Kunne jeg give 0 stjerner fik de det!!! De var længe om at tage i mod bestilling- så fik vi ingen drikkevarer- vi måtte bede om dem igen!! Da vi fik dem - manglende der noget … så endnu en gang… fik e... Voir plus
Bestilte fish'n chips fra deres menukort, men fik desværre friturestegt fiskefilet med remoulade og over-fritteret pomfritte samt under en håndfuld slatten salat m 2 cherrytomater og 1 lille skive... Voir plus
Vi har været derinde og spise frokost i dag. Vi bestilte 2 × pariserbøf og 1 × stjerneskud. Pariserbøfferne smagte fint, men portionerne var meget små! For en pris a 148 pr. stk. Havde vi forventet no... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Gastronomisk dødssejler?
Skipperkroen er et gastronomisk tempel ifølge egen beskrivelse. Påstanden blev ikke bevist til DinningWeek, hvor maden var gennemsnitlig. Suppen var halvkold og til den salte side. Kartoflerne til hovedretten var underkogte og kunne med fordel have fået et par minutter mere. Entrecôte og crème brûlée var ok, men ikke prangende. Samlet et fornuftigt kantinemåltid.
Vi blev ledt til vores pladser straks ved ankomst. Da jeg satte mig føltes sædet meget hårdt, men kunne hurtigt konstatere at det skyldtes en efterladt serveringsbakke på min stol. Bestikket var meget slidt og virkede fedtet, men var dog ikke decideret beskidt. Betjeningen var desværre dårlig og der var lang ventetid. Restauranten var pænt fyldt, hvilket ikke kan være en undskyldning til DinningWeek, hvor besøgstallet må være kendt på forhånd. Der blev ikke serveret brød og smør, hverken før eller til suppen. Først da brødet blev efterspurgt ankom en lille overfyldt tallerken med hurtigt stablet tørt brød. Og stadig uden smør. To gæster ville gerne dele en Grimberger og spurgte til om det var muligt. Tjeneren sagde, at de kunne få et ekstra glas, og kom derefter med et stort, bredt pokalglas med 0,5 liter Grimberger og et tomt ekstra glas. Hvad han herefter havde forestillet der skulle ske, svæver i det uvisse. At gæsterne selv skulle forsøge at hælde øllet fra pokalglasset over i det mindre glas? En umulighed uden at spilde! Faktisk ret flabet.
Ved nabobordet udviklede et skænderi sig mellem et par og en anden tjener om prisen på deres drikkevarer og kulminerede med at den mandlige gæst højlydt proklamerede, at '.. de kan rende mig i r.ven..'! Om han havde en sag, skal jeg ikke afgøre, men kan dog efterfølgende konstatere, at vi selv blev bonnet for en flaske Pellegrino, som vi ikke havde fået.
Gastronomisk tempel? Næppe, snarere Gastronomisk turistfælde eller måske ligefrem Gastronomisk dødssejler?
Bh Jesper
PS Skipperkroen bør gøre noget ved naftalin/urin lugten fra toilettet, der kom snigende, mens jeg stod og ventede på afregningen af drikkevarerne. En ucharmerende afslutning på besøget.
Havde bestilt igennem Dining week
Havde bestilt igennem Dining week, og fik uspiselige bøffer.
Forret var suppe, den kom ind med skind på, bæfferne havde fået så meget peber at de var uspiselige, desserten var nogenlunde.
Spild af rid og penge….
Kan absolut ikke anbefale..
Dårlig betjening
Hvis det havde været muligt at give nul…
Hvis det havde været muligt at give nul stjerne så havde jeg givet dette. Meget dårlig betjening og lang ventetid på mad som ikke var godt. Kan ikke anbefales.
Mange bedre muligheder, få værre.
Hvor skal jeg starte? Den overfladiske, halv arrogante tjener er hvad det er.
Der var fokus på at man fik folk ud så hurtigt som muligt.
Maden var ringe. Middelmådig cesar salat, slatten og kold frokostbøf og ingen mulighed for at få almindeligt drikkevand til sin andre drikkevarer. Dog kunne man godt få kildevand til 35 DKK flasken.
Det her sted er en del af Streckers og det tænker jeg ikke at de kan have siddende på sig.
Aldri har jeg fået så dårlig betjening…
Aldri har jeg fået så dårlig betjening Cæsar salat uden noget kylling og når man siger det til tjeneren så siger han det er kun til frokost der er kylling i så man betaler 88kr for en lille skål grøn salat og deres burger smager som at stikke tungen ud af vinduet og en dum fræk tjener der ikke kan snakke dansk det er et rigtig dårligt sted
Ufattelig dårlig service
Tjenere forstår ikke dansk.
Maden er smagsløs.
Fik en halv hummer, der var 3 bidder kød i alt.
Tjeneren blev fornærmet da vi sagde vi skulle have mere tid til at bestemme os for mad. Han blev fornærmet og kom ikke tilbage, før vi selv hev fat i ham.
