Vi holdte vores bryllup i Rosengartneriet, og vi havde den bedste fest i de smukkeste omgivelser. Romantisk, rustikt, smukt og ikke mindst eventyrligt. Lige som vi drømte om.

Da min yoga instruktør flyttede var jeg på udkig efter nyt yoga hold i dét lokale. Fik anbefalet Skovslottet af en kollega. Skovslottet ligger i udkanten af Herfølge, hvor jeg bor. Man melder sig... Voir plus

Vi valgte at holde vores bryllup i Rosengartneriet på skovslottet her 06/06-2026. Det var den mest fantastiske dag, og alt var lige præcis som vi ønskede det skulle være. Alt spillede 100% og alle gæs... Voir plus

Ankom til dejligt opvarmet lokale med lyskæder tændt i hele loftet. Perfekt ramme til mit klang event. Og skønt vi måtte låne måtter og yoga pøller så alle kunne ligge godt . Eneste minus var den n... Voir plus

1. Centre pour personnes âgées

Écrit par l'entreprise

VELKOMMEN! Skovslottet er en træning- og- event virksomhed beliggende på en privatejet landejendom. Her kan du: • Leje de stemningsfulde faciliter til bryllup, virksomhedsevents og mærkedage • Træne på små hold med stort fællesskab eller nå dine mål med personlig træning • Få skræddersyet dit event, polterabend, fødselsdag, personaledag med sjove aktiviteter Rosengartneriet er et idyllisk og rustikt drivhus, der skaber rammen for træning, events, fester og virksomhedsdage.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,6

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Yo-bility med Trine er simpelthen fantastisk!

På Trines Yo-bility hold føler jeg mig udfordret på den gode måde. Jeg har deltaget i mange forskellige typer yoga gennem de sidste mange år, men har aldrig før prøvet noget med nogen der kan det, som Trine kan. Det er innovativ yoga, på en måde hvor man føler sig set, og hele tiden lyttet til. Hvis en øvelse er svær, eller man døjer med kropslige skavanker, har Trine altid et godt alternativ i ærmet, så man får det maksimale ud af sin time. Allerede efter min første Yo-bility time var jeg helt sikker på, at det var det perfekte alternativ for mig.

15 mai 2023

Skønt yogalokale på Skovslottet.

Skønt yogalokale på Skovslottet.
Til vores yogaworkshop lejede jeg yogalokalet hos Trine på Skovslottet. Det blev en helt igennem dejlig oplevelse – lokalet er indbydende og lunt og der er alle de yoga-hjælpemidler, som du har brug for (måtter, pøller, tæpper osv). I pausen kan du lave kaffe/te og gå udenfor og få lidt frisk luft og sol og få en god hyggesnak i grønne omgivelser.
Trine er utrolig venlig og imødekommende og lejeprisen er rimelig.
Jeg vil helt klart bruge Skovslottet en anden gang :-)

29 avril 2023

“Jeg har gået til yoga siden 1968

“Jeg har gået til yoga siden 1968 - haft mange forskellige undervisere, men det bedste er absolut Trines Yo-bility. De senere år har jeg haft store problemer med lænd, ryg og hofte - og i en lang periode også gået roulator. Til Yo-bility er vi virkelig på! Vi bliver guidet godt igennem når vi får strakt muskler og led. Jeg har oplevet ryggen der pludselig kan rankes helt op, fordi leddene er blevet trukket grundigt fra hinanden. Har mærket liv og varme i lyske og lår, fordi hofteleddet har været længe i yderstilling. Har prøvet en gammel sorg, der pludselig giver slip efter krævende bækkenøvelser. Og så har jeg fået en bedre balance.

Yo-bility har givet mig styrke, velvære og forhøjet livsglæde, samt en krop der kan bruges igen!"

21 février 2023

Power-bility💪🙏✨️

På Monica's power-bility hold mærker man både krop og åndedræt på en nye måde, guidet gennem forskellige yogastillinger. Vi får varmen og et åndehul hvor krop og sind er i fokus. Tirsdage med power-bility er ugens højdepunkt. En stor anbefaling herfra..

