Skipperkroen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Vi valgte Skipperkroen igen til vores fest. Vi fejrede guldbryllup, og vi følte os virkelig i centrum lige fra vi bookede festen og til vi tog hjem dagen efter. Et utroligt nærværende personale - e... Voir plus

Havde bestilt bord et par måneder inden min fødselsdag, men fik det dårligste bord op ad skranken, hvor en kvindelig tjener beordrede os til at sidde inderst op ad skranken, så det var svært at nyde u... Voir plus

Vi har netop holdt konfirmation for vores datter på Skipperkroen. Jeg har kun rosende ord til Skipperkroen! Vi fik super guide ift. sammensætning af menu, bordene var smukt dækket, og servicen var i... Voir plus

Var på besøg i d. 2/5 2024. Boede i den store dejlige lejlighed (fantastisk) Fik en helt vild dejlig 3 retters menu. (fantastisk) Personalet var vildt flinke. (fantastisk) Området skønt og jeg... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rotten fish

Rotten fish. And I mean really Rotten. After wanting to leave they made me and my girlfriend wait 30 min for the bill. When the waiter came he said "I don't know why it always has to be sh**" . Do yourself a favor and never go there. Places around it are better or at least not Rotten.

6 octobre 2021

Undgå Skipperkroen, Mullerup Havn

Undgå Skipperkroen, Mullerup Havn
Vi omsatte to smartboxe som vi havde fået i gave til et 4 dages (3 overnatninger) ophold med morgenmad og en to-retters middag en af dagene. Hertil købte vi yderligere en dagens ret mod forudbetaling af kr. 300.-.
Værelset vi fik anvist var småt (anslået ca 12 kvm) og indelukket og med højtsiddende vinduer så udsynet var begrænset til himmelen når man sad ned. Værelset var udstyret med fladskærms-TV hvor programoversigten viste, at der åbenbart var rigtig mange kanaler, men det viste sig at alle var krypterede undtagen DR1, DR2 og Ramasjang. Da vi spurgte personalet om dette kunne være rigtigt, svarede de:"Det ved vi ikke!".
Badeværelset var udstyret med bruser og håndvask og et toilet med en siddehøjde på maks. 40 cm. Da jeg er gangbesværet er det ikke hensigtsmæssigt med så lav kumme, da det er ret besværligt at rejse sig fra den højde. På andendagen konstaterede vi, at det yderligere var nødvendigt at holde toiletsædet fast både for og bag når vi rejste os for at undgå at hele sædet fulgte med op - det var ikke fastgjort ordentligt i porcelænet. Alt udstyr i badeværelset var meget slidt og dårligt rengjort.
Efter brug af brusebadet efterfølgende morgen bredte der sig en stank af kloak fra afløbet som kun kunne standses ved at lægge et håndklæde over.
Sengene var også meget lave og desværre også meget bløde ift vores behov. Yderligere var rummet ikke særlig godt rengjort og der var efterladenskaber på hylder og en skuffe fra en tidligere beboer.
Restauranten var hyggeligt indrettet i lettere maritim stil med polstrede spisestuestole med gammeldags silkeagtigt stof. Samtlige stole var temmelig nussede, for ikke at sige beskidte og fedtede. Især i de forreste hjørner hvor mange bruger arme og hænder som hjælp til at rejse sig.
Maden var udmærket og betjeningen venlig og nogen af dem kunne endda smile lidt.
Vi følte os dog aldrig rigtigt velkomne og vi syntes at hotelværelserne var for slidte og nussede.
Da morgenmaden på andendagen blev serveret på en tallerken ved hvert bord - der var kun gæster i to værelser, så gårsdagens rimelige buffet var afløst af en noget mere sparsom servering. Hver tallerken indeholdt en halv skive skinke, 2 skiver salami, 1 skive brie, et lille bæger smagløs friskost og en skive vandmelon - dette var morgenmaden til 2 personer. Vi kunne så frit vælge mellem halvtørre håndværkere som ikke havde været varmet eller kolde amerikanske pandekager til. Og selvfølgelig halvkolde smilende æg. Da vi forsøgte at få en dialog i gang med den eneste personale der var at finde i køkkenet, viste det sig at være en udlænding der var i gang med opvasken og hun kunne nærmest kun sige, at " chefen kommer klokken 12!".
Det var så her vi besluttede at vi ville droppe den sidste overnatning og istedet køre tilbage til civilisationen.

