Skjold Burne Vinhandel Avis 700

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Kære Skjold Burne, Jeg synes I er gode og når jeg ringer med et problem flinke til at hjælpe mig. Det eneste jeg savner er lidt mere seriøs oplysning om især de vine I sætter på tilbud. De kan j... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg hentede en kasse vin bestilt fra jeres web-lager og vil gerne vide, hvad min lokale Skjold-Burne-forhandler har ud af det. Går han ikke glip af den fortjeneste, han ville have opnået, hvis jeg h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre vine, mange gode tilbud, stort udvalg, hurtig ekspedition, rimelige priser. Har i mange år med stor tilfredshed handlet hos Skjold Burne Vinhandel. S. Allingham.

À propos de l'entreprise

1. Caviste
  2. Magasin de vins et spiritueux

Écrit par l'entreprise

Skjold Burne er Danmarks ældste kæde af vinhandlere. Vores kæde består i dag af vores webshop og knapt 22 butikker fordelt over hele Danmark, hvor du altid har mulighed for at få kvalitetsvin nemt og hurtigt til hverdag og fest.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

En let og god oplevelse

En let og god oplelse

19 février 2022

Hej Poul,

Tak for din gode anmeldelse! 😊

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering, skønne vine.😍

15 février 2022

Hej,

Dejligt, lige som det skal være - tak for din fine anmeldelse. 😊

God weekend!

købte to smagekasser

købte to smagekasser. Dejligt med en, for mig, dyr vin, men lidt skuffende med 2 vine til en markedspris på 50 kr. Glæder mig dog til at smage dem, det kan jo være at de er supergode, trods prisleje.

10 février 2022

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse, vi håber du vil kunne lide vinene! 😊

God weekend.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har stadig ikke modtaget min vin

9 février 2022

Hej Torben,

Vi har undersøgt hvad der er sket og kan se, at vinen er blevet leveret til Skjold Burne i Farsø til afhentning, men at du ikke har fået besked om dette er selvfølgelig virkelig beklageligt. Vi har talt med den pågældende butik og tager din kritik til os. Vi håber, at du snarrest får din vin.

Vi beklager ulejligheden

Go vin

Go vin. Hurtig levering.👍

30 janvier 2022

Hej Benny,

Tak for din anmeldelse, det er rigtig glade for at høre.

👍👍meget tilfreds👍

23 janvier 2022

Hej Inge,

Tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre. 😊

God dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og nemt at hente pakker i…

Hurtig og nemt at hente pakker i skjoldburne i buddinge
centret, og fik samtidig en god betjening selv med denne jule travlhed hvor der kan være pres på pakkerne..

ikke sidste gang jeg bruger denne butik..

mvh BP

16 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

God pris og fin levering

15 décembre 2021

Hej Bo,

Tak for din anmeldelse, det er vi glade for du synes.

God service:)

Skulle hente en pakke igen for lidt siden i buttiken I Buddinge Centeret, det gik helt fint uden problemer, sødt personale og god service:)

15 décembre 2021

Skjold Burne Søborg

Super betjening og god service.

Hej Berit,

Tak for de fine ord, dejligt at høre, de bliver videregivet til Skjold Burne Søborg. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Kommer ofte i Skjold Burne i Buddinge…

Kommer ofte i Skjold Burne i Buddinge Centret, har kun modtaget seriøs og venlig betjening.

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre. Siger det videre til Skjold Burne Buddinge. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

det er ikke sidste gang jeg køber vin…

det er ikke sidste gang jeg køber vin hos jer ,,der var hurtig expedition glædelig jul

Hej Britta,

Tak for din anmeldelse, dejligt at det gik hurtigt, det kan vi lide. 😊

- Og glædelig jul til dig!

Jeg er ikke tilfreds

Jeg er ikke tilfreds, da jeg ikke har modtaget mine varer. Skulle have modtaget dem den 8. december, men de forsvandt for fragtmanden og i dag er det den 13. December og har stadig ikke modtaget dem.

13 décembre 2021

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse, og jeg beklager naturligvis din uheldige oplevelse, sådan skal det ikke være når du handler hos os. Jeg har forsøgt at finde din ordre ud fra dit navn, men desværre uden held. Har du derfor et ordre nummer, så vi kan slå dig op og se hvad der er sket? Alternativt må du meget gerne give os et ring på 43 45 14 22, så skal vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Vi beklager meget denne uheldige oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og altid venlig betjening…

God service og altid venlig betjening hos skjold burne i Buddinge.