30 janvier 2023

Skovslottet oser af hygge og ro

Skovslottet er et helt fantastisk sted som oser af hygge, ro,
imødekommenhed og plads til alle. Jeg har nu gået på Yo-bility holdet i lidt over et år.
Efter kort tid kunne jeg mærke at kroppen slap for en masse spændinger. Trine er en hjælpsom og engageret underviser og med Trines behagelige stemme får hun guidet os ind i de gode åndedrætsøvelser som kroppen har så meget brug for. Jeg kan ikke forstille mig at træne andre steder end Skovslottet.

1 janvier 2023

Skovslottet er et fantastisk sted

Skovslottet er et fantastisk sted, der er plads til alle og høj til loftet, jeg har været på et hold der hedder bevidst træning, det har været en kæmpe hjælp til at se kroppen på en ny måde, har også været til wellness bad i søen fantastisk oplevelse, og så træner jeg på yo-bility hold 2g om ugen, vil helt klart anbefale Skovslottet, gå ind og se hvad Trine kan tilbyde.

2 janvier 2023

Hyggeligt og varmt lokale

Eneste minus var den noget lange gå tur fra bil til lokale da jeg havde mange tunge ting med.
Vil på det varmeste anbefale skovslottet . Trine er meget service minded og imødekommende.

10 décembre 2022

Mine 3 kammerater og jeg.

Mine 3 kammerater og jeg meldte os til et 3 timers event med yoga, vejrtrækning, vinter badning og sauna. Det var en helt fantastisk oplevelse. Vi har været til det en gang før, på Skovslottet, og det var lige så godt som sidst.
Yoga med guidede vejrtrækningsøvelser kan altså bare noget og det er stærkt undervurderet!

Efterfølgende skulle vi i badetøjet og springe i badesøen og i sauna, det gentog vi 4 gange. Det var alt i alt en fantastisk dag. Efterfølgende har man en dyb ro i krop og sjæl. Det kan varmt anbefales.

Monica og Trine kan bare deres 💩. 😊

6 novembre 2022

Skønne skønne omgivelser

Skønne skønne omgivelser! Træning både i rosengartneriet og under åben himmel. Engageret, humoristisk, sjov og dygtig træner, som justerer træningerne efter holdets energi. Bedste sted jeg nogensinde har trænet

3 novembre 2022

Det SKAL opleves

Jeg har gået hos Trine i to år og prøvet kræfter med både Full-body og Yo-bility. På begge hold oplevede jeg, hvordan Trines fantastiske gode humør, dygtighed og gå-på-mod smittede af på mig, så jeg pressede mig selv helt uden nogen sagde jeg skulle :D Trine sørger for din motivation og egen gå-på-mod ligger i top under en træning, og hendes professionelle viden og tilgang gør dig tryg. Derudover er det det ultimative smukkeste sted jeg nogensinde har trænet!

21 octobre 2022

5 stjerner til Skovslottet!

Trine er hjælpsom, imødekommende og er både som træner og arrangør meget professionel! På Skovslottet er der plads til humor, leg og gode ideer. Skovslottet er for alle! Og så befinder man sig i fantastiske omgivelser med en masse gode faciliteter - 5 stjerner og den varmeste anbefaling herfra!

20 août 2022

Jeg har været så heldig at opleve 2…

Jeg har været så heldig at opleve 2 events på skovslottet. Jeg har både været til bryllup i de smukke omgivelser og et event som var fyldt med spas og løjer. Vi både lavede gummibåds stafet, gin yoga og andre sjove aktiviteter. Hvis i mangler et sjovt input til polterabend eller en flot lokation til den næste fest kan jeg varmt anbefale jer dette sted. :-)

27 août 2022

Jeg har haft fornøjelsen af trines…

Jeg har haft fornøjelsen af trines skønne væsen på flere forskellige typer af hendes træninger. Hver eneste gang er det sjovt, en udfordring og med positiv vibes og glæde. Altid med trines gode humør og profesionelle tilgang til at rette og forbedre ens udførsel af øvelserne. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til skovslottet!

1 septembre 2022

Jeg ville ønske at jeg havde været på…

Jeg ville ønske at jeg havde været på dette forløb, før alle de andre former for træning jeg har prøvet gennem tiden. Bevidst Træning er det bedste forløb jeg nogensinde har deltaget på.
Jeg har fået en masse brugbar viden omkring min krop, søvn og hvad jeg kan forlange af min krop. Jeg ved nu, at jeg kan meget mere end jeg går og tror. Tusind tak til Trine og Maila, I er bare så dygtige og man kan mærke jeres engagement og energi. Det smitter!

2 décembre 2021