À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Profesjonalne zarządzanie miejscami parkingowymi z systemem ParkApp dostarcza kompleksowe rozwiązania w zakresie zarządzania parkingami w domach, biurach i wspólnotach mieszkaniowych, umożliwiając efektywne zarządzanie przestrzenią parkingową w obiektach mieszkalnych i komercyjnych. Zaawansowany system do obsługi parkowania oferuje zautomatyzowane zarządzanie parkingiem poprzez inteligentne systemy parkingowe, w tym automatyczne sterowanie szlabanem oraz efektywne moduły pobierania opłat za parkowanie. Aplikacja dla zarządców nieruchomości ParkApp zapewnia pełną optymalizację przestrzeni parkingowej oraz bezobsługowe pobieranie opłat. Wynajem parkingu podziemnego i długoterminowy wynajem miejsca parkingowego realizowany jest poprzez nowoczesne rozwiązania dla wspólnot mieszkaniowych, gwarantując zarówno oszczędność czasu i pieniędzy, jak i generowanie pasywnego dochodu. System do obsługi parkowania zawiera pełną integrację z systemami płatności, umożliwiając automatyczne pobieranie opłat za parkowanie przy minimalnym zaangażowaniu administratora. Zdalne zarządzanie parkingami poprzez inteligentne systemy parkingowe to efektywne wykorzystanie zasobów oraz bezstresowe zarządzanie nieruchomością. Profesjonalne zarządzanie miejscami parkingowymi zapewnia zautomatyzowane zarządzanie parkingiem w trybie 24/7, oferując zaawansowane funkcje monitoringu, raportowania oraz optymalizacji przestrzeni parkingowej. Nowoczesne rozwiązania do zarządzania parkingiem wspierają efektywne wykorzystanie zasobów miejsc postojowych, maksymalizując przychody z wynajmu miejsca parkingowego. Platforma zapewnia kompleksową obsługę, od automatycznego sterowania szlabanem po inteligentne zarządzanie parkingami we wspólnotach, gwarantując stały pasywny dochód oraz pełną kontrolę. System parkingowy umożliwia bezobsługowe pobieranie opłat i profesjonalne zarządzanie miejscami parkingowymi, oferując zautomatyzowane zarządzanie parkingiem dla wszystkich rodzajów przestrzeni parkingowej.
Coordonnées de contact
13 Człuchowska, 85-863, Bydgoszcz, Pologne
- +48 518 518 800
- tools@parkapp.pl
- sklep.parkapp.pl
Świetna aplikacja, dobry support.
Ze sklepu parkapp też korzystałem- szybkie zamówienie, dobrze działający system, tablica solidnie wykonana, aplikacja pozwala na przyjmowanie wpłat za parkowanie z kodu qr- bez instalacji aplikacji… a co najważniejsze można wynająć miejsce parkingowe „w określonych godzinach” np w oknie czasowym - po zamknięciu biura - na noc.
Najlepsza parkApp wyszczegulnie z…
Najlepsza parkApp szczegulnie nie ma problemu polecam bardzo ta aplikację jestem zadowolony
Bardzo pomocna aplikacja Polecam 🙂
Wysokie poziom wykonania usługi
Wysokie poziom wykonania usługi . Jestem zachwycona i serdecznie polecam!!
Bardzo sprawna obsługa i bezproblemowy…
Bardzo sprawna obsługa i bezproblemowy kontakt. Polecam!
Bardzo profesjonalne podejście do…
Bardzo profesjonalne podejście do tematu - a sam pomysł biznesu w ogóle za***bisty.
Świetny sklep
Świetny sklep, szybka obsługa, dobre i porządne wydruki. Polecam. Ps. a ten system do zarządzania parkingami WOW!
En savoir plus sur les différents types d'avis.