smartasaker.dk Avis 340

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Er super godt tilfreds. Gode priser, godt produkt- lige hvad jeg stod og manglede, så jeg ikke får rifter på hænder og især underarme, eftersom mit immunforsvar er nedsat. Nem og effektiv handel sa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter at have ledt længe, fandt jeg "Hårfælde til afløb" på Jeres hjemmeside. Et lille plasticnet, som i al sin enkelhed bare virker. Her er et væld af fantastiske og finurlige produkter. som ikke fi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de nouveautés
  2. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering, god pris, stort udvalg af varer👍

4 mars 2024

Hej Karen,

Vi er rigtig glade for du var tilfreds med din oplevelse hos os :)
Tak for din anmeldelse🙏

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte en oppustelig tumble badekar

Bestilte en oppustelig tumble badekar, men fik en defekt air pump. Jeg har nu forsøgt at ringe til dem flere dage i træk og sendt mails,men hører intet fra dem. Kundetilfredshed er åbenbart ikke noget de går op i.

13 mars 2024
Avis spontané

Hej Hanife,

Vi beklager meget du ikke har hørt fra os endnu😔

Jeg har nu fundet din mail frem fra i går og kigger på det med det samme! Så hører du snart fra os, så vi kan finde den løsning på dette.

God dag,
Smartasaker

Enkelt

Enkelt, nemt og gedigent. Super kundeservice.

21 février 2024

Hej Jens,

Det er vi rigtig glade for! Tak for din anmeldelse😁

Udmærket

God og let overskuelig hjemmeside, så det er nemt at bestille. Mine varer kom indenfor kort tid og kvaliteten er god. Her har jeg ingen problemer med at handle igen.

29 février 2024

Hej Kirsten,

Tusind tak for at tage dig tid til at lægge en anmeldelse. Vi er glade for du var tilfreds, med din oplevelse hos os.

Rigtig god dag!

EN SUPER HJEMMESIDE.

Det varvtilfældigt, jeg fandt siden, men hvor var det godt. Der er jo næsten alt, man skal bruge, og så var det hurtig betjening.

25 février 2024

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det er vi glade for

Mvh. Smartasaker

Super god købsoplevelse

Super god købsoplevelse. Radioen vi købte er helt som beskrevet på nettet og dermed som forventet.
Det er absolut ikke sidste gang vi handler hos Smartasaker som vi slet ikke kendte noget til før vi så annoncen på internettet.

25 février 2024

Hej Ole,

Det er rigtig godt at høre. Tak for det!

Mvh. Smartasaker

Noté 1 sur 5 étoiles

De er jo ikke til at handle med ???

De er jo ikke til at handle med ???
Jeg forsøgte at gennemføre en handel, men de ville jo ikke afslutte handlen ?

28 février 2024
Avis spontané

Hej Leif,

Tak fordi du ville dele din erfaring med os.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, men er en smule usikre på, hvad der er gået galt. Som du nok allerede ved, så har vi en hjemmeside, som man kan bestille fra. Derfor vil vi rigtig gerne blive klogere på, hvorfor du ikke kan gennemføre handlen. Var det en fejl med betalingen eller kunne du ikke lægge varen i kurven?

Vi vil i hvert fald rigtig gerne høre fra dig. Derfor vil jeg høre, om du vil kontakte os på kundeservice@smartasaker.dk eller 89872952? Så skal vi hjælpe dig med at få dine varer hjem 😊

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en rigtig god dag!

God kvalitet

17 février 2024

Hej Lauritz,

Du skal have stor tak for at dele din oplevelse med os 😊

Vi er utrolig glade for, at alt er som det skal være, og at du er glad for produktet.

Hej Bjarne,

Tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi utrolig stor pris på, at du har taget dig tid til 😊

Vi er glade for, at produktet er godt og at det hurtigt kom hjem til dig!

Noté 1 sur 5 étoiles

Radio kostede 33% mere hos Smartsaker…

Radio kostede 33% mere hos Smartsaker end hos øvrige leverandører. Besværlig retur proces.

8 février 2024

Hej Peter,

Du skal have tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi kan desværre ikke altid måle os med prisen hos andre forhandlere. Vi sætter dog altid prisen så fair som muligt, så flest mennesker kan få glæde af vores smarte sager 😊

Vi gør vores bedste for at gøre hverdagen nemmere - også hvis man fortryder et køb hos os. Derfor har vi sat et system op, hvor man selv kan gå ind og skrive ens oplysninger ind, hvorefter man modtager en QR kode, som man kan vise på posthuset. Hvis du har nogle specifikke idéer til, hvordan vi kan forbedre vores returproces, så vil vi hjertens gerne høre fra dig. Du er velkommen til at dele dem på denne mail: kundeservice@smartasaker.dk

Alt fungerede fint

7 février 2024

Hej Hans,

Den største tak skal der lyde, fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Vi er utrolig glade for, at alt bare spillede 😊 Vi håber og tror på, at du får glæde af produkterne.

levering.

jeg har ikke fået min pakke endnu.
men pengene er trukket

6 février 2024

Hej Tove,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg har nu undersøgt sagen nærmere, og jeg kan se på dit sporingslink, at pakken har ligget klar til afhentning i en Nærboks nær din adresse siden 8/2. Du er blevet adviseret omkring dette to gange af PostNord men har ikke afhentet pakken.

Derfor bliver ordren sendt retur til os. Jeg beder vores kundeservice kontakte dig, så I kan aftale nærmere.

Hvis du en anden gang skulle stå I en situation, hvor du er i tvivl omkring leveringen af din pakke, så må du endelig kontakte vores kundeservice på kundeservice@smartasaker.dk eller 89 87 29 52, så de kan hjælpe dig med det samme.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har ikke modtaget mine varer

Har ikke modtaget mine varer, så lidt svært at give en høj score...

14 janvier 2024

Hej Charlotte,

Tak for at dele din feedback.

Din pakke har ligget klar til afhentning siden d. 18. januar.
Vi sørger for at kundeservice kontakter dig med sporingslinket, så du kan afhente pakken.

Vi beklager selvfølgelig mange gange, hvis du ikke har modtaget beskeden fra PostNord. Vi sørger for at undersøge nærmere, så vi kan undgå dette i fremtiden.

Håber, at du bliver glad for produkterne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og et par gode…

Hurtig levering og et par gode læsebriller som ikke fylder noget i lommen.

16 janvier 2024

Hej Susanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Dejligt at læsebrillerne både er praktiske på og at have med i lommen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Er rigtig skuffet over deres håndtering…

Er rigtig skuffet over deres håndtering af bestillinger. Når jeg bestiller en pakker og meddeler dem 20 min senere på mail med fortrydelse / sender de alligevel og på egen regning med returforsendelse. Deres kundeservice er meget flabet.

30 décembre 2023

Hej Christina,

Tak for at dele din feedback.

Vi har nu undersøgt din sag nærmere. Vi skal beklage, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vores kundeservice er ikke på arbejde i weekenden, og har derfor ikke kunne undersøge dit ønske omkring annullering, da du skriver lørdag aften inden nytår.

Da de igen er på arbejde og får set på din sag, er pakken allerede sendt afsted. Vi har en ambition om at sende pakkerne afsted hurtigst muligt, så man ikke skal vente længe på sin ordre. Derfor kunne vi ikke nå at stoppe forsendelsen.

Det er selvfølgelig beklageligt, men du er velkommen til at sende pakken retur. Du er velkommen til at ringe til kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål.

Ønsker dig en god dag.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus