Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanmorgen gebeld, vanavond al in de lucht! Vlucht gemaakt met piloot Henk, super ervaren, vriendelijk en professioneel. Vanuit de Moer, via de Tilburgse kermis, geland in Hilvarenbeek. Super mooie v... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de vols touristiques en montgolfière

Écrit par l'entreprise

Sky Ballonvaarten levert luchtvaartdiensten voor een eerlijke prijs. Met veel enthousiasme en met de nadruk op gastvriendelijkheid leveren wij een veilig kwaliteitsproduct. We zijn pas tevreden als onze gasten tevreden zijn. Plezier en een grote dosis humor is voor ons belangrijk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,9

Tous les avis

146 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren een fantastische ballonvaart…

Gisteren een fantastische ballonvaart gehad! We hadden gekozen voor regio Boxmeer, maar ivm de westenwind was dit helaas niet mogelijk. We zijn van Veghel naar Gemert gevaren. Het was weer een prachtige ervaring en chapeau voor de crew, jullie zijn top!!

25 juillet 2026

Puur genot...

Heel fijn en makkelijk regelen wat je wensen zijn! Vriendelijke mensen..
Aan boord lekkere hapjes en drankjes was ook genieten!
Voor herhaling vatbaar!!!

24 juillet 2026

Super ervaring gehad met Skyballon

Vanmorgen gebeld, vanavond al in de lucht!
Vlucht gemaakt met piloot Henk, super ervaren, vriendelijk en professioneel.
Vanuit de Moer, via de Tilburgse kermis, geland in Hilvarenbeek. Super mooie vlucht! Naderhand met de crew de ervaring "besproken" 🍺. Crew Skyballon, Daan en Bram bedankt!!!

21 juillet 2026

Réponse de Sky Ballonvaarten

Beste Dion, wat fijn dat je zo snel kon meevaren! Ik geef de complimenten door aan onze piloten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vrijdag 17 juli een ballonvaart gemaakt…

Vrijdag 17 juli een ballonvaart gemaakt met als vertrekpunt Veenendaal. En wat een waanzinnige, onvergetelijke ervaring was dat! De piloot twijfelde over het weer en heeft hier zorgvuldige afwegingen gemaakt. Regelmatig contact met het KNMI. Toen het besluit viel: " we gaan... Het is veilig". Toen was het een langgekoesterde droom die uitkwam. Iets kortere vlucht dan het beloofde uur doordat er twijfels waren over de weersomstandigheden. Maar er zijn geen woorden die kunnen omschrijven hoe dit was, ik kan enkel zeggen dat ik van elke minuut heb genoten. Een dik compliment voor Sky ballonvaarten: professioneel, zorgvuldig en vriendelijk zijn kernwoorden hierbij. Sky ballonvaarten: het was ge-wel-dig! Enorm bedankt voor deze onvergetelijke ervaring ❤️

17 juillet 2026

Réponse de Sky Ballonvaarten

Wat een prachtige review, enorm bedankt!

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Wat fijn om te horen dat je de zorgvuldige afweging van de piloot waardeerde en dat we jouw langgekoesterde droom boven Veenendaal in vervulling konden laten gaan.

Ontzettend bedankt voor het vertrouwen en de mooie complimenten aan ons team. Hopelijk tot een volgende keer in de lucht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteravond van een prachtige…

Gisteravond van een prachtige ballonvaart genoten!
Vriendelijke piloot met jarenlange ervaring.
Is aan te bevelen en echt de moeite waard!

17 juillet 2026

Réponse de Sky Ballonvaarten

Beste Gerlinda, bedankt voor de mooie review!

Waanzinnige ervaring

We hebben echt een fantastische vlucht gehad. En natuurlijk helpt het weer mee. Maar we hadden echt een hele fijne man die de tijd voor ons nam, goed dingen heeft uitgelegd, die ook nog wat wist te vertellen over wat we dan beneden zagen.
Zeker een aanrader.

Réponse de Sky Ballonvaarten

Enorm bedankt voor deze mooie review!

Magische ervaring!

Wat een fantastische, onvergetelijke ervaring hebben wij vorige week woensdag (8 juli) gehad met Sky Ballonvaarten!