Dato for besøg 14. september 2021

18 septembre 2021

Tak for en rigtig god oplevelse

Tak for en rigtig god oplevelse.
Vi var 4 par der havde bestilt 2 overnatninger med fuld forplejning.
Og jeg skal love for vi fik fuld valuta for pengene.
Rigtig, rigtig god mad hele vejen igennem.
Kan absolut anbefales.
Søde mennesker og god betjening.

12 septembre 2021

Fantastisk bryllup!

Vi holdt bryllup på skipperkroen i lørdags d. 4/9-21. Alt fra planlægning til afvikling var yderst professionelt, maden var fantastisk og der var rigeligt af den.
Samarbejde mellem køkken og toastmaster var forrygende og professionelt.
Borddækningen var enkel og meget smuk.
Der var bare styr på det hele!
TAK for at gøre vores dag helt uforglemmelig.
Mvh. Kristine og Michael

6 septembre 2021

Vi holdte for nylig bryllup på…

Vi holdte for nylig bryllup på skipperkroen. Personalet var yderst profesionelle og sørgede hele tiden for at alle vores gæster havde nok at drikke og spise. Maden smagte fantastisk. Toastmasteren havde et virkelig godt samarbejde med køkkenpersonalet i forhold til koordinering af taler, sange osv.
Hele vejen igennem processen med planlægningen af dagen blev der lyttet til vores ønsker.
Skipperkroen var med til at give os en helt uforglemmelig dag.

28 août 2021

Min mor og en veninde besøgte…

Min mor og en veninde besøgte Skipperkroen i går. De stjerneskud de fik serveret var så ringe, med så meget mayonnaise, at det ikke var appetitligt at spise det hele. Det er simpelthen for ringe. Det bør I gøre bedre.

28 juillet 2021

Simpelthen fantastisk mad vi fik til…

Simpelthen fantastisk mad vi fik til vores fest, friske skaldyr i alle afskygninger, oksemørbrad, svinemørbrad, perlehøne, med tilbehør. Oven i købet var der jordbær salat og blomkål uden beregning med, det er da god service. Vi bestiller gerne igen på Skipperkroen

4 juillet 2021

Vi har både hentet fisketallerken

Vi har både hentet fisketallerken, luksus stjerneskud og flæskestegssandwich fra Skipperkroen i Mullerup Havn - dejlig mad og god betjening. Vi har i dag fået leveret månedens buffet til 10 personer- utrolig lækker og godt anrettet. Det er absolut ikke sidste gang, vi får mad derfra. Det kan varmt anbefales.

3 juillet 2021

Vores oplevelse efter en overnatning i…

Vores oplevelse efter en overnatning i suiten. Da vi kom, hang et brugt håndklæde over den ene dør på værelset og der var et beskidt glas på badeværelset. Skulle vi ned og spise 2 retters middag plus kompenserende dessert. Betjening var okay, men maden var ikke noget at råbe hurra for. Efter en nat på nogle ikke ret gode madrasser, hvor vi kunne mærke fejdrene var der morgenmad, men igen med beskidt service og kanden med mælk var helt ulækker og på trods af forespørgsel på at det ene æg skulle være hårdkogt grundet graviditet var begge blødkogte.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse, som vi bestemt ikke vil gentage og ikke ser som et anbefalingsværdi sted...

30 juin 2021

Hentede fisketallerken til to

Hentede fisketallerken til to, og det var lækker og frisk mad, som der var rigeligt af og brød dertil.
Dejligt til en fornuftig pris, og rigtig fin og hjælpsom udlevering på Skipperkroen i Mullerup
B og B Løve

9 mai 2021

Sidste gang jeg bestiller stegt flæsk…

Sidste gang jeg bestiller stegt flæsk på Skipperkroen. Erfaret i dag.

