den inneholdt ikke toppturfellene som jeg hadde bestillt. Det har nok skjedd en forveksling av pakker ved sending. Jeg har ikke fått svar på henvendelsen til kundeservice ennå, det er litt synd da jeg helst skulle hatt utstyret på plass.