Ons avontuur begon eigenlijk al 14 jaar geleden, toen we een ballonvaart wonnen bij een talentenjacht op onze mbo-school De Rooi Pannen. Al die jaren later kregen we alsnog een voucher van de school om deze droomvlucht eindelijk te gaan maken.

Vanaf het eerste moment was de communicatie vooraf met Sky Ballonvaarten echt uitstekend geregeld.
Toen de dag eenmaal daar was, begon het een beetje bewolkt, maar gelukkig trok de lucht uiteindelijk helemaal open: perfect weer! We stapten met een gezellige groep van 12 personen in de mand. Normaal gesproken heb ik best wel last van hoogtevrees, maar eenmaal in de lucht had ik daar vreemd genoeg helemaal geen last van. Het was zo ontzettend rustgevend en magisch. De zonsondergang maakte het plaatje helemaal compleet. Omdat we relatief laag bleven vliegen, konden we alles beneden ons supergoed zien. Onze route was prachtig: we zijn vanuit Stiphout, zo over Helmond en de Strabrechtse Heide, richting Someren gezweefd.
De crew was ontzettend vriendelijk, gaf heldere uitleg en straalde aan alle kanten uit dat ze precies wisten wat ze deden. De eigenaar was zelf onze piloot, wat zorgde voor een hele persoonlijke en ontspannen sfeer aan boord. De sfeer in de groep was dan ook top! Na de landing hebben we met z'n allen gezellig de ballon opgeruimd en de avond afgesloten met een heerlijk, welverdiend glaasje bubbels.

Twijfel je nog over een ballonvaart? Ik zou zeggen: absoluut doen! Sky Ballonvaarten is een enorme aanrader!

Réponse de Sky Ballonvaarten

Wat een geweldig verhaal, dankjewel voor het delen! Wat bijzonder dat een prijs van 14 jaar geleden uiteindelijk heeft geleid tot zo'n onvergetelijke ervaring. Fijn om te lezen dat alles, van de communicatie vooraf tot de vlucht en de gezellige afsluiting, zo goed is bevallen. Bedankt voor jullie mooie woorden en aanbeveling. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen voor een nieuw avontuur in de lucht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een geweldige eerste ballonvaart!

Het kundige personeel van Sky heeft ons een fantastische eerste ballonvaart ervaring gegeven. De piloot heeft d.m.v. het meten van de windrichting precies de route kunnen varen die we graag wilden. De piloot was duidelijk ervaren en goed opgeleid en ook nog eens een aardige en toegankelijke man. We zouden Sky zeker aanraden voor iedereen die nog eens een ballonvaart wil doen.

15 juin 2026

Réponse de Sky Ballonvaarten

Beste Kai, wat fijn om te horen dat jullie precies de juiste route hebben kunnen varen! Ik geef je complimenten door aan onze piloot.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn kado van de kinderen bleek een…

Mijn kado van de kinderen bleek een hoogtepunt....Met het hele gezin een ballonvaart met Sky Ballonvaarten. Een prachtige zomerse avond, een korte autotrip naar de afvaartplaats; de nodige instructies en helpende handjes, en daarna hingen wij saampjes. Weergaloos en een zalige rust; interessante omgeving kijkend naar moeder Aarde..Onze ballonvaarder hield alles scherp in de gaten, afgewisseld met de nodige leuke gesprekjes! De landing verderop was een makkie, daarna met zijn allen de handjes uit de mouwen. Een traditioneel moment, een glas champie en geridderd tot graaf of gravin Van Gilze met een teug Champagne op je bezwete hoofd midden in een weiland. Terug op de startlokatie een heerlijke avondstemming gebracht door de zeer toegewijde gastheer/ eigenaar/ pilot met leuke verhalen en wat drankjes tevens voegde zijn vrouw nog toe en het feestje was compleet. Vele contente en lachende gezichten. Resumé: Gastheer en mevrouw; grote dank voor deze fantastische happening en bijzondere avond. Wij hebben intens genoten, kan ik wel van de zeer ervaren toewijding als piloot en bovenal een fijne gastheer!! We'll meet again! Dank voor alles. De Sky is de limit....

