Jeśli chcesz mieć problemy z dostawą i…
jeśli chcesz mieć problemy z dostawą i ścigać kuriera z paczką, to nie polecam u nich zamawiać
Zawiera informacje na temat diety, treningu, suplementów, zdrowia.
Pologne
Nie polecam tej firmy ponieważ dostawą od nich jest tragiczna inne firmy na drugi dzień wysyłają a tu cisza
Porażka z wysyłką. Towar zamówiony dostałem informację o utworzonej przesyłce jednak mija 3 dzień i towar nie wyruszył z magazynu. Dodzwonić się nie da. Odradzam
Nie wiem czy polecić... Mam mieszane uczucia... Ciągle jest problem ze znalezieniem płatności za zamówienie i za każdym razem KFD żąda ode mnie potwierdzenia wpłaty... Jeżeli system lub człowiek nie potrafi znaleźć przelewu to coś jest nie halo... I cała realizacja zamówienia trwa Conajmniej minimum jeden tydzień roboczy... Chyba więcej nie skorzystam z zamówienia on-line i wybiorę inną markę :( zamówienie złożone 3 marca i do dziś nie mogą znaleźć przelewu ani zwrócić...
Wysyłka i przesyłka tragedia. Najlepiej zamawiać z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Zamówione w poniedziałek, w piątek wysyłają. To jest jedno wielkie xd
TRAGEDIA czekam i czekam a przesyłki jak nie ma tak nie ma ,kontaktu również brak .Dziadostwo do potęgi szczerze ODRADZAM ZAKUPY KFD
Lipa z wysyłką. Towar zamówiony dostałem informację o utworzonej przesyłce jednak mija 3 dzień i towar nie wyruszył z magazynu. Dodzwonić się nie da. Odradzam
Odżywki zamówione w poniedziałek rano a informacja o gotowej - przygotowanej do wysyłki paczki dostałem w środę po południu . W dzisiejszych czasach to kpina z klienta . Ostatnie zamówię , przechodzę do konkurencji
Tragedia. Sklep zszedł na psy. Od lat u nich kupowałem ale to było moje ostatnie zamówienie. Lepiej zamawiać gdzie indziej i paczkę otrzymać na drugi lub trzeci dzień. Czekam na paczkę już tydzień a nadal nie została wysłałaś
Baaardzo długi czas realizacji zamówienia i wysyłki a bardzo zależało mi na szybkiej wysyłce. Po raz kolejny nie zamówię.
Brak odzewu drogą mailową.
Totalna olewka klienta nawet na zwykłe zapytanie dotyczące dostępności towaru.
Wysłali paczkę później, niż w deklarowanym czasie wysyłki, przez co paczka dotarła w terminie, gdy nie mogłam odebrać w dodatku w weekend. Sklep odciągnął koszty zwrotu większe niż wysyłki XD po kontakcie olewka totalna. Kolejny raz nie zamówię, wysyłka nie w terminie:)
Ogólnie sytuacja biorę sobie kreatynę która dostałem na urodziny o smaku zielonego jabłka niestety po niej musiałem wylądować przy kiblu z rzyganiem to jest chujowe jak nie wiem wywaliłem to od razu do śmietnika nie polecam
Złożyłem zamówienie, przelew poszedł, zamowienia nie widac w histori, piszę do nich email, dostaję błąd "wynik zaufania jest zbyt niski" oszustwo w biały dzień...
Chciałem założyć konto, aby zrobić zakupy, jednak przy próbie dostaję komunikat "Wynik zaufania zabezpieczeń jest zbyt niski." ??
Coś sobie ze stroną zepsuli.
En savoir plus sur les différents types d'avis.