Det var nemt. Jeg udfyldte skemaet online og sendte nogle billeder, sammen med en lille beskrivelse. de ringede til mig med 3 tilbud og sendte dem til mig på email. jeg accepterede det bedste tilbud.... Voir plus
På deres hjemme side reklamere de med, ved indberetning af skrotninger på ens bil modtager man 3 uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Der gik 4 timer så blev jeg ringet op og informe... Voir plus
Særdeles venligt betjening, især af Muti, som hentede min skrotbil. En nem og super behagelig oplevelse.
Helt klart en kæmpe anbefaling her fra. Utrolig venlige og flinke medarbejdere i telefonen. Fandt med det samme løsningen på mit problem. Ikke sidste gang jeg vil benytte mig af deres tjeneste.
- Marchand de pièces détachées
- aussi dans
- Casse
- Casse automobile
- Service de débarras des déchets
- Vente aux enchères de voitures
À propos de Skrotbud - Højeste Skrotpræmie & Skrotpris for Skrotbiler
Écrit par l'entreprise
Gersonsvej 79, 2900, Hellerup, Danemark
- kontakt@skrotbud.dk
- skrotbud.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Gik ind på hjemmesiden
Gik ind på hjemmesiden, udfyldte div. krav og havde 3 bud på ca 12 timer, tog selvfølgelig det bedst og da min reg. og nøgler var afleveret ved bilen blev pengene overført trods afhentning vil ske et par senere.
Var også i telefonisk kontakt, nemt at “ komme igennem” og super høj service😊
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Skrotbud.dk. Processen var nem og overskuelig fra start til slut, og kommunikationen var hurtig og professionel. Jeg fik en fair pris for bilen, og afhentningen gik som aftalt uden problemer. Det hele virkede effektivt og trygt, så jeg kan klart anbefale Skrotbud.dk til andre, der skal af med en skrotbil.
Virkelig god service hurtig og nemt…
Virkelig god service hurtig og nemt afhentning af min skrotbil
Ringede ind til dem da min bil kørte…
Ringede ind til dem da min bil kørte død så inden for 1 time var der afregnet og afhentet bilen super god service
Super service 👍
Super service 👍
Jeg lavede en henvendelse og bilen blev skrottet dagen efter.
Kan helt klart anbefales 👌
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, betaling faldt prompte som lovet, det er anden gang jeg bruger dem, tak til Michael for en formidabel service, kan stærkt anbefales herfra👌🏼
Tak til dygtige David fra skrotbud.dk…
Tak til dygtige David fra skrotbud.dk for en hurtig og let handel 😀 Han fik handlet prisen op for bilen - tak for god service!
God oplevelse
Virkelig god oplevelse med skotbud! De gav en fair pris for min gamle bil, og hele processen var både hurtig og nem. Super professionel service og venlig kommunikation hele vejen igennem. Bilen blev hentet som aftalt uden problemer. Kan klart anbefales!
Nem Skrotning
Nem Skrotning
Meget høflig kundeservice. Chaufføren kom på det aftalte tidspunkt på den pågældende adresse og jeg fik pengene med det samme. Ingen problemer og professionelt arbejde.
Fik skrottet min bil
Fik skrottet min bil, fik betaling inden chaufføren nået og læsse bilen på ladet. Jeg var meget forvirret grundet de mange skrothandler så jeg valgte og læse anmeldelser og må sige at de lever op til forventningen når man læser den gode omtale
Oplevelsen med deres partner "Elite…
Oplevelsen med deres partner "Elite auto" var meget meget dårligt .De opførte sig, som om jeg var forpligtet over for dem. Derfor hverken jeg kan slet ikke anbefale jer til nogen
God service
God service, blev hjulpet igennem hele processen. Fik hurtigt tilbud og pengene udbetalt. Afhentning var smertefrit, kan varmt anbefales.
Ikke vi imponerende -Men de forsøger at rette på fejlen.
De benytter et total håbløs transportfirma.
MEN de forsøger at rette på fejlen.
Derfor ændre jeg til 4 stjerner.
Så anmeldes rammer nok mest dette firma.
Men da de gaver der. Kommer jeg ikke længere op.
Har ikke styr på noget som helst.
Afhenter 3 dage for sent.
Bil smidt langs vej, så man får brev fra Vejdirektoratet.
Os sidst. Man sælger en bil til skrot.
Og så ser man den er ude og køre igen.
Så er det j
Ikke til skrot man sælger den.
God service
Måtte ringe og rykke for betaling samt dokumentation på at bilen var afmeldt. Mario var ekstrem behagelig at snakke med og fik også handlet hurtigt efter henvendelse.
Jeg var lidt nervøs for at overlade alle mine ting (bil, attest, plader mm.) Men alt gik ellers som det skulle.
The best price from all companies that…
The best price from all companies that I have researched and very good customer service, especially Mario. He helped me through this transition. Will use them in the future for sure.
Professionelle,punktlig og yderst behagelige
Skrotbud.dk har en fyr der hedder Mario! Ham og firmaet får absolut 5 stjerner fra vores lille familie! Fantastisk service! Yderst professionelt og hurtigt! Helr klart et firma der sætter deres kunder højt! Mario var ekstremt behagelig at snakke med og jeg har sjældent mødt en så behagelig og professionel kundeservice som han gav os
nemt og smertefrit
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
Alle aftaler overholdt og pengene kom som aftalt.