smartasaker.dk Avis 340

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Er super godt tilfreds. Gode priser, godt produkt- lige hvad jeg stod og manglede, så jeg ikke får rifter på hænder og især underarme, eftersom mit immunforsvar er nedsat. Nem og effektiv handel sa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter at have ledt længe, fandt jeg "Hårfælde til afløb" på Jeres hjemmeside. Et lille plasticnet, som i al sin enkelhed bare virker. Her er et væld af fantastiske og finurlige produkter. som ikke fi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de nouveautés
  2. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Handler der helt sikkert igen.

Handler der helt sikkert igen.
Gode vare, og god levering.
Købte batteri lys, 3 forskellige (fyrfadslys, bloklys og slanke alm)

14 novembre 2024

Hej Helle,

Det er vi så glade for at høre! Vi glæder os til at se dig igen.
Mange tak :)

Transfer elstik DK - US

Lynhurtigt bestilt og lynhurtigt leveret - så er alle glade.

5 novembre 2024

Hej Bente,

Vi er så glade for at høre at du har været tilfreds med din ordre og leveringen!
Mange tak og vi glæder os til at se dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering.
Fuldt tilfreds.

26 octobre 2024

Hej Ulla,

Det er vi bare så glade for at høre! Mange tak for din anmeldelse

Mange geniale ting

Mange geniale ting, som ikke findes andre steder . . . . 👍🏻

24 octobre 2024

Hej Lene,

Det er vi så glade for at du synes! Vi glæder os til at se dig igen

Er meget tilfreds

23 octobre 2024

Hej Svend,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi købte reflekser

Vi købte reflekser, som virker til at være gode. Dejligt at blive set, når der er mørkt.

19 octobre 2024

Hej Susanne,

Vi er så glade for at høre, at du har været tilfreds med dine reflekser. Mange tak!

Noté 4 sur 5 étoiles

As soon as I stepped inside

As soon as I stepped inside, I was greeted with an explosion of color and creativity. The store offers an impressive selection of novelty items that are perfect for any occasion, whether you're shopping for a gift or just treating yourself.

During my recent visit, I found a stunning collection of retro toys that instantly transported me back to my childhood. I purchased a few items for my own nostalgia collection and even found a couple of unique gifts for my niece and nephew. It’s rare to find a store that caters to both adults and kids so well!

The atmosphere is incredibly welcoming, with friendly staff who truly make the shopping experience enjoyable. They go above and beyond to help you find exactly what you're looking for, and their enthusiasm is infectious. I loved chatting with them about their favorite products and the stories behind them.

Every item I’ve purchased has been well-made and durable, ensuring that I get great value for my money. I also appreciate their eco-friendly options, which show a genuine concern for the environment.

You’ll leave with a smile and some fantastic finds that are sure to brighten your day!

10 février 2024
Avis spontané

Hi Barbara,

Thank you so much for your review!
We are så glad to hear you have been satisfied with your experience with Smartasaker.

With kind regards, Smartsaker

Ingen problemer.

Ingen problemer.

Hurtig levering.

12 octobre 2024

Hej Lis,

Vi er så glade for at høre, at du har været tilfreds med din levering fra os.
Mange tak for din anmeldelse!

Mvh, Smartasaker

Hej Jane,

Så godt at høre! Vi glæder os til at se sig en anden gang

Super handel

Super handel, 5 ***** herfra

13 octobre 2024

Hej Ole,

Mange tak for din fine anmeldese. Den er vi så glade for!

Noté 5 sur 5 étoiles

Er meget tilfreds med den varer jeg…

Er meget tilfreds med den varer jeg bestilte

4 octobre 2024

Hej Anette,

Vi er så glade for at høre, at du har været tilfreds med din ordre!
Vi ville glæde os til at se dig igen😉

Perfekt Nøglering KeySmart…

Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering.
Min aller bedste anbefaling kommer derfor her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag är jätte jätte nöjd ☺️ Nøglering KeySmart Original är perfekt om du har många nycklar 🔑 🔑🔑.
Allt gick bra och snabbt från beställning till leverans 🚚 till Danmark 🇩🇰
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 septembre 2024

Hej Karina,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at du har været tilfreds med din ordre hos os og vi glæder os til at se dig igen.😊

Produktet var udmærket

Produktet var udmærket. Det var til en gave.
Dog var leveringstiden lidt langt

15 septembre 2024

Hej Per,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre du har været tilfreds med dit modtagede produkt. :)

Med venlig hilsen, Smartasaker

Hurtig og effektiv

13 septembre 2024

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, du har været tilfreds med din ordre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ja det var nemt og hurtig at man finder…

Ja det var nemt og hurtig at man finder det man sætter sig for at købe og bestiller det.
Men det der går lidt tid med at får det hjem

1 septembre 2024

Hej Søren,

Det er så godt at høre :) Tak for at tage dig til at lægge en anmeldelse.

Meget tilfreds

Jeg søgte på Google, og fandt nogle karkludeholdere, som man kan sætte på væggen med klister, i stedet for at man skal bore dem op. Det var smartasaker som havde dem, jeg fandt deres danske hjemmeside på Google, og jeg bestilte 4 af dem. Det var Budbee som leverede dem til den nærmeste pakkeboks, jeg valgte en tæt på hvor jeg bor, og der var god kommunikation undervejs både på sms og på mail, og det tog cirka 5 hverdage før jeg havde mine holdere i mine hænder. Alt i alt var det en god købsoplevelse, og jeg er meget tilfreds.

7 septembre 2024

Hej Jakob,

Tak for at dele din oplevelse! Vi er så glade for at høre, at du har været tilfreds med din ordre hos os. Vi ville glæde os til at se dig igen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus