Skyddscentralen Avis 160

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Efter att ha fått hem ett överlevnadsarmband med en väldigt kort leveranstid så märkte jag att det var trasigt. Skrev först en negativ recension och fick därefter ett väldigt snabbt återkopplande av B... Voir plus

Andra gången på en månad som jag handlar på Skyddscentralen och även denna gång blir jag imponerad över den otroligt snabba leveranstiden. Beställde på onsdagen och på torsdagen levererades de!!! Sam... Voir plus

Väldigt snabb leverans,trots att det var i mellandagarna. Ett litet misstag begicks,kontaktade kundtjänsten och efter bara någon timme så var allt löst! Snabbt,smidigt och trevligt! Kommer rekommende... Voir plus

Fick mycket bra service vid beställningen och de var hjälpsamma när de svarade på mina frågor om deras produkt. De var mycket generösa efteråt pga de hade lite problem med leveransen! Kan varmt rekom... Voir plus

1. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
  2. Magasin de matériel de camping
  3. Ministère de la gestion des urgences
  4. Poste de secours
  5. Magasin de vêtements et d'articles de plein air

Hos Skyddscentralen hittar du ett brett sortiment av beprövade produkter för hemberedskap, hundliv, krissituationer och friluftsliv. Alltid med snabba leveranser. Varje produkt på Skyddscentralen är noga utvald och kvalitetssäkrade av experter. Vi vet att våra produkter verkligen håller när det gäller. Självklart är vi certifierad e-handel och är stolta över att vara en svensk aktör med eget lager och personal, vilket möjliggör snabba och smidiga leveranser. Förbered för det oväntade med oss – varmt välkommen till Skyddscentralen!

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

160 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Snabbt

Snabbt, smidigt och superbra produkter

9 mai 2025

Réponse de Skyddscentralen

Tack Lena för din recension!

Kul att även du tycker om våra snabba leverans men även våra produkter!

Varma hälsningar från oss på Skyddscentralen! :)

Snabb leverans och tydlig logistik

Snabb leverans och lätt att följa hur långt paketet hunnit.

5 mai 2025

Hej Marie,

Vad roligt att även du uppskattar spårningsfunktionen när vi levererar! :)

Varma hälsningar från oss på Skyddscentralen

Snabbt o rätt

Snabbt o rätt, bra förpackat.

5 mai 2025

Hej Krister,

Kul att du uppskattar våra snabba leverans tillsammans med produkterna samt förpackningen!

Tack för det!

Hälsningar Skyddscentralen :)

Hej Sture,

Vad roligt att det goda ryktet om oss sprids i ert grannskap – det uppskattar vi verkligen!

Många hälsningar från oss på Skyddscentralen

Bra produkter

Mycket bra produkter med mycket god kvalitet.

Hej Fernando,

Stort tack för din fina recension, det betyder mycket för oss!

Många fina hälsningar,
Skyddscentralen

Snabb leverans, helt ok armband

Snabb leverans, helt ok armband, kompassen är kanske i minsta laget.

25 avril 2025

Hej Nedim,

Tack för din recension och feedbacken för armbandet, det uppskattas mycket!

Varma hälsningar från Skyddscentralen!

Trygghet!

Trygghet!

Snabb leverans, inget "krångel"

Hej Evy,

Tack för din fina recension, varmt välkommen åter!

Hälsningar från oss på Skyddscentralen!

Det var en snabb leverans

Det var en snabb leverans. Köpte väskor till både hund och människa för att ha i bilen. I båda väskorna fanns det gott om material som kan behövas vid olycka, väldigt nöjd med väskorna

Réponse de Skyddscentralen

Vilken otroligt fin recension, tusen tack! Vi har verkligen lagt mycket tid på att hitta rätt produkter att ha i våra förbandslådor för våra två & fyrbenta vänner!

Hälsningar Skyddscentralen!

Bra, lätt och tillräckligt

Bra hemsida, lite produkter dock men tillräckligt för mitt behov.
Nöjd helt enkelt.

14 avril 2025

Réponse de Skyddscentralen

Tack för din feedback & fina recension, det vore väldigt roligt att höra vad du önskar för typer av produkter? Maila gärna in till oss på Info@skyddscentralen.se

Stort tack från gänget på Skyddscentralen!

Helt ok

Helt ok, är ingen prepper men praktiska hjälpmedel att ha i fält, även hemma, inte minst i nödsituationer.

7 avril 2025

Réponse de Skyddscentralen

Tack för dina ord och superbra att du gör dig redo för eventuella situationer, precis som man ska göra!

Många hälsningar,
Skyddscentralen

En mycket bra förbandslåda för hund o…

En mycket bra förbandslåda för hund o katt. Minus: Ni och Hundstallet kunde ha gjort ett litet häfte med goda råd för användning av innehållet på lite mera komplicerade skador.

14 avril 2025

Réponse de Skyddscentralen

Hej Åke och tack för din fina recension samt ett bra tipps som vi ska ta med oss!

Allt gott,

Enkelt att beställa.
Mycket vänlig kundtjänst.

10 avril 2025

Réponse de Skyddscentralen

Vilken otroligt fin recension, vi blir så glada när vi hör att våra fantastiska medarbetare håller god service! Precis det vi strävar efter!

Varma hälsningar från gänget på Skyddscentralen,

Bra service och snabb leverans.

Bra service och snabb leverans.

1 avril 2025

Hej Leila,

Tack för din fina recension, vi strävar alltid efter bra service och extremt snabba leveranser!

Hälsningar,
Skyddscentralen

Inköp och leverans var smidigt

Inköp och leverans var smidigt. Nöjd med varorna.

27 mars 2025

Hej Maria,

Tack snälla för din fina recension, det gör oss väldigt glada!

Allt för hunden.

Så bra att ha allt till hands när/om det händer en olycka med min älskade hund. Känns tryggt.

31 mars 2025

Hej Margaret,

Vi blir otroligt glada över att du valt vårt Första Hjälpen för hund och känner dig trygg med det!

Tack för din fina recension,
//Skyddscentralen

Bra produkt.

Bra produkt.

31 mars 2025

Hej Birgitta,

Kul att du tycker om produkten samt att du uppskattar våra snabba leveranser!

Hälsningar från oss på Skyddscentralen!

Välfylld första hjälpen väska

Välfylld första hjälpen väska.
Snabb leverans.

28 mars 2025

Hej Maria,

Tack för din fina recension, kul att vårt arbete är uppskattat!

// Gänget från Skyddscentralen.

Snabb leverans!

Snabb leverans! Har inte hunnit prova den ännu.

27 mars 2025

Réponse de Skyddscentralen

Hej Britt-Marie, vad roligt att även du är nöjd med vår leveranstid!

// Gänget på skyddscentralen

En savoir plus sur les différents types d'avis.