Har lagt en beställning på Slangbellor.com och varorna postades från England - vilket i sin tur innebar att jag krävdes på moms och avgifter av PostNord innan leverans. Momsen har jag redan betalat i... Voir plus
Beställde en hightec lazer en riktig värsting på Slangbellor.com i början av augusti 2024 kosta 3000sek. Fel slangbella kom i i början på november! Kontaktade kundeservice och då började problemen ko... Voir plus
Hej kan ni ta in lite mer sk pilbåge slangbellor? Tack för sista leveransen gick smidigt.
Det är en scam! Efter många månader fick jag ett paket. Men det innehöll helt fel saker. Inget stämde. Hörde av mig och ville returnera de felaktiga varorna och de lovade att skicka det jag beställ... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Slangbellor, Ammunition och tillbehör till alla sorters Slangbellor. Vill du köpa en bra & billig Slangbella har du kommit till rätt ställe.
Beställde en slangbella för 4 månader…
Beställde en slangbella för 4 månader sen och fick fel
sort. Har fortfarande inte fått någon rättelse trots upprepande mail med begäran om detta.
Detta företag och personen/personerna bakom är inte att lita på.
Oerhört oseriös säljare
Oerhört oseriös säljare. Gummit kom flera veckor sent, dessutom fel sort. Sedan flera månaders mailande fram och tillbaka. Efter nästan 6 mån kom åter ett paket, men i det ytterligare felaktigt gummi. Detta förnekas även av säljaren.
Undvik denna skojaren.
Värdelös kundkontakt och försenad leverans
Den utlovade, redan långa, leveranstiden på 10 arbetsdagar hålls inte. Inga meddelanden eller förklaringar om försening. Det är hela tiden jag som får lov att kontakta dem och fråga om min beställning. När man gör det får man oengagerad support med minimalt med information.
Jag fick min vara efter mer än tre veckor och då endast efter att hotat dem med att starta en dispute via Paypal om de inte talade om för mig vart min vara var och när den skulle komma fram till mig.
Jag har aldrig någonsin varit med om liknande när jag handlar online. Det här företaget är i en klass för sig själva. Kommer aldrig beställa igen och rekommenderar verkligen inte dem till någon!
En savoir plus sur les différents types d'avis.