13 décembre 2021

Hej Nina,

Tak for din gode anmeldelse, dejligt at høre - lader det gå videre til Skjold Burne Buddinge.😊

Køb af julevin

Hurtigt og nemt

11 décembre 2021

Hej Jens,

Tak for din gode anmeldelse og god dag!

Butikken i Buddinge Centeret

I jeres butik i Buddinge Centeret bliver man mødt af en meget uforskammet mand bag disken. Som råber af kunder, samt overfuser meget groft, hvis man stille og roligt konkluderer, at den pakke man henter, er gået i stykker. Man bliver dertil meget vredt bedt om, at “pisse ud af hans butik”, hvis man spørger pænt, om man kan få lov at stille sin papkasse, når nu den er gået i stykker.

Jeg kan udover fortælle, at det ikke er første gang, denne opførsel er hændt for mit vedkommende - og flere andre har haft samme oplevelse ved pakke hentninger.
Vil på ingen måde anbefale butikken i Buddinge Centeret!

Efter svar fra vil jeg gerne tilføje;
At jeg intet fik at vide om, at jeg kunne vælge at kontakte DAO - men medarbejderen fortæller flere gange, at “Det er slét ikke min skyld, at din pakke er gået i stykker” og trods jeg kun udtrykker min ærgrelse over, at den er i stykker (mere end bare et lille tryk, som han åbenbart har fortalt jer) så kvitterer han meget vredt med “Du skal på ingen måde beskylde mig for at ødelægge din pakke!”. Jeg har på ingen måde beskyldt manden for noget - og jeg synes det er fuldstændig mærkeligt og på ingen måde servicemindet, at han vælger at behandle kunder sådan!

10 décembre 2021

Hej Maria

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med afhentning af din pakke fra Dao i vores butik. Vi har naturligvis været i kontakt med butikken og forhørt os om situationen, hvor der foreligger en noget anden udlægning i forhold til den oplevelse du har beskrevet i din anmeldelse.

Jeg kan dog forstå, at din pakke havde fået et tryk i det ene hjørne, hvilket du var stærkt utilfreds med. Ekspedienten vælger korrekt at informere dig venligt om, at du skulle rette henvendelse til Dao, da vores butik i Buddinge centeret blot er udleveringssted for Dao-pakker, og derfor ikke har mulighed for at hjælpe dig.

Selv om jeg godt kan forstå frustrationen over at ens pakke er i stykker, bør den nok mere være rettet med Dao, som jeg er sikker på ville være lydhøre over for din klage, hvis din pakke havde lidt overlast under transporten.

Dirch fra Skjold Burne

Fin levering

Leveret lige til hoveddøren

4 décembre 2021

Hej Ingrid,

Tak for din gode anmeldelse, god dag til dig.😊

Super service og levering

Super service og levering. Nemt køb online

3 décembre 2021

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre.😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske varer og levering til tiden…

Fantastiske varer og levering til tiden og ros til de danske fragtmænd

2 décembre 2021

Hej Pia,

Dejligt at høre, at det hele gik som det skulle.😊

Noté 5 sur 5 étoiles

nemt og hurtigt, uden problemer

Bestilte et godt vintilbud i forbindelse med Black Friday. Udover at jeg fandt tilbuddet godt, synes jeg det var nemt at bestille. Leveringen gik uden problemer, og jeg fik mine varer et par dage efter bestillingen (som blev foretaget om eftermiddagen)

Jeg har intet at udsætte på min oplevelse med virksomheden. Eneste anke er, at jeg synes de sender lige lovligt mange tilbud pr. mail, da der i min verden er en øvre grænse for hvor meget vin jeg kan konsumere og stadig beholde mit job :-) Men jeg kan jo slev slå nyhedsbrevene fra igen, så ikke det store problem.

2 décembre 2021

Hej Søren,

Dejligt at høre du fik fat i et af vores gode tilbud til Black Friday og at leveringen gik som den skulle!😊

Vi beklager selvfølgelig, at du synes det er i overkanten med mails - vi vil gerne give dig ret i, at på og op til Black Friday, sender vi ekstraordinært mange mails med gode tilbud.
Tusind tak for din gode anmeldelse og vi vil helt klart tage antallet af mails vi sender ud til overvejelse, det er klart man også skal kunne passe sit job.😊😉

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus