Lisez les avis des autres
Ik had een 4,5 willen geven, want ik ben heel blij met de keuken, maar ik moest kiezen tussen 4 en 5. Het enige waardoor het geen 5-sterren review is, is dat de prullenbak verkeerd geleverd was. Verde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij Smaak Keukens in soest werd ik hartelijk ontvangen en zeer goed geholpen. Er werd met mij meegedacht en ruim de tijd genomen om naar mij te luisteren, zodat de keuken echt wordt, zoals ik had geho... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ben je op zoek naar een passende keuken die helemaal jouw smaak is? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Het kiezen van een nieuwe keuken is een leuke, maar ook zeker uitdagende taak. Met zoveel stijlen, kleuren en materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. In onze SMAAK studio staan meerdere complete keukens opgesteld voor inspiratie. Daarnaast laten we je graag alle materialen zien, voelen en jouw keuken volledig naar jouw eigen unieke smaak samenstellen. SMAAK keukens, voor elke smaak een passende keuken!
Coordonnées de contact
Birkstraat 101, 3768 HD, Soest, Pays-Bas
- 0352005045
- info@smaakkeukens.nl
- smaakkeukens.nl
Demande des avis aux clients
Wij zijn uitstekend geholpen door Tijn
Wij zijn uitstekend geholpen door Tijn. Hij heeft veel kennis van zijn producten en gaf mij deskundig advies. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Tijdens het hele proces werd er duidelijk en prettig contact met mij gehouden, waardoor ik altijd wist waar ik aan toe was. De keuken is bovendien van prachtige kwaliteit. Zeker een aanrader!
Alle ruimte om ontspannen de juiste keuzes te maken
Via onze aannemer, Hertzinger, werden we getipt over Smaak Keukens. We maakten een afspraak met Tom en Bart en werden ontvangen in een ontspannen en huiselijke sfeer. De ruimte die we kregen om na te denken, opties af te wegen, vragen te stellen en keuzes te heroverwegen, was voor ons ontzettend prettig.
In de drie weken tussen de afspraken zijn we meerdere keren langs geweest voor stalen en inspiratie. Dat ging altijd heel ontspannen (met een kop koffie en een warme koek :) en zonder enige verplichting. Zo hebben we de keuken helemaal kunnen vormgeven zoals wij die voor ogen hadden en uiteindelijk gekocht voor een prijs waar we een goed gevoel bij hebben.
Zo kan het dus ook: zonder druk, in goed overleg en ontspannen, met alle ruimte om de juiste keuzes te maken. Smaak Keukens is ons heel goed bevallen. Half november het eindresultaat.
Bij Smaak Keukens in soest ben ik fantastisch geholpen.
Bij Smaak Keukens in soest werd ik hartelijk ontvangen en zeer goed geholpen. Er werd met mij meegedacht en ruim de tijd genomen om naar mij te luisteren, zodat de keuken echt wordt, zoals ik had gehoopt.
Onze ervaring met Smaak keukens is dat…
Onze ervaring met Smaak keukens is dat je persoonlijke aandacht krijgt, ze advies op maat geven en met verrassende opties/oplossingen komen voor het ontwerpen van jouw keuken. We bevelen iedereen in onze omgeving Smaak Keukens aan!

We zijn heel tevreden
We zijn heel tevreden, we werden goed geholpen. Smaak heeft goede ideeën en oplossingen.

Réponse de SMAAK keukens
wij zijn netjes geholpen.Goed advies
wij zijn netjes geholpen.Goed advies, betrouwbaar kwam het over.
al eerder met een eerdere levering erg tevreden.
Top service
Overzichterlijke showroom, vriendelijk personeel en klantgerichte oplossingen.
Zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Fauve heeft alles tot in de puntjes uitgewerkt en Bart werd helemaal enthousiast bij onze keuzes.
Een afspraak duurt best lang en daarom kregen we een heerlijke lunch en koffie tijdens ons gesprek, het voelde erg huiselijk en gezellig in de showroom ook het personeel onderling. Het voelde zo goed dat we ook onze wasruimte hebben laten ontwerpen en onze kledingkasten. Communicatie liep soepel ook bij aanpassingen. Smaak keukens is echt een aanrader als het op smaak en service aankomt. Kan niet wachten op het eindresultaat.

Réponse de SMAAK keukens
Een prachtig lokaal bedrijf met aardig…
Een prachtig lokaal bedrijf met aardig personeel. Ze nemen de tijd voor je, kijken goed met je mee wat je wensen zijn en kunnen alles mooi op maat maken. Je gaat er met een goed en tevreden gevoel weg en kijkt al snel uit naar je nieuwe keuken!

Réponse de SMAAK keukens
Aanrader als je opzoek bent naar service en kwaliteit!
Wij waren opzoek naar een bedrijf met persoonlijke aandacht. Een keuken is toch een investering en we wilden graag de aandacht die dat verdient. Bij SMAAK zijn we fantastisch geholpen, ze namen de tijd. Geen gepush en gaven ons de aandacht, hulp en advies die we nodig hadden. Als je binnenkomt merk je al dat het geen "fabriek" is, maar een fijne gemoedelijke plek waar je rustig je keuken uit kunt zoeken.
Professioneel met n glimlach
Supergoede service, expertise, secuur, meedenken met de klant, geduldig en oprecht en met een grote glimlach

Réponse de SMAAK keukens
We werden vriendelijk en deskundig geholpen
We werden vriendelijk, zonder opdringen geholpen. Kwamen de eerste keer blanco binnen en bij het naar huis gaan hadden we allerlei leuke ideeën voor een nieuwe keuken.
De tweede ronde was de tekening klaar en eigenlijk was dat al de tekening voor de koop. Ze nemen alle tijd voor je.

Zeer tevreden!
Vanaf het moment dat we binnen kwamen lopen om een afspraak te maken tot op het moment dat de keuken geplaatst is. Zijn we keurig geholpen! Ze denken in alles goed mee en voeren het goed uit! De keuken is heel mooi geworden en we zijn er echt heel erg blij mee. We kunnen het iedereen aanraden om hier een keuken te kopen!

Réponse de SMAAK keukens
Heel fijne deskundige, persoonlijke service
Inspirerende begeleiding en creatief
Inspirerende begeleiding en creatieve ideeën.
Voor onze keukenrenovatie kregen wij bij Smaak hele gave en creatieve ideeën voorgeschoteld en er wordt serieus meegedacht in fraaie oplossingen.
Wij zijn nog over diverse details aan het nadenken maar hebben de kasten ivm levertijd alvast besteld en de keuken is gisteren voor de zekerheid ingemeten.
Top service die SMAAKT naar meer!
Goed omdat ze hun ervaringen met ons deelden
Goed omdat ze de tijd hebben genomen; goed omdat ze vanuit hun ervaring hebben meegedacht en goed omdat ze ook een concurrerende prijs hanteren.

Fijne zaak
Fijne zaak, kundige vriendelijke geduldige mensen! Tijd en aandacht voor de klant, goede adviezen en meedenkend, heel fijn!
Kan niet wachten tot onze mooie keuken word geplaatst 😃
Super blij met m’n nieuwe Smaak keuken
Super blij met m’n nieuwe Smaak keuken. Goed advies in een ontspannen sfeer en ook de aangedragen ideeën tijdens de intake waren heel erg bruikbaar.
De monteurs waren zeer kundig en die gaven net even het extra tintje op de Smaak beleving.

Een aanrader
Vanaf het 1e bezoek in de winkel t/m de aflevering van de keuken zijn we heel blij met "SMAAK".
Iedereen is heel prettig in het contact en deskundig.
Tijn heeft met ons meegedacht en kwam met goeie ideeën en oplossingen.
Het monteren van de keuken verliep prettig en soepel.
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Echt een aanrader

Réponse de SMAAK keukens
Heel fijn contact gehad met Niek en …
Heel fijn contact gehad met Niek en Bart. Wordt goed meegedacht en uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken!
En savoir plus sur les différents types d'avis.