Slow Bodywork

1. Masseur
  2. Spa de jour
  3. Massages érotiques

Écrit par l'entreprise

Slow Bodywork: Nurturing Your Path to Healing and Empowerment At Slow Bodywork, we are passionate about providing a transformative and nurturing experience that goes beyond traditional massage therapy. Founded by Thomas Dehn, a seasoned tantramasseur and De-Armouring practitioner, this company is dedicated to guiding individuals on a profound journey of healing and self-discovery. Slow Bodywork believes in the power of touch and the profound impact it can have on one's physical, emotional, and spiritual well-being. With years of expertise in tantramassage, de-armouring, and physiological massage, Thomas combines various modalities to create personalized sessions that address individual needs and empower clients to embrace their authentic selves. The sacred healing spaces are built upon strong ethical principles, emphasizing consent, privacy, non-judgment, and inclusivity. We provide a safe and loving environment where clients can explore and release emotional blockages, restore balance, and experience heightened energy flow. But it's not just about the bodywork; it's about creating lasting connections and fostering a sense of trust and understanding. There is pride in the positive transformations clients experience, and their testimonials speak volumes about the impact of our work. At Slow Bodywork, you are invited to embark on a journey of self-discovery, relaxation, and empowerment. Whether you seek to release emotional tension, enhance intimacy, or simply indulge in a rejuvenating massage, Slow Bodywork is here to support and guide you toward a profound sense of well-being and fulfillment. Trust us to nurture your body, mind, and soul on this sacred path of healing.

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fagligt dygtig og etisk velfunderet

Har deltaget i mange af Thomas' arrangementer efterhånden og kan varmt anbefale ham som facilitator. Thomas er fagligt dygtig og etisk velfunderet. Han er ikke bange for at dele om sig selv. Han gør det på en relevant og ikke-selvoptaget måde. Jeg vil også fremover deltage i Thomas' workshops.

12 mars 2024

Overgiver mig trygt

Overgiver mig trygt.
Thomas har en fantastisk blidhed & mildhed over sig.
Under behandlingen har han en sans for min krop for, præcis hvor hårdt trykket skal være, så jeg bliver fuldstændig afslappet og giver mig helt & aldeles hen til modtagelighed &samarbejde mellem hans eminente magiske hænder og min krop.

28 décembre 2022

Dygtig og tryg tantra massør

Jeg var til Tantra Massage hos Thomas hos Slow Bodywork og det var en rigtig god oplevelse. Vi startede med et møde inden massagen hvor vi afdækkede mine grænser hvilket gjorde at jeg følte mig helt tryg fra starten. Igennem hele massagen var Thomas rigtig god til at læse min krop og rumme og give plads til det der kom op. Thomas er meget dygtig og jeg følte mig i rigtig gode hænder på alle tidspunkter.
Jeg kan klart anbefale Tantra massage hos Slow Bodywork
Kvinde 46 år

22 novembre 2022

Tak :)

Thomas’ Tantra massage will change your life!

Thomas er en helt fantastisk Tantra behandler. Hans behandling er effektiv og blid, han har en høj finfølelse og empati, man føler sig sikker og set.
Jeg har rykket mig meget igennem hans behandling, har fået mere ro på og mærker mig selv meget bedre. Og så kan jeg nu få interne orgasmer. Hvorfor gik jeg ikke i behandling for ti år siden?

22 mars 2022

Fantastisk selvudviklingsforløb

Jeg kan varmt anbefale Slow Bodywork, hvor Thomas er en fantastisk dygtig, varm og empatisk behandler.

Jeg kendte ikke til De-Armouring før Thomas introducerede mig til det, men er nu igang med et længere forløb (det vil være forskelligt, hvor meget man har behov for, men spørg Thomas). For mig igangsatte det en masse selvudviklingsarbejde ift. at arbejde med grænser, lære min krop at kende, sætte ord på behov, turde være sårbar, hele gamle sår, arbejde med afvisning, komme ud af min komfortzone mm. For mig har det været en udfordring at være tålmodig, at jeg bare ville være helt ok med det samme, men heldigvis har Thomas hele vejen igennem mødt mig lige, der hvor jeg nu er den dag vi ses. Thomas er empatisk, god til at skabe tillid og tryghed. Det er også tough-love og Thomas er ærlig, hvis man forsøger at lyve for sig selv og han udfordrer gerne en, men det sker på en respektfuld måde, så det ikke føles grænseoverskridende, men man får det kærlige spark bagi, som får en videre. Derudover er Thomas god til at tilpasse øvelser og give gode og brugbare lektier for, så det passer til den enkeltes behov. Man skal selv være klar til at gøre arbejde, men Thomas støtter en hele vejen på sin meget nærværende og empatiske måde.

22 février 2022

Tusind tak Mette :)

Skilled, safe and professional masseur

Thomas is a caring body worker who knows how to listen, hold space and how to adapt to one’s needs.
His touch is both masculine and sweet and he provides with a truly safe zone in which all feelings arising feel right.
Can warmly recommend both for tantra and relaxing massages 💛

Thank you :)

Jeg var i et forløb med 5…

Jeg var i et forløb med 5 kropsbehandlinger af 2 timer. Det var et meget spændende forløb og har anbefalet det til flere af mine veninder at få en lignende kropsbehandling.Thomas er super empatisk og dygtig. Og han er der til at gå med det, der dukker op som en del af forløbet. Og min erfaring er at der kommer alt muligt op til overfladen, når man er i et sådan kropsforløb. Kan varmt anbefales.

Mange tak :)

Exceptionel oplevelse

Jeg har været til en helt exceptionel kropsbehandling hos Thomas og må det kraftigste anbefale ham som massør & kropsbehandler.

Thomas er nærværende, empatisk og formår at holde rum for alt det, det havde brug for at komme ud under behandlingen.
Han er tillidsvækkende, rolig og aldeles kompetent.

Jeg kan godt lide, at han har en bred palette, så han trækker præcis det ind, der gavner mig mest som klient. Sikke en oplevelse! 🌹

Tusind tak Lisa :)

Personligt udviklende og berigende forløb

Jeg fik en tantra massage første gang hos Thomas, hvor jeg blev mødt med varme, tryghed og nærvær.
Det er den største gave, jeg som kvinde har givet mig selv. Wauw. Ren selvkærlighed, afslapning og total nydelse for både krop og sjæl. På en naturlig måde fik Thomas formået at åbne op for mit indre og vækket mit sande jeg. Vi begyndte at arbejde med grænser, behov, skam m.m, hvilket har givet mig større selvindsigt og bedre selvværd. Føler jeg er blevet stærkere og mere frigjort som person. Samtidig er jeg kommet i meget bedre kontakt med min krop og får nu helt ubeskrivelige orgasmer og nydelse ved berøring. Takket være Thomas. Den største anbefaling herfra!

Tusind tak :)

professionel tantramassage

En super fin og professionel massage og behandling man får hos Slow bodywork. Det er trygt og respektfuldt og meget lærerigt. Det er nok noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv, at gå i et forøb der. Er man nysgerrig på tantra, er det et godt og trygt sted. De varmeste anbefalinger fra mig

12 février 2022

Tusind tak Mie :)