Dårlig service
Dårlig service
Lang ventetid
Ingen dansk talende
Senet kød
Men velsmagende
Var i Khvn og prövede at spise paa…
Var i Khvn og prövede at spise paa Skipperkroen, fik meget daarlig service og ligeledes var maden halvkold efter uendelig lang ventetid ! En aften ödelagt og saagar med en overdyret regning. Jeg hjalp tidligere Strecker med at starte i Berlin, men storbyen var for stor til Streckers begavelse, saa han klarede det ikke der og mätte häve armene efter kort tid, han snöd hvem han kunne ved denne lejlighed, og hidsede sig op og blev grön i hovedet, hvis en ikke kunde benyttede restaurationstoilettet,hun bruger jo 2 liter af mit vand unden at köbe!!! han er närrig som fedthas, og det viser sig ogsaa i hans tilbud i denne danske restaurant, jeg kan kun sige der findes gode og ärlige restauranter nok i Köbenhavn hvor man faar en reel betjening og et maaltid der svare til det man betaler for, fingerne väk fra Streckers restauranter kan jeg kun raadgi .
Lovely atmosphere
Lovely atmosphere, service, and food! Love it, I'll come back here everytime I go back to Nyhavn!
Nyhavn
Maden kom ikke samtidig, og var utrolig dårlig rugbrød skulle være hjemmebagt som det Ikke var og da det kom var det muggent. Efter samtale med tjener kom han med en pose skiveskåren rugbrød fra et supermarked. Og ja de forstår sgu ikke dansk samt kun lettisk engelsk.😵😠👎👎
Maden var værd at vente længe på
jeg besøgte skipperkroen fredag den 21/6.
Maden (rødtunge) var udmærket,garnituren var velsmagende,men sparsom. Men VENTETIDEN var lang!
Vinkortet var vidtspændende nok.
Betjeningen var glad og venlig,men talte kun engelsk.
Prisniveauet var OK beliggenheden taget i betragtning.
Uspiselige rejer
Uspiselige rejer. Engelsk talende servitrice, absolut ikke et besøg værd. Ikke skygge af danskhed nogen steder. Ved godt Nyhavn er turistattraktion.
Fantastisk oplevelse...
Fantastisk oplevelse! Vi havde bestilt "Dining Week" for 2 i går, og spiste på skipperkroen i den enormt hyggelige gårdhave. Virkelig en romantisk oplevelse. Dejlig mad og gode vine, og søde og venlige tjenere... Bagefter ned på kroen i kælderen, hvor en supersjov guitarist fra GB spillede, og i den grad skabte en enorm god atmosfære, som ikke blev mindre af, at vi sad lige ved siden af 6 englændere, som i den grad kunne feste...
Det er blevet en tam fornøjelse at…
Det er blevet en tam fornøjelse at spise i Skipperkroen, de har ellers været et af de bedre steder i Nyhavn , men desværre er de kommet med i det dårlige selskab. Har lige spist der, fik schnitzel. Kødet var ok, men kartoflerne havde stået længe i ovnen og saucen var ikke rigtig varm. Prisen er i den høje ende ifht hvad man får. Og så noget der er mega irriterende; man bliver betjent af personale der udelukkende taler engelsk. Æw det er gået ned ad bakke
gammel mad
Betjeningen foregik på engelsk sprog.dårligt.maden var noget der var tilberedt dagen før eller 2 dage før den var tør og uspiselig.og deres priser ligger i den høje ende alt i alt en dårlig oplevelse
Skipperkroen har sandsynligvis et kundegrundlag, der gør, at de er ligeglade med om gæsterne kommer igen.
Bestilte deres tre-retters menu, og det var ikke som forventet.
Vi sad roligt og nød forretten, men der var køkkenet tilsyneladende i gang med vores hovedret. Det resulterede i, at Pommes Fritterne var mere end well done. Desuden var det vel nok verdens mindste Tournedos, og da cirka en fjerdedel måtte skæres fra, sener der ikke var pudset af, var forklaringen, at kokken jo ikke kunne gøre for, hvordan koen var opvokset!!!! Det var SJOVT.....
Da vi var færdige med hovedretten, ville man meget gerne servere desserten, men vi havde stadig en halv flaske vin tilbage, som vi gerne ville nyde, hvilket vi fortalte tjeneren. Desserten blev udskudt lidt, men det var tydeligt, at køkkenet havde lavet den.
Så oplevelsen blev, dårlig mad, og at man som gæst, skulle se at få slugt sin tre-retters menu, så man kunne betale, og blive smidt ud, for at give plads til flere kunder.
PS der var ikke synderligt travlt den dag, så vil nødigt opleve Skipperkroen på en travl dag.
Hvis det er stedets måde at behandle råvare og kunder på, så hold jer væk.
Frokost
Har idag været til frokost som afslutning på vores tennissæson god og venlig betjening samt rigtig god mad til rimelige priser så det er ikke sidste gang vi kommer her på dette hyggeligt sted.
Himmelråbende elendig betjening
Elendig betjening, uangaret personale, står bare og glaner.
Elendig betjening
Magen til amatører skal man lede længe efter. 5-10 minutter før bordene bliver afryttet fra gamle kunder. Og generelt langsom og uprofessionel betjening.