Oslagbar kundservice och köpupplevelse. Efter att ha legat lågt med trummandet så dök mitt gamla drömkit upp hos Slagverket, begagnat. Bor en bra bit från Stockholm men en suverän kontakt med Magnu... Voir plus
Slagverket är den i särklass bästa musikaffären jag handlat hos. Som amatörmusiker möts man sällan av engagerade medarbetare i musikaffärer. Slagverket är det lysande undantaget. Kunniga och servic... Voir plus
Köpte ett par hörlurar, via slagverkets nätbutik. De kom i utlovad tid, klangen var perfekt, men batteriet laddade inte. Tog med hörlurarna till butiken, blev mottagen direkt av en vänlig anställd som... Voir plus
- Magasin d'instruments de musique
- Atelier de réparation d'instruments de musique
- Magasin d'instruments de musique d'occasion
Slagverket har sålt trummor och andra instrument sen 1991. Vi är ledande i norden på trummor, digitaltrummor och slagverk!
Södermannagatan 10, 11623, Stockholm, Suède
- 0855693060
- info@slagverket.com
- slagverket.com
Fantastisk service varje gång
Excellent experience with Slagverket and Mattias
I recently purchased a snare drum from Slagverket and I couldn’t be more satisfied. A special thanks goes to Mattias, who assisted me with extreme professionalism, kindness, and availability at every stage. The instrument arrived in fantastic condition, exactly as described. It’s clear how much passion and care they put into their work. A super reliable shop, I highly recommend them to all drummers!
Jättebra service och snabb leverans!
Bra snubbar och bra hak
Bästa servicen som vanligt
Bästa servicen som vanligt. Här lägger man tid på kunden på ett genuint sätt. Utbudet är det inget fel på heller. Handla här!
Kunnig bra personal!
Oslagbar kundservice och köpupplevelse.
Oslagbar kundservice och köpupplevelse.
Efter att ha legat lågt med trummandet så dök mitt gamla drömkit upp hos Slagverket, begagnat. Bor en bra bit från Stockholm men en suverän kontakt med Magnus och Mattias så blev det affär. De packade dessutom ihop hela kitet i kartonger och paketerade förstklassigt. På två dagar hade jag kitet uppe hos mig i Dalarna.
Kan inte göra annat än att rekommendera Slagverket! Otroligt glad över att kitet dök upp hos just er!
Grymt bra butik!
Fick jättebra hjälp, och hittade det jag kom för att köpa till bra pris! Kan Verkligen rekommendera Slagverket!
Snabb leverans med en extra treat
Snabb leverans, oväntad treat(liten godispåse) i lådan och ett trevligt bemötande.
Enormt urval av nytt och begagnat i en…
Enormt urval av nytt och begagnat i en riktig butik med ytterst kompetent och vänlig personal.
Kompetens med hög känsla för service
Kunniga, snabba och smidiga att hantera frågor och beställningar, har alltid upplevt Slagverket så. Aldrig varit några problem.
Snabb och effektiv service.
Bra kontakt ock snabb leverans