1. Magasin de cartes de collection

SleeveUp er et dansk brand, der sælger tilbehør til trading card games (TCG) som Pokémon, Magic: The Gathering og One Piece. Vi tilbyder et udvalg af binders, sleeves, magnetic card holders (card displays), perfect fit inner sleeves og display stands, alt sammen i høj kvalitet og til fair priser. SleeveUp er startet af en dansk familie, der selv er passionerede Pokémon- og TCG-samlere. Idéen opstod ud af en simpel frustration: som samlere måtte man enten betale dyrt for de store internationale mærkevarer eller vente flere uger på billige produkter af svingende kvalitet fra udlandet. Vi ville tilbyde et bedre alternativ! Kvalitetsprodukter til rimelige priser, sendt hurtigt fra Danmark. Alle vores produkter bliver testet med vores egen samling, før de kommer på hylderne. Vi mener nemlig, at hvis et produkt ikke er godt nok til vores egne kort, er det heller ikke godt nok til vores kunders. Vi sender alle ordrer fra Danmark med 2-3 dages levering, og vi tilbyder fri fragt på ordrer over 399 kr. Som en lille familiedrevet virksomhed lægger vi stor vægt på personlig service, og vi svarer altid gerne på spørgsmål og feedback. Handler du hos SleeveUp, støtter du et dansk familiebrand, drevet af mennesker, der brænder for den samme hobby som dig. Velkommen - vi ses blandt samlerne.

3,7

Moyen

3,7

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Verdensklasse service

Jeg har lige handlet 3 Card Stands hos SleeveUp, men jeg havde angivet en forkert adresse, så jeg måtte henvende mig til firmaet for at få adressen ændret. Det lykkedes MEGET nemt og smertefrit.
SÅ 5 stjerner herfra!
Tak for handlen og for den fede vare! Klar anbefaling.😎☀️

25 juillet 2026