Door Slimster hebben we een aantal goede offertes ontvangen van goede terzakekundige bedrijven. Deze bedrijven hebben ons heel goed geïnformeerd en a.d.h.daarvan hebben we een bedrijf opdracht gegeven... Voir plus
Lisez les avis des autres
Door Slimster ben ik in contact gekomen met de beste leveranciers, welke mij een prachtigedeal hebben opgeleverd. Over enkele maanden worden mijn kozijnen geleverd en geplaatst. Door Slimster heb ik o... Voir plus
Zeer goed en keurig werk doordat de doeken weer door degeleidrs moesten komen is dat keurig en netjes gemaakt bij hebo kozijnen en voor een redelijke prijs en niet gekeken op een uur meer geen gezeur... Voir plus
Let op: dit is een bedrijf dat geld verdient met het doorverkopen van jouw gegevens! Ik heb een offerte aangevraagd voor een warmtepomp, bij een lokaal bedrijf. Althans, dat DACHT ik. Blijkbaar w... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 14 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Rolluiken goed gemaakt
Rolluiken goed gemaakt, alles werkt weer. Komt volgende week terug om nog iets te repareren. Beste offerte 😉sunline-project. Bedankt alvast, Carlo😁
Extreem veel spam mail door Slimster site.
Sinds ik mijn email heb ingevuld bij Slimster krijg ik extreem veel spam mail. Ik weet 100% zeker dat dit via hun site is gebeurd.

Réponse de Slimster
Let op dit bedrijf doet aan misleiding.
Let op dit bedrijf doet aan misleiding.
Netjes via de site een premie aangevraagd, prijs was laagste, echter op de polis papieren is het bedrag ruim 15,- per maand hoger!
Enige wat ze willen doen is onder coulance verzekering opzeggen en dan moet je zelf weer zoeken naar de goedkoopste.
Ik kan het bewijzen met een screenshot die ik had gemaakt van de premie
Ik wordt sinds dagen gestalkt met…
Ik wordt sinds dagen gestalkt met belletjes, smsjes, appjes. Gisteren had ik 18 oproepen gemist van diverse bouwbedrijven. Ik heb er erg spijt van dat ik mij heb aangemeld bij deze firma Slimster. Ondanks verzoeken tot afmelding blijft het maar aanhouden. Wees aub op uw hoede.
Slimster nogmaals mijn verzoek mij uit te schrijven uit uw dossier en mij af te melden per direct.
Met vriendelijke groet
Ik vroeg om niet gebeld te worden
Ik vroeg om niet gebeld te worden. En prompt ontvang ik het ene telefoontje na het andere. Dan verzoek je Slimster om dit te stoppen. Maar het gaat gewoon door. Er bellen ook andere bedrijven dan welke door Slimster worden opgegeven.
Info website klopt niet
slimster….een pallet kachel is niet duurzaam!
Check de website van Milieu Centraal
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.