Réponse de Sky Ballonvaarten

Wat een prachtige ervaring en wat mooi beschreven! Het klinkt als een onvergetelijke avond vol avontuur, gezelligheid en mooie herinneringen met het hele gezin. Fijn om te lezen dat alles tot in de puntjes verzorgd was en dat jullie zo hebben genoten. Dit zijn de momenten die je voor altijd bijblijven. Bedankt voor het delen van jullie mooie verhaal en hopelijk tot een volgende keer in de lucht!

Prachtig!

Prachtig!
Kost wat maar iedere cent meer dan waard!

Beste Roel, bedankt!

Werkelijk waar FANTASTISCH

Normaal ben ik niet van de reviews geven maar dit was zo'n bijzondere ervaring dat ik toch de moeite wil nemen. We hebben een fantastische avond beleefd. Voor de eerste keer een ballonvaart gedaan met het hele gezin(9 personen). Heel bijzonder om dit mee te mogen maken met Bram en zijn team. Je wordt hartelijk ontvangen en heel entertainment vol begeleid in de vaart. Voor mij een reden om het nogmaals te boeken bij Sky ballonvaarten.

Réponse de Sky Ballonvaarten

Beste Pepijn, bedankt voor deze schitterende review! Ik geef het meteen door aan Bram.

Bijzondere ervaring

Was een mega leuke avond, samen met Daan was het een bijzondere ervaring! Het was voor mijn verjaardag, wat het extra speciaal maakte. Er was een mooi uitzicht en was erg indrukwekkend om alles zo vanuit boven te zien! Is voor herhaling vatbaar en zeer aan te raden. :))

Réponse de Sky Ballonvaarten

Bedankt voor jullie geweldige review! Wat leuk om te horen dat jullie samen met Daan zo'n bijzondere avond hebben beleefd. Extra speciaal dat het een verjaardagscadeau was en dat de vaart die dag nóg meer betekenis kreeg. We zijn blij dat jullie hebben genoten van het prachtige uitzicht en de unieke ervaring vanuit de lucht. Bedankt voor de aanbeveling, en we hopen jullie in de toekomst graag nog eens te mogen verwelkomen voor een nieuwe onvergetelijke ballonvaart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele vriendelijke ervaren piloot die heeft gezorgd voor een onvergetelijke ervaring

Hele vriendelijke piloot. Fantastisch weer. De route was top. Geen last van mijn hoogtevrees. Enorm genoten. Een ervaring die niet snel wordt vergeten

Réponse de Sky Ballonvaarten

Wat een geweldige review, bedankt! Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van de ballonvaart, het prachtige weer en de mooie route. Extra bijzonder dat zelfs de hoogtevrees geen spelbreker was en jullie volop van de ervaring hebben kunnen genieten. We geven jullie complimenten graag door aan onze piloot. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen voor een nieuw avontuur in de lucht!

Het was fantastisch

Het was fantastisch
We zijn vertrokken vanaf de door ons aangewezen locatie
Wat een prachtige ervaring
Alle lof aan Bram en zijn crew
Zij hebben ons een onvergetelijke avond gegeven

7 juillet 2026

Réponse de Sky Ballonvaarten

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat geweldig om te lezen dat jullie zo hebben genoten en dat de ballonvaart zo'n bijzondere ervaring was. We geven jullie mooie woorden met veel plezier door aan Bram en de rest van de crew. Fijn dat we hebben mogen bijdragen aan een onvergetelijke avond. We hopen jullie in de toekomst graag weer aan boord te mogen verwelkomen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een mooie bijzondere en rustgevende ervaring!

Het was een mooie, bijzondere en rustgevende ervaring! We werden vriendelijk ontvangen met een drankje vooraf. Achteraf nog een drankje en gezellig napraten. Vriendelijke mensen!

3 juillet 2026

Réponse de Sky Ballonvaarten

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie de ballonvaart als een bijzondere en rustgevende ervaring hebben beleefd. We vinden het belangrijk dat de hele beleving klopt, van de ontvangst met een drankje tot het gezellige napraten na afloop. Geweldig dat jullie onze gastvrijheid zo hebben gewaardeerd. We hopen jullie in de toekomst graag nog eens te mogen verwelkomen voor een nieuwe mooie ballonvaart.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus