Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle have fjernet flere ikke bærende vægge i forbindelse med en større renovering. Dette klarede Skraldebilen hurtigt og effektivt. De stillede med et stærkt, serviceminded og yderst kompetent... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent service each time we've had need of them (four times). They arrived early, they were fast, friendly, efficient, and cheaper than the estimate we got on the phone. No complaints whatsoever... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er i gang med en større renovering af vores hus og skulle bruge containere til vores beton affald. Vi havde en rigtig god oplevelse med skraldebilen.dk. Gitte var meget behjælpelig med alt informat... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fandt skraldebilen ved en simpel google søgning eftersom jeg er igang med at renovere mit nye købte hus. jeg fik fat i en yderst serviceminded medarbejder som på mindre end 2 minutter fik tast... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de gestion des déchets
  2. Service de conteneurs
  3. Fournisseur de conteneurs
  4. Entrepreneur en démolition
  5. Service de déchetterie
  6. Fournisseur de sable et de gravier

Écrit par l'entreprise

Vi arbejder udfra miljørigtige forhold og gør en dyd ud af servicere vores kunder til det ypperste. Vi er klar på enhver opgave, både lille, mellem og stor.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Positiv oplevelse ved skraldebilen!

Vi fik en aftale i hus nemt og hurtigt! Dagen efter kom skraldebilen og tømte en masse møbler og skrald som vi havde, der skulle smides ud. De var meget hurtige til at tømme huset og rigtig søde og samarbejdsvillige.

20 janvier 2017

Hurtig og super service!

Jeg fik besøg af to meget rare mænd fra Skraldebilen, som skulle hjælpe med at rive mit køkken ned. Det blev gjort meget professionelt og hurtigt, og jeg var yderst tilfreds med deres arbejde! Kan jeg klart anbefale :-)

20 janvier 2017

Til tiden og effektive

I dag havde jeg besøg af 2 folk fra Skraldebilen, som kom og tømte min lejlighed og kælder for stort set alt inventar. Er yderst tilfreds med deres venlighed men især deres service, hvor de sluttede med at fejre opgangen efter sig. Jeg kan klart anbefale deres service til andre der står i lignende situaiton, og vil af med gammel inventar.

12 janvier 2017

Underlødigt firma

Der var en hjemme hos mig for at give et tilbud på oprydning og bortkørsel af affald hjemme hos mig.
Jeg må rykke i 14 dage for overhovedet at få svar, og da han gik sagde han, at det kunne de sagtens klare, og at der nok skulle afregnes pr. Kubik, men han ville gå hjem og lave et tilbud.
Efter 14 dage skriver han en mail,om at det nok desværre ikke var noget for dem, da de skulle have udstyr på.Hold jer langt væk fra det firma.

11 janvier 2017
Noté 2 sur 5 étoiles

Pris er lidt høj

små 700kr for meget lidt affald til genbrugspladsen, faldt så over et koncept der hedder wastebutler.dk det langt billegere og mere effektiv da det er deleøkonomi.

17 novembre 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Effektivt og til fair pris

Jeg har ingen bil og fik afhentet hårde hvidevarer og inventar fra lejligheden nu hvor jeg skal flytte. Der var ingen problemer og de var hurtigt ude igen. Prisen var fair nok, den lå lidt under det andet tilbud jeg fik indhentet.

12 septembre 2016

God oplevelse

Jeg havde nogle gamle skabe og div. møbler. Kontaktede Skraldebilen ang bortskaffelse god og hurtig svar på min mail og efter telefonisk kontakt aftalte vi en tid. De kom som aftalt og (inden for aftalt tid) meget venlige chauffører og effektive

26 août 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Vældig tilfreds med dagens oplevelse !

Jeg har lige haft skraldebilen.dk til at hente en gammel sofa, en børneseng og et kæmpe læs pap, blandt meget andet.
Bestilte dem dagen i forvejen og de kom indenfor det aftalte tidsrum. Prisen var der heller intet at udsætte på og ti minutter efter var de kørt med det storskrald som jeg har været desperat for at slippe af med - jeg har ikke selv bil.
Jeg vil helt sikkert anbefale dem og benytte mig af dem, skulle behovet opstå.

1 juillet 2016
Noté 1 sur 5 étoiles

Brug ikke skraldebilen.dk, hvis du har brug for et firma, du kan regne med.

Jeg havde bestilt firmaet til at hente et læs haveaffald tirsdag, men da det begyndte at regnede stoppede de arbejdet og meddelte, at det regnede for meget. De ville komme dagen, sagde de. De kom aldrig dagen efter, og næste morgen ringede jeg og blev lovet, at de ville komme samme dag. Ingen bil kom, og jeg forsøgte at ringe sidst på eftermiddagen, hvor tlf ikke blev taget. Min kæreste ringede op fra sin tlf og kom igennem(!), men nu ville de ikke hente affaldet før ugen efter, og måske kunne de heller ikke hente det, hvis det var vådt... Da vi prøvede at sige, at vi jo havde en aftale, og de måtte se om de ikke kunne hente det fredag og at de for øvrigt allerede havde sendt os en regning blev røret lagt på. Brug ikke skraldebilen, hvis din opgave ikke kan udskydes til ugen efter, eller hvis der er fare for regn eller andre normalt forekommende vejrfænomener. Amatøragtigt er det ord, man kommer i tanke om.

28 avril 2016

Under 2 timer

Nedrivning af mindre køkken. To friske personer kom til den aftalte tid og afmonterede uden at flå eller noget og efter 1½ time eller noget i den stil var de færdige. Alt var væk. Da de havde klaret jobbet på mindre end 2 timer, fik jeg 10 % rabat på regningen. Ingen klager fra min side.

22 janvier 2016

Forfærdelig oplevelse

Jeg skulle have tømt et dødsbo på Nordsjælland, og eftersom der var en deadline på tømningen, og jeg bor i Nordjylland, måtte jeg hyre flyttehjælp. Jeg ringede til skraldebilen, og fortalte at det var et dødsbo, intet var pakket, og så nævnte jeg i øvrigt alle møbler der var i lejligheden, og hvor mange kvadratmeter der var tale om. Ham jeg talte med gav mig en maxpris på 2800kr. Han sagde, at det var en cirkapris, og at det nok ikke engang ville blive så meget. Da dagen så kom hvor der skulle flyttes sad jeg i 40 minutter og ventede, før jeg overhovedet kunne komme i kontakt med nogen fra firmaet, ingen havde ringet for at sige de kom for sent. Jeg endte med at vente 1 time og 20 minutter, men bevares, uheld kan ske. De to flyttemænd ringer så 5 minutter efter jeg har afleveret nøglerne - nu hedder prisen pludselig 5-6000kr! Der var åbenbart meget mere i lejligheden end de havde regnet med (hvilket er ret underligt, når nu jeg havde fortalt præcis hvad der var i lejligheden). De giver mig så alternativet at de kan køre igen, men eftersom det var tre dage før lejligheden skulle være tom, og det var lige op til jul, måtte jeg sige ja.
Som dagen gik steg prisen mere og mere, og til sidst endte jeg på en pris der hed 7500kr.
Når man får et prisoverslag, må man selvfølgelig regne med en fejlmargin, men at der bliver skudt 167% forbi synes jeg er fuldstændig uacceptabelt.
Jeg er aldrig blevet snydt så groft, og jeg føler virkelig at de udnyttede at det var en tidspresset situation. Dødsfald er i forvejen svære, men hos skraldebilen forstod de da virkelig at tilføje unødvendige negative og uværdige oplevelser.

28 décembre 2015

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus