Nettisivuilla pystyi rakentamaan juuri haluamansalaisen kyltin, mikä oli loistavaa. Tilausvahvistus kilahti normaalisti sähköpostiin. Kaiken kaikkiaan tilaamishetkestä saapumiseen kesti 10 pv. Tuote v... Voir plus

Hjälpsam och snabb återkoppling från supporten, trots flertalet frågor och obeslutsamhet från min sida. Kom med förslag utifrån önskemål och var mycket lösningsorienterade. Kändes proffsigt. Leveranst... Voir plus

Betalt och väntat i två veckor. Ingen leverans och ingen återkoppling från kundtjänst på mail eller telefon om vad som händer med min order. Undermåligt. Antar att det blir ett ARN-ärende för att få t... Voir plus

1. Magasin d'impressions et de signalisation
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Imprimeur numérique
  4. Service d'impression numérique
  5. Graphiste
  6. Magasin d'enseignes

Skyltdax.se hjälper företag och privatpersoner att på ett enkelt sätt designa sin egna skyltar på nätet. Vi har produkter för de flesta ändamål, ytterdörren, brevlådan, elskåpet, gravstenar mm. Skyltdax.se startade som verksamhet 2004, medan butiken på nätet öppnade 2005, under åren har vi levererat mer än 10 000 skyltar till våra kunder.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

461 avis

A répondu à 17 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Proffsigt och snyggt

Det tog lite tid för leverans, men jag fick bra information och blev kompenserad utan att jag begärt något. Proffsigt! För övrigt väldigt fin kvalitet på skyltarna.

26 décembre 2025

Betalt min order men inte fått på 3-4…

Betalt min order men inte fått på 3-4 veckor

Skrivit till kundtjänst tog 3 v och få svar

Ringt flera tillfällen under öppettiderna men inget svar där heller

Fortsatt inte mottagit min order

20 décembre 2025

Varning för detta företag

Varning för detta företag. De har erkänt att de har gjort fel men ersätter inte och nu svarar de inte. Använd några andra som utför samma tjänster.

10 janvier 2026

Todella surkeaa asiakaspalvelua

Todella surkeaa asiakaspalvelua. Tilasin ovikyltin lähes neljä viikkoa sitten. Yli viikko sitten sain tiedon, että paketti olisi matkalla, mutta Postnordin järjestelmä ilmoittaa edelleen odottavansa pakettia valmistajalta.

Laitoin kyselyn asiakaspalveluun viime viikolla, ei mitään vastausta. Laitoin uudelleen kyselyn tänä aamuna, ei edelleenkään mitään vastausta.

Teen parhaillaan juttua yli 700 000 lukijalle yrityksistä, joille asiakas on täysin nollan arvoinen. Tämä yritys pääsee mukaan juttuun esimerkkinä.

7 novembre 2025

Oseriöst förtag. Undvik

Beställde en skylt för ca en månad sedan men har fortfarande inte fått någon.

Vid första kontakten påstod de att skylten i fråga varit slut på lager men att de fått in den på nytt och att den håller på att graveras.

Ett par veckor senare kontaktade jag dem igen och fick till svar att skylten hade skickats ungefär en vecka innan jag kontaktade dem första gången och att de antagit att leveransen gått bra. (Det ska tilläggas att jag aldrig fått någon bekräftelse om att varan ska ha skickats från varken skyltax eller Postnord)

Efter att jag påpekade det märkliga i deras respons har jag inte fått någon förklaring. Jag har heller inte fått någon skylt eller notifikation om spårbar leverans.

Efter att ha läst andra recensioner framgår det att jag är långt ifrån ensam.

Bespara er tid och irritation och undvik det här oseriösa företaget.

26 novembre 2025

Scam??

Ikke muligt at få kontakt med kundeservice - telefon nummer virker ikke, mail er nedlagt, svarer ikke på nogen henvendelser.

Scam?

De har endda trukket pengene.

Ordrernummer: #1856

16 novembre 2025

Ej levererad beställning

Den 19 oktober beställde jag en skylt. Den har inte kommit fram men det kan inte Skyltdax klandras för. Jag fick ett fint mail med förklaring att de skickat skylten 26 oktober. Eftersom den inte kommit fram gör dom en ny skylt och skickar så den är spårbar. Mycket bra bemötande. Tack. Ser nu fram emot att se hur skylten blev

19 octobre 2025
Logo de Skyltdax.se

Réponse : Skyltdax.se

Hej Catarina, Låter jättetråkigt att du inte mottagit din beställning. Den är skickades för över en vecka sedan. Vänligen se mailet vi precis skickade till dig. MvH, Gustav Skyltdax

Jag har fortfarande inte fått min beställning.

Jag lade en beställning: id: 1a5bd903-08d6-2a3b-9fa7-f8d1fcc1bef1, den 25 september.
Jag fick bara detta Brevlådeskylt silverfärgad plast. Skriv egen text från min beställning.
Men jag har inte mottagit min huvudvara - Markpostlåda i svart färg med lås – Svart på 1795,00 kr. Dessutom har jag inte fått någon förklaring från er till varför min beställning fortfarande inte har kommit fram.
Jag hoppas verkligen få min beställning snart, eller åtminstone en förklaring om när den kommer fram.
MVH Tatjana

25 septembre 2025

kundservice löste problemet

Ringde dagen efter min beställning om min text gick att ändra.
Fick ok från Gustav och skickade ett mail med mina önskar.
Gustav svarade på mitt mail och bifogade en bild på den nya texten jag önskade som jag skulle godkänna.
Skickade svar att det var bra. Sen hörde jag ingenting. Skrev ett par e-mails till, men aldrig fått något svar.
Sen fick jag plötsligt mina skyltar med posten, ej ändrad.
Ringde direkt men fick telefonsvaren som sa att de ville återkomma, men har inte hörd något.

20/10. Gustav återkom till mig i dag och det hade varit någon missförstånd i verksamheten som nu är löst, därför ändrar jag min bedömning, tack för att du återkom

2 octobre 2025