Heel snel en goed geholpen!! We konden snel weer naar binnen en gelijk een nieuw slot geplaatst! Vakkundig en ook nog eens in voor een gezellig praatje!

1. Serrurier
  2. Service de serrurerie d'urgence

Slotenmaker Goud is een slotenmaker die volledig gaat voor de tevredenheid van zijn kanten. Bent u buiten gesloten, is uw sleutel kwijt, draait uw slot door, is bij u ingebroken of is uw sleutel afgebroken? Wij zijn een gespecialiseerd slotenmaker bedrijf, werkzaam in de regio Zuid-Holland en bieden 24/7 service voor het openen van deuren vanaf € 79,- excl. btw. Slotenmaker aan huis 24/7 beschikbaar. Slotenmaker Rotterdam en omstreken. Snel en betrouwbaar.

4,8

Heel snel en goed geholpen!

21 avril 2026

Ik ben supertevreden over de service…

Ik ben supertevreden over de service van Slotenmaker Goud. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. Wat vooral opviel was hoe snel ze ter plaatse waren echt top, zeker in een stressvolle situatie.
De monteur werkte professioneel en netjes, en het probleem was binnen korte tijd opgelost. Je merkt dat ze weten wat ze doen en kwaliteit leveren. Daarnaast voelde alles betrouwbaar en eerlijk aan, zonder gedoe.
Kortom: heel snel, heel goed en zeker aan te raden. Mocht ik ooit weer een slotenmaker nodig hebben, dan bel ik hen zonder twijfel opnieuw.

13 décembre 2025

Zeer snel opgelost!

Mijn voordeur sleutel moest worden vervangen en ik heb hiervoor Slotenmaker Goud Rotterdam ingeschakeld. De monteur was vriendelijk, kwam snel ter plaatse en heeft het slot vakkundig en netjes vervangen. Alles werd duidelijk uitgelegd en de prijs was zoals vooraf afgesproken. Ik voelde mij veilig en goed geholpen. Zeker een aanrader voor wie een betrouwbare slotenmaker zoekt!

27 septembre 2025

Aanrader!

Hele toffe vriendelijke man. Ben snel geholpen en voor een mooie prijs een aantal sloten laten vervangen.

13 mai 2025

Goed geholpen

Snel en vakkundig geholpen. Binnen aantal minuten was hij bij aan het deur, en hij denkt met je mee.

1 novembre 2024

Goede service

Goede service

Snel vakkundig en zeer vriendelijk geholpen,
Veel sneller dan verwacht en afspraak nagekomen, zeer goed geholpen

5 mai 2025

Top slotenmaker!

Top slotenmaker!
Gebeld en binnen 20 minuten stond hij al voor de deur. Super goede service en hartstikke vriendelijk. Zeker een aanrader!

24 avril 2025

Professioneel en vakkundig

Professioneel en vakkundig. De beste man was erg vriendelijk en goed in de omgang. Hij was zeer snel ter plaatse en hield zich aan die we telefonisch hebben gemaakt. Een aanrader dus!

24 avril 2025
Logo de Slotenmakergoud

Réponse : Slotenmakergoud

Hartelijk dank voor uw mooie review wordt enorm gewaardeerd 🙏