Det er det mest tørre jeg nogensinde har fået, sovsen er brændt på, og der er ikke sovs nok i forhold til kartofler og kød.
Vi måtte nøjes med kartofler og spise, da alt andet var uspiseligt.

2 février 2021

Fulde gæster og middel mad. Træls

Mullerup;Fin atmosfære intet at sætte på maden, men heller intet at råbe hurra for. Man kan finde bedre, hvis man kører indtil Slagelse centrum. Var så heldig at den dag jeg var der, blev der serveret ål ad libitum. Ikke fordi jeg selv skulle have noget, men der var et selskab tilstede, hvor man fik en fornemmelse af at være på bodega og ikke en kro. Fulde gæster der sejler rundt og ikke kan stå på benene, der er høj rystede og personalet, der lader dem købe flaske efter flaske. Dette Ødelagde min oplevelse af at være der ude for første gang. Ikke et sted jeg vil bruge min penge på igen.

18 novembre 2020

Altid lækkert mad

Vi har i år besøgt Skipperkroen mange gange da vi er selvstændige erhvervsdrivende og nyder at slappe af efter en travl dag. Vi har næsten været hele menu kortet rundt og har altid været meget tilfreds med maden. Deres wienerschnitzler er dog vores favorit.
Ps: Har lige spist deres stegte ål a libitum. Så godt og ja jeg måtte desværre levne lidt efter 3 opfyldning

17 septembre 2020

Var på besøg i og bestilte 2 tun med…

Var på besøg og bestilte 2 tun med advocado. Stor portion - jeg tror med 2 dåser tun hældt ud på hver tallerken og ganske få skiver advocado og masser af grønt i bunden og på toppen. Fik nok efter at have spist knap halvdelen pris 128 kr. pr. stk.????, så var de dåser også betalt. Betjening ok.

2 septembre 2020

Her til aften skulle vi fejre Vores…

Her til aften skulle vi fejre Vores bryllupsdag og min mand havde derfor inviteret mig på Skipperkroen.
Fordi at vi netop her kunne få en dansk wienerschnitzel...
Den var fyldt med pizza krydderier, selv sovs, ærter osv. smagte af det.
Føj. Tjekkede lige menu kort for at være sikker på at jeg ikk havde overset det. Der stod intet om dette!!
Jeg går op og siger det på en meget pæn måde. Vi kommer ikk til at betale den 1 ret. Men i mine øjne skulle vi intet have betalt. Ingen beklagelser fra deres side. Super ærgerligt at vi må køre uden den ene har spist! Og så på vores bryllupsdag ! Den ene aften som vi skulle ud og spise...
Det kunne i have gjort lidt bedre!!!!

26 août 2020

Mad under al kritik.

Søndag den 16. august 2020 besøgte vi kroen. Vi var 4, der havde reserveret bord og meddelt, at vi skulle have dagens ret, nemlig flæskesteg.
Maden var under al kritik. Jeg fik 3 endestykker, som havde ligget lang tid i varmen. Meget tørt og kedeligt - ja, nærmest uspiseligt. De brune kartofler havde ligget i lage lang tid, og var svampede. Rødkålen var bare klasket på tallerkenen med rigtig meget væde, der flød ud over hele tallerkenen. Sovsen smagte af ingenting.
Vi kommer aldrig til at spise på Skipperkroen igen.
Ærgerligt da vi gerne vil støtte lokalt.

23 août 2020

Under Covid-19 krisen var det naturligt…

Under Covid-19 krisen var det naturligt at støtte op omkring de lokale spisesteder, hvilket vi gjorde gentagende gange. God mad alt perfekt.
Her søndag d. 21 juni kommer vi så igen for at hente Take Away, hvilket der ikke kan lade gøre. Vi får besked på at vi kan tage et bord da de pga. travlhed ikke har Take Away denne dag.
Det er elendig service og dårlig behandling af en forhenværende trofast kunde.
Mvh Jesper

24 